Нашите кухни - тема 86

• 57 633
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ааа,аз съм в графата на идиотите Simple Smile
Ако ставаше въпрос за апартамент,щях да се нагодя,но при нова къща с мощност до 50 kw не ми се съобразява.
 Всичко ни е с предпазители  и дефектно токови.
Общо 48 позиции  са и идиотщината с изпреварващшя предпазител на енергодружеството можеше да се избегне,но сега ще търся малко по-слаб предпазител за нас с по-изпреварващо действие.
И да не е супер скучен постът ми ще пусна част от незавършената ни кухня с решението за скрития килер под стълбището.

# 181
  • софия
Много яко с килера.
Супер ми харесва профилът на шкафовете. Ще чакам още снимки 🙂

# 182
Ааа,аз съм в графата на идиотите Simple Smile
Ако ставаше въпрос за апартамент,щях да се нагодя,но при нова къща с мощност до 50 kw не ми се съобразява.
 Всичко ни е с предпазители  и дефектно токови.

Да де, ама в случая идеята беше да не се прегрее плотът, а не заради инсталацията. В упътването на моята фурна си пише специално преди пиролиза да се уверим, че плотът е изключен, ако е монтиран отгоре.

# 183
  • Пловдив
Черна станция,ясно..Simple Smile
Изобщо не зацепих,защото единствената ни фурна ,която имахме под котлон,бе без пиролиза.Много полезно.
zvanche,благодаря!
Ако мебелистът ,не ни бе супер близък,нямаше да се съгласи на тези изпъкнали профили,защото са доста сложни за изпълнение под 45°.Исках да го улесня и му казах,че може да ги прави прави на 90°,нищо че отвътре ще се вижда снадка,но се оказа че кантиращата машина неможе да залепи кант на плоскост под 10см.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:39 от nelina_london

# 184
  • Бургас
Здравейте!
Предстои ни да правим нова кухня и съм решила гърба да е с метро плочки. Харесах онлайн едни сини украински, но в Бургас никъде не ги открих да ги видя.
Тези - https://dekoraty.com/plochki-metro-sinya-10x20-pid5034.html
Ще се радвам, ако сте ги виждали на живо да споделите дали цвета им е същия, като на снимката и как е качеството им.
Вчера, докато разглеждах да пореден път попаднах и на тези плочки в Баня стил https://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B … peronda-8512.html
Предполагам, че ще ги имат в бургаския им магазин и ще отида да ги видя. Ако имате опит и с тях ще се радвам на съвети.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:29 от Мария

# 185
Моята кухня е с релефни плочки, като вторите. Имай предвид, че се почистват по - трудно. Дори обикновена прах се събира в ъглите. Не искам да знам как ще чистя мазнина. 😜
Скрит текст:
Но пък за момента много си ги харесвам. 😉

# 186
О, ми много е хубаво. С кеф ще си бършеш. Страхотен резултат.

# 187
  • Бургас
Много е красиво! Моята кухня ще е с подобен плот, бяла. Обаче чистенето на плочките сериозно ме притеснява. 🙂

# 188
Nelina, прозорчето отгоре за какво е?

# 189
  • Пловдив
Решетката на климатика.Тук сме я махнали,за да боядисаме вътре кутията на въздуховода.

# 190
Благодаря. Simple Smile Интересен цвят си избрала. Плотът какъв ще бъде?

# 191
  • Пловдив
Цветът е много различен на снимка отдалече.Всъщност е като боядисано дърво.
Кухнята е много голяма и исках нещо светло.

Плотът е супер обикновен-бяла компакт плоскости с черен кант.
Ще има и малко по-класически,леко винтидж остров.

# 192
Кухнята ни е обединена с дневната. Вратата, която се вижда е към преддверието. Показвам нещо като проект за кухненската част, съобразен с изводите на ВиК и комина. На съседната стена ще има дълъг ред бюфети за съхранение на кухненски неща с малък кът за кафе и чай. Моля за всякакви коментари и идеи. Благодаря!

# 193
Много е ..”накъсано” с тия малки ширини на всичко. Чекмеджета на 30см са непрактични. Съветвам да ги пообедините малко, за да имате наистина полезна площ.

# 194
Бих затворила горните малки шкафчета. Ако има възможност бих раздалечила една идея фурната и плота от стената. Бих подравнила дръжките на шкафовете с тази на шкафа над аспиратора. В ляво от хладилника пак ли са ниши?

Общи условия

Активация на акаунт