Нашите кухни - тема 86

• 57 507
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
На мен черното също ми харесва в съчетание с друг цвят, но аз вече започнах да се ориентирам към по- светли цветове, защото при тъмните всяка пръска личи ужасно. В момента гърбът ни е венге и след всяко готвене се чисти гърбът Simple Smile

# 526
Много харесвам черни кухни, многоо 😍Но според мен трябва помещението да е голямо и просторно, а също и светло.

# 527
  • София
Здравейте, търся абсорбатор за пълно вграждане с дълбочина макс. 28см. Ако някой е попадал на такъв моля да ми пише.

# 528
  • Варна
Здравейте. Този тип аспиратори, задължително ли е така горната част да е видима или може да бъде в шкаф?

# 529
Здравейте, търся абсорбатор за пълно вграждане с дълбочина макс. 28см. Ако някой е попадал на такъв моля да ми пише.

Евентуално този :

http://m.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=280

# 530
  • София
28.4 го дават, а мястото без вратичките на шкафа е 28 Frowning1

# 531
# 532
Ми избий си малко от стената зад шкафа.

# 533
  • София
Благодаря, и аз това мислих да направя.

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Смърфче, може и в шкаф, но до тавана и с абсолютно точни размери. Взимани според абсорбатора.

# 535
  • София
Въпрос, до сега съм използвала само телеакопични абсорбатори и съм се спряла на такъв за бъдещата кухня, обаче се чудя в сравнение с тези за пълно вграждане дали са по-добри? Отвора за абсорбатор е Ф150, ако има значение...

# 536
Не са по-добри, според мен имат недостатъци:
- виждат се
- висок човек ще се удря и трябва да се навежда
- повече за миене (филтри или стъкло)

# 537
Здравейте, харесала съм си тази кухня, но понеже за първи път в живота си купувам, бих искала да попитам няколко неща. Каква мивка трябва да предвид за нея като размери, какъв термогръб/той лепи ли се/. Може ли да варира малко в разстоянията шкафа, който ще бъде с мивката спрямо тръбата, от която идва водата.
https://www.venus.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F-%D0%B4%D0%B8 … D1%8F%D0%BB%D0%BE
Последният ми въпрос понеже сме в самостоятелна вила и имаме комин, който може да ползваме като абсорбатор за печката, дали е добра идея?

# 538
г-ца Калина, дали един абсорбатор е добър или не зависи от мощност, дали е избран за правилната кубатура на помещението, дали е шумен или не и разни други технически характеристики, производител. Всичко друго е визия.

# 539
Минавам да се оплача от мивките на Pyramis. Няма такова пръскане и мокрене...
Много неудобна в сравнение с предишната ни мивка.
Наистина коритото е дълбоко и широко.
Но това постоянно мокрене... Просто всичко наоколо става във вода, когато се мие.
Страничния плот на мивката също е супер недомислен - няма никакъв борд, който да ограничава водата, няма никакъв наклон, за да се изтича водата в мивката  /фактически плота е плосък/.

Наистина не съм си представяла, че може да има такава недомислена мивка....
Предполагам, че пръскането е заради дълбокото корито, но не вярвам да има някакъв вариант да се избегне...

Мивката ни е такава.
https://www.emag.bg/komplekt-kuhnenska-mivka-ryragranite-smesite … 514/pd/D8BLVJBBM/

Общи условия

Активация на акаунт