Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Мили момичета, и моя ред хвана та дойде.Онзи ден ме изненадаха и както се сещате в тази ситуация, трябва да го мисля ма открито.От София съм, и гледах две три места.Ще се радвам да споделите мнение, защото ще е към края на август и малко се тревожа, че няма да ми стигне времето..Първо трябва да избера място...колебая се между CultureBeat терасата, но може да е само през седмицата и неделя.SofiaSecretLake поносим наем, но все още в ремонт и с доста очаквания уж...и Cozy Place, малко кокетно за моята бройка около 80 души в Малинова Долина...Моля ви дайте ми съвет.Не искам някви лъскочи, тежки изпълнения..по скоро купон, и неангажираност за гостите ми.

# 181
Мили момичета, и моя ред хвана та дойде.Онзи ден ме изненадаха и както се сещате в тази ситуация, трябва да го мисля ма открито.От София съм, и гледах две три места.Ще се радвам да споделите мнение, защото ще е към края на август и малко се тревожа, че няма да ми стигне времето..Първо трябва да избера място...колебая се между CultureBeat терасата, но може да е само през седмицата и неделя.SofiaSecretLake поносим наем, но все още в ремонт и с доста очаквания уж...и Cozy Place, малко кокетно за моята бройка около 80 души в Малинова Долина...Моля ви дайте ми съвет.Не искам някви лъскочи, тежки изпълнения..по скоро купон, и неангажираност за гостите ми.

Честито за годежа!
Хотел 6ato, Къщата с часовника, Приказната градина в Елин Пелин, Ресторанта „На върха", FACE Bar & Dinner, Cherry Orchard.

Имаш време за организацията Simple Smile Почвай с ДЖ, фотограф и видео, ако ще имате, че те най-бързо се заемат.

# 182
  • София
В Шато и Къщата с часовника ще влязат ли 80 човека ?

# 183
Момичета, спрели сме се на голф клуба в Равно поле. Обаче се зачудих там възможен ли е истински изнесен ритуал - тоест да подпишем и да дойде от общината някой или е само бутафорен?

# 184
  • София
Момичета, спрели сме се на голф клуба в Равно поле. Обаче се зачудих там възможен ли е истински изнесен ритуал - тоест да подпишем и да дойде от общината някой или е само бутафорен?
Да. Отивате в общината и попълвате документите. Подписва се в самия голф клуб (в деня на сватбата), няма бутафорен ритуал. Кметът разрешава изнасянето на книгата.

# 185
  • София
Да. Отивате в общината и попълвате документите. Подписва се в самия голф клуб (в деня на сватбата), няма бутафорен ритуал. Кметът разрешава изнасянето на книгата.

Само че в община Елин Пелин, уточнявам

# 186
  • София
Скрит текст:

Само че в община Елин Пелин, уточнявам
Да, това забравих да уточня.

# 187
И аз клоня много към голф клуба, много стилно изглежда от това, което видях досега. Само ми се иска да можеше и тържеството да е навън.

# 188
  • София
И аз клоня много към голф клуба, много стилно изглежда от това, което видях досега. Само ми се иска да можеше и тържеството да е навън.
Не става, чува се, даже и на затворено някой път се оплакват, изключително рядко, но се е случвало

# 189
  • София
За навън няма да стане, но вътре си е напълно ОК. Нашите младоженци бяха наели стаите в комплекса и си бяхме само ние. Купон и спокойствие.

# 190
Как сте, момичета, вървят ли приготовленията? Ние вече сме много обнадеждени, че майската ни сватба ще се съсои по план.

# 191
Как сте, момичета, вървят ли приготовленията? Ние вече сме много обнадеждени, че майската ни сватба ще се съсои по план.

Аз съм абсолютно убедена, че нашата сватба през юни ще се състои в целия й разкош Grinning Имах си своите кризи, но ги преживях и гледам оптимистично да нещата.
Ние сме готови. Чакаме потвържденията и аз си се занимавам с някакви дребни неща, ровя се без спирка в Pinterest и правя малък плейлист като насока за диджея. Но поне големите задачи са отметнати.

# 192
Ние сега сме на вълна печатни материали, бутилки за ракия и кетъринг за вземането на булката. Получихме потвърждения от всички гости и наистина отпаднаха около 20% както ни бяха казали и от Тера, и фотографът - от 140 човека поканени ще дойдат 115. В събота мина моминското ми парти, с приятелките ми се събрахме в един апартамент и беше доста кротко като цяло, но всички имахме нужда от разнообразие и си прекарахме много добре.

# 193
Аз съм гост на сватба началото на юни и също вярвам, че всичко ще е наред и ще се случи по план. Най-вероятно тогава ще направя пробата на грима и прическата.

Вървят приготовленията при нас, макар и бавничко Grinning Ние сме август, имаме време.
Наскоро купихме ритуални чаши и халките са ни готови.
Остава ни да разпечатаме поканите (сами сме правили дизайна), но не бързаме, защото всички гости знаят, че са поканени, а самите покани ще бъдат раздадени по-нататък.
Скоро съм на първа проба за роклята, а дотогава е хубаво да си купя и обувки.
Подаръците за гостите, както и повечето печатни материали - табелки, етикети за бутилки и табло ще ги правим последния месец. Общо взето, гледам да не харча излишно за неща, които още не е ясно дали ще се ползват (ако отложим сватбата).

Не съм особено мотивирана в момента, но аз съм си на периоди Grinning Ще ми мине.

Rayy, 20% е добре, и ние сме с такава бройка като вас - около 140 и се надявам да не паднем под 100 ;/

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 09:01 от TheAxe

# 194
При нас приготовленията вървят с пълна сила. Въпреки че сватбата е отложена от 15.05.2020 за 05.06.2021 и се очакваше всичко вече да е готово, на мен постоянно ми хрумват нови и нови идеи Grinning Не всичко още е изпипано, добавям и някакви детайли. Силно вярвам, че този път нашият ден ще се състои!

Общи условия

Активация на акаунт