Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз като кума не бих харесала това със Златния прах, по-скоро ми е като за младоженци, особено ако не съм кума с половинката си. То е ефектно за момента, но после не бих си окачила огромно платно у дома, на което половинката ми го няма. А ако нямам половинка, не бих си я занесла в нов дом, когато вече имам.
Това е денят на младоженците и ако някой ще си окача картина от този ден, това по-скоро трябва да са те.
Мен не ми и харесват, де, ама това вече е въпрос на вкус.

# 256
  • Пловдив
Аз като кума не бих харесала това със Златния прах, по-скоро ми е като за младоженци, особено ако не съм кума с половинката си. То е ефектно за момента, но после не бих си окачила огромно платно у дома, на което половинката ми го няма. А ако нямам половинка, не бих си я занесла в нов дом, когато вече имам.
Това е денят на младоженците и ако някой ще си окача картина от този ден, това по-скоро трябва да са те.
Мен не ми и харесват, де, ама това вече е въпрос на вкус.
Не се бях замислила от тази гледна точка, но съм на същото мнение. Не е никак универсален подарък. При нас кумовете са семейство, а кумата обожава да трупа прахосъбирачки и щеше много да ѝ хареса.

# 257
Здравейте, писах в темата от 2019, но все пак да попитам и тук: има ли някой с лично впечатление от организацията и храната в Интер Експо Хотел? Знам, че мястото е доста популярно за сватби, но не можах да намеря много отзиви за храната. Благодаря предварително Simple Smile

# 258
  • София
Нямам претенции да е на открито. Ако има собствен ДЖ ресторанта ще е добре.

Тия дни ме капарираха за сватба от 40 човека в Шато, Драгалевци, в градината. При лошо време се влиза вътре. Разгледайте в нета, мисля че ще ви хареса, идеално е за малки сватби. Предложили са диджей на младоженците, но наеха мен.

# 259
Имате ли представа Шато до колко души събира? Гледала съм го и аз, но ми се струва много малко.

# 260
  • София
Имате ли представа Шато до колко души събира? Гледала съм го и аз, но ми се струва много малко.
Малко е, и е разчупено вътре. 30-40 човека максимум. В градината повече, но съм бил само през деня на партита, не знам след 22ч как ще е. На бъдещата сватба сме се разбрали да почнем 16ч и до 22ч да сме приключили

# 261
Била съм на сватба в градината 2017. Гостите бяха минимум 70-80 човека. От 18 до към 1:00, после заплющя страшен дъжд и се разотидохме.
Всичко беше супер. Малко неудобство беше, че половината гости бяхме на горният "етаж" на градината, а диджея и дансинга долу, та ритуалите бяха трудни за гледане.

# 262
Гледах го и аз Шато, но в сайта им има сватбено меню 2020г.
Тази година същото ли е?
Вие кой куверт избирате - единият беше около 70, а другият около 100лв.

# 263
Имам въпрос, към тези, които са си запазили вече дата за подписа.
- каква е процедурата?
- на място ли запазваме?
- като отидем в ритуална, кой да търсим?
- записват ли ни някъде
- дават ли ни нещо?
- кога плащаме?
- а колко плащаме? Искаме събота.

# 264
И аз идвам с въпрос към булките от Пловдив, препоръчайте ми медицински център от където да ни издадат медицинските за сключване на брак и колко парички да приготвим.

# 265
  • София
Има ли булки за месец май? Сватбите до 31.05. продължават  да са до 15 човека. Всичко работи - ресторанти, барове вече, но сватбите забранени...

# 266
  • София
В ресторантите до 15 човека или за ритуалните зали?
Аз ще съм кума през май и се надявам всичко да е наред, в края на месеца и групата ми по танци ще се събира, тъкмо го обявиха, поне 150 човека. Аз реших, че са паднали забраните.

# 267
Аз очаквам да има нова промяна в забраните и да се изчисти това недоразумение. Това е абсолютен абсурд.

# 268
Момичета, пуснах мейл до следните адреси, апелирам всички да го направят, защото случващото се е дискриминация!!!!

# 269
  • София
В ресторантите до 15 човека или за ритуалните зали?
Аз ще съм кума през май и се надявам всичко да е наред, в края на месеца и групата ми по танци ще се събира, тъкмо го обявиха, поне 150 човека. Аз реших, че са паднали забраните.
И двете. Тоест мога да празнувам с 200 човека в ресторант, но не и с бяла рокля. Тогава мога с 15 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт