Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 007
  • 740
  •   2
Отговори
# 465
На врата със синджир под дрехите не можеш ли?

# 466
  • София
Да го загубиш може, да го счупиш няма как. Аз ще си нося и двата на лявата ръка, също не търпя нищо по дясната. А и много си го харесвам и гледах да избера халка, която да се съчетае с него Simple Smile Моят също е скъп, но идеята му не е да стои прибран и забравен, поне това е моето мнение Simple Smile

# 467
Присъединявам се към горните мнения. Добавям също - да носиш халката на друг пръст?
Между другото, и аз имах твоите притеснения, но свикнах доста бързо. ММ и той твърдеше, че няма да издържи да я носи постоянно, но до края на медения месец вече беше станала част от него.

# 468
Вижте. Претрупано ли е?
За малко пускам.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 11:42 от Анонимен

# 469
Анастасия. Погледни първата снимка, която си пуснала и обърни халката- бялото злато да е близо до годежния пръстен. Според мен ще е по- добре.

# 470
Аз харесвам повече втората.

# 471
Много е хубава халката, но може би трябваше да я изберете спрямо годежния. Сега наистина е претрупано, коренно различни са като стил. Според мен съвета за годежния на синджир е най-удачен. Скъп, не скъп, не бих го прибрала - нали идеята е да ги носим Simple Smile

# 472
Благодаря Ви!
Ще помисля още малко как да бъдат. Халката на дясната ръка не ми става - малка ми е. Или пък годежния да прехвърля на дясната (става ми), а халката да си е на лявата. В магазина предлагат една безплатна смяна на размер. Ще го мисля още.

# 473
Прехвърли го на дясната, в България масово се носи на нея.

# 474
Ще си ги нося и пръстена и халката на лявата ръка, като мисля да избера тънка халка, за да не е прекалено. Моят пръстен е с голям диамант и не мисля да го крия. Не мисля, че такова хубаво нещо трябва да се крие като цяло.
А който не е поканен на сватбата, ами ще го преживее, защото не ни се дават десетки хиляди левове за почерпка на хора, които виждаме веднъж годишно.

# 475
Имайте предвид, че когато носите два пръстена на един пръст, се търкат малко или много един в друг и след време е възможно да изтънеят.

# 476
Включвам се отново, този път с въпрос относно поканите. Как се случва това в днешно време?
Традиционният начин с разпращането по пощата по принцип е хубав, но някак си ми се струва сложно надписването на 70+ плика с най-различни адреси, вкл. и градове, дори и държави. Съответно стискането на палци всяка покана да стигне до получателя. Иначе пък само с телефонен разговор ми е малко постно...Sad Мислех и за група във фейсбук с една обща покана към всички и молба за потвърждение, но например бабите и дядовците нямат профил.
Вие как постъпихте?

# 477
Има един много як, безплатен сайт withjoy.com се казва.
Можеш да го персонализираш, както ти харесва.
На нашите гости много им хареса! Изпраща покани по мейл, събира инфо и е много удобно.

# 478
Поканите за всички сватби сме получавали на среща/кафе/вечеря/гости с младоженците.

# 479
Ние си даваме поканата лично на всеки човек/семейство.
Не виждам причина да каня на сватбата си хора, с които не мога да се видя в продължение на месеци. Тук изключение правят хората от други държави с оглед на вируса.

Общи условия

Активация на акаунт