Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 49 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте.
Решили сме с моята половинка културно да подпишем в много тесен кръг /под 10 човека/ и след това да се почерпим. Утре ще си запазваме дата и час. Замислих се, има ли фотографи, които се съгласяват да запечатат такъв спомен, който не е с продължителност 5ч.?

# 481
Зависи за кой град питаш.
Кажи от къде си и момичетата от този град може и да те насочат към някого.
Ние успяхме да си намерим такъв човек (ние ще сме 20 души и искаме 3ч снимки) Simple Smile)

# 482
Лично и според мен е най-добре, но понякога няма как. Sad
С най-близките приятели няма проблем, въпреки че дори и с тях не винаги имаме възможност да се видим при всяко хрумване, а бабите/дядовците, както и някои братовчеди например са пръснати из цяла България. Може би на по-отдалечените гости наистина ще изпратим по пощата, а на които можем - на живо.

# 483
  • София
Здравейте.
Решили сме с моята половинка културно да подпишем в много тесен кръг /под 10 човека/ и след това да се почерпим. Утре ще си запазваме дата и час. Замислих се, има ли фотографи, които се съгласяват да запечатат такъв спомен, който не е с продължителност 5ч.?
За гр. София, става дума.

# 484
Да, вече почти всички, които съм гледала предлагат малки пакети за заснемане на подписване около 2 часа. Вече трябва да си изберете и да проверите с конкретния фотограф за конкретната дата. В събота за активния сезон може и да не се съгласят всички, например.

# 485
Здравейте.

Има да. Както evenfall, е сподели повечето фотографии правят мини сесии, дори не само за сватби.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 18:29 от SSll

# 486
  • София
Получавали сме покани от чужбина по e-mail, по viber, много бяха хубави и по нищо не отстъпваха на хартиения вариант.

# 487
Друго си е хартиенат покана, а и си е спомен. Не говорим за специфични случаи като невъзможност да се изпрати в чужбина например.

# 488
  • София
Друго си е хартиенат покана, а и си е спомен. Не говорим за специфични случаи като невъзможност да се изпрати в чужбина например.
Ами, който както си реши. Аз лично покани не пазя и не им обръщам чак такова внимание. Знам, че младоженците се стараят за всеки детайл, но за мен е важно, че са ме уважили с покана, аз съм ги уважила с присъствие, да се забавляваме заедно и това е. Честно казано и по тел. да ме поканят устно, пак не бих се разсърдила. Наскоро изхвърлих всякакви прахосъбирачки напр., които бях събирала с години- пълни рафтове с бурканчета с мед, статуйки, ангелчета, гълъбчета, пеперудки, кутийки с някакви листенца, свещи- сърца, сапунчета, ароматизатори, мускалчета и т.н. Даже не си спомням кой какво ни е подарил. На някои имаше инициали, но някои явно са били с етикети, които са паднали. В боклула отидоха и десетки table cards.

Обаче спомени от всяка сватба пазя, те са ми незаменими и нямат материално изражение.

# 489
Aко някой е в чужбина или все пак просто не успеем да му дадем покана, няма никакъв проблем да си я получи и в деня на сватбата. Като ествествено преди това си е получил устна или пдф/на снимка покана, за да си знае навреме Simple Smile Ние 1 година преди сватбата на всички поканени най-официално им казвахме деня, мястото и че са поканени, а хартиени покани ще получат на по-късен етап. Сватбата е след 2 месеца и тепърва започнахме да ги раздаваме.

# 490
Някои хора правят много прости сайтове, които могат да послужат за такова нещо за хората, които няма да видите до сватбата.

# 491
  • София
Някои хора правят много прости сайтове, които могат да послужат за такова нещо за хората, които няма да видите до сватбата.
Могат да послужат и за още доста полезни неща (освен за покани). Нашите младоженци бяха с такъв сайт и понеже имаха гости от няколко държави, в сайта имаше малко информация за София, за мястото на сватбата и кое в колко часа и къде из комплекса ще се състои, за хотелите, които са запазени, за най-близките салони за красота до хотелите и за транспорта до центъра, в случай, че искат да се разходят из града (повечето пристигнаха поне ден по-рано).
Имаха няколко покани на хартия за възрастните хора, но бройката беше малка+ 2 покани за родителите. Имаше една по-специална покана за нас като кумове и всичко останало в сайта. После качиха там снимки и благодарности + информация за каузата, която са решили да подкрепят с паричките от хартиените покани, table cards, подаръчета за гостите и неща, от които се отказаха, а бяха заделили пари за тях. Бяха помолили и да не се носят цветя, защото ресторантът беше украсен разкошно с живи цветя, които после подариха на дамската част от гостите си при тръгването от ресторанта.

# 492
Здравейте, момичета,

Няшата сватба мина и съм много щастлива, че моите нерви и усилия да създам елегантна, красива, но и удобна и комфортна сватба за нас, семействата и гостите ни явно се увенчаха с успех. Мястото беше Гранд хотел Милениум - имам добри впечатления от хората, които работят там, обслужването по време на сватбата беше чудесно. Имат и недостатъци, ако някой го вълнува, да ми пише, ще разкажа подробно. Роклята ми беше от The wedding residence, ще я видите на снимката. Идеята за визията на залата и декорацията беше моя, а Милена от Цветята на Милена се справи отлично с реализацията. Столовете наехме от Right rental, нямаше да преживея да гледам по снимки белите калъфи върху конферентните столове на хотела. Грим и прическа съответно Надя Сивкова и Георги Петков, добри професионалисти са, препоръчвам. Фотограф беше Ники Митев заедно с асистента си Димитър. Ники е страхотен професионалист, точен до секундата, дава съвети, помага. Заслужава си. DJ Стоян Петров също е професионалист и точно в 10-та, ако не желаете поп фолк ритми, препоръчвам да го имате предвид. Води сватбата без да се натрапва, пуска добра музика, оставя време за младоженците да хапнат и не пришпорва с ритуалите. Подаръците за гостите бяха кутия с по 2 френски макарона от Bebba macarons, от Пловдив е фирмата. Ако някоя има конкретен въпрос, да пита смело.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 11:01 от raulgirl

# 493
  • София
raulgirl, честито!

На мен лично видяното на снимките ми хареса.
И за нашите младоженци DJ Стоян Петров беше точно в 10-та. Как пък веднъж не каза нещо не на място, не се натрапи, не подвикна и т.н. Понеже ние придружавахме младоженците на срещата с него преди сватбата, още тогава ми направи много добро впечатление.

# 494
Страхотна украса!
Честито! Желая дълъг и щастлив семеен живот!

Общи условия

Активация на акаунт