Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 49 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Булки, как мислите - ниски или високи аранжировки с цветя за кръгли маси? Много ми харесват високите, но ме притеснява да не пречат на гостите. Поставките за цветята са много тънки, като свещници и от агенцията също ме убеждават, че са по-високо от хората и няма да пречат да се виждат, когато са седнали. Какво мислите вие?

# 541
От това, което описа високи Simple Smile добре седят според мен на кръгли маси Simple Smile Simple Smile

# 542
Високите стойки може и да не пречат, но гостите няма да виждат цветята, докато са седнали.
По повод коментара на andrea_doll аз се сетих за нещо организационно да вметна. Принципно по традиция на масата до младоженската се настаняват родителите. Искам да посъветвам бъдещите булки да не го правят. Сложете ги някъде срещу вас, в противен случай по време на всеки ритуал ги загърбвате и не виждат нищо. Аз много съжалих след сватбата, че не го бях предвидила това.

# 543
Относно украсата - или ниска, или на стойка над 40см. Нашите стойки бяха 40см и букетите бяха топно пред лицата на гостите. От агенцията ме увериха, че няма да првпат, но масово цветята се махаха от масите.
Rayy, аз това го предвидих, но мъжа ми се запъна родителите да са точно до нас. И наистина съжалявам, че го направихме така.

# 544
PimKie, на мен преди това изобщо не ми хрумна и много ме е яд. Чак като гледах снимките се усетих, че са ни гледали гърбовете през цялото време. Те отрекоха да е така, ама... Заминало вече, дано да е от полза за някой съветът.

# 545
  • Wonderland
kiticat, има ли разлика в качеството на роклите в Mille и Jollie?

Честно казано, противно на мнението преди мен, в Jollie беше много мило момичето, но роклите хич не ме впечатлиха и не бих казала, че бяха много разнообразни. Grinning Всичко, което мерих, беше бяло, принцеса, с по-богата горна и изчистена долна част.
Но наистина Mille е раят на тюла и блясъка. Ако сте харесали конкретни модели, пишете на Мила и я питайте дали има мостри от тях, за да не се разкарвате напразно и да останете разочарована. Simple Smile

Rayy, благодаря за съвета за родителите, това хич не ми беше минало през акъла..

# 546
Благодаря, Рапунцел, аз им писах преди време относно размерите, защото ми направи впечатление, че пускат в соц. мрежи основно 38 номер. Но сватбата ще е юни догодина, а те казаха, че поне 4 месеца трябват за изработка и корекции. Още е доста рано да ходя, ще видя и новите колекции и началото на другата година вече ще си запиша часове за посещение на няколко бутика. Имам да сваля и поне едни 5 кг. Grinning

# 547
Аз съм много разочарована от Миле, където така и не стигнах. Преди да тръгна по бутиците им писах за размери на  наличните рокли, тъй като съм плюс сайз. Даже не знам дали съм плюс сайз, по-скоро съм онзи междинен размер, забравен от Бога, много трудно си намирам дрехи Grin Та както и да е, писах на 5-6 бутика, включително на Миле. На първия мейл тя ми отговори супер бързо и ми поиска мерките, дадох ги аз и това беше. Никакъв отговор повече.  То е ясно, че не съм фина мадама, ама чак пък да ме игнорира така грозно. Почувствах се като на Пиротска, където преди две-три години една лелка нарече мен и моя приятелка дебелани в един булчински магазин. За сравнение от всички други бутици получих подробни отговори, благодарение на които отсях къде има смисъл да ходя.

# 548
  • Наблизо
Рай,и аз съм такъв размер и затова си поръчах онлайн.Толкова много съм получавала такива коментари в България,в магазини където всичко свършва до М или 40.Или да ми обясняват - ох вашият размер е много нестандартен ,300 лева отгоре.И не говоря за размер 60,42-44-46 съм в зависимост от марките.

Ние имаме мисли сега да правим караоке.Джействането си го уреждаме сами и търсим вариант.Има апликации по телефоните,но някой ползвал ли е такова нещо за сватба? Мерси!

# 549
Здравейте,
Можете ли да препоръчате агенция за цялостна организация от която сте останали доволни?
Аз честно казано даже не знам от къде да започна с организация и планиране Weary

# 550
И аз да се включа с коментар за роклите Simple Smile
В Jollie наистина роклите са страшно красиви, но поне според мен в Mille Bridal са в пъти по-удобни, някак изобщо не усещаш многото пластове тюл, подплата и прочие.
В Jollie може би открих най-красивата рокля, но причината да избера друга в крайна сметка беше точно тежестта на роклята.
Иначе и в двата бутика отношението е страхотно, +1 за Atelier Ivoire също така, момичетата са много мили Simple Smile

# 551
Emjay, колко ви е бюджета? Препоръчвам  PS Celebrate. Техните сватби са наистина специални.

# 552
Emjay, колко ви е бюджета? Препоръчвам  PS Celebrate. Техните сватби са наистина специални.

Ще ги погледна, мерси!
За бюджет си мисля нещо от рода на 10тина хиляди, но и там не съм се ориентирала още кое колко върви и колко е нормално да се отделя 😁

# 553
PS не са от евтините по принцип, но много красиви неща правят, потвърждавам.

# 554
kiticat, има ли разлика в качеството на роклите в Mille и Jollie?

Честно казано, противно на мнението преди мен, в Jollie беше много мило момичето, но роклите хич не ме впечатлиха и не бих казала, че бяха много разнообразни. Grinning Всичко, което мерих, беше бяло, принцеса, с по-богата горна и изчистена долна част.
Но наистина Mille е раят на тюла и блясъка. Ако сте харесали конкретни модели, пишете на Мила и я питайте дали има мостри от тях, за да не се разкарвате напразно и да останете разочарована. Simple Smile

Имам предвид, че ми се сториха най-разнообразни спрямо другите места, където мерих. Иначе и аз мисля, че изборът в софийските бутици изобщо не е голям. Имат каталози с много рокли иначе, но като отидеш на място са супер малко наличните за проба.
Аз нося размер S дрехи по принцип и някои от роклите ми се закопчаваха трудно или не се закопчаваха изцяло. Само 2-3 ми бяха леко широки. Има малко мостри в малки размери.

Общи условия

Активация на акаунт