Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз скоро съм на първа проба и сега съм в търсене на обувки. Вчера бях до един мол - ами няма абсолютно нищо Sad
Изнесеният ритуал ще е на трева, евентуално и фотосесията. Със сигурност ще търся нещо с дебел ток и не повече от 7-8 см. Роклята ми е нещо подобно:
Скрит текст:
Какви обувки смятате, че ще подхождат повече? Затворени остри или сандали?
Скрит текст:

Чудя се също дали ако си взема 2 чифта и вторите са по-ниски няма да си настъпвам роклята.... Голяма чуденка са ми тези обувки Grinning

# 211
При мен е същата ситуация! Не мога да си харесам за подобната рокля и това е!
Вчера харесах едни в Скандал на Майкъл Корс, днес отидох пак да ги пробвам и бяха купени.
Драмата продължава!😀

# 212
Затворената обувка за мен е по- елегантна.

# 213
Роклята е страшно красива! Бихте ли споделили от къде сте закупили подобен модел и на каква цена?

Иначе за обувките +1 за затворени, по-елегантни са и според мен, а и по-удобни мисля. Лично на мен кракът ми винаги се изплъзва напред при отворени обувки 😁

Аз скоро съм на първа проба и сега съм в търсене на обувки. Вчера бях до един мол - ами няма абсолютно нищо Sad
Изнесеният ритуал ще е на трева, евентуално и фотосесията. Със сигурност ще търся нещо с дебел ток и не повече от 7-8 см. Роклята ми е нещо подобно:
Скрит текст:
Скрит текст:

Чудя се също дали ако си взема 2 чифта и вторите са по-ниски няма да си настъпвам роклята.... Голяма чуденка са ми тези обувки Grinning

# 214
Момичета, някоя от вас има ли оферта от Best Western Plus Expo на Цариградско?

# 215
Роклята от снимката е доста подобна на тази от Carrie Wedding: https://carriewedding.com/model/debora 1800лв. Моята засега не искам да я публикувам (суеверия Grinning), но ако държиш, ще ти я пратя на лично Simple Smile

Роклята е страшно красива! Бихте ли споделили от къде сте закупили подобен модел и на каква цена?

Иначе за обувките +1 за затворени, по-елегантни са и според мен, а и по-удобни мисля. Лично на мен кракът ми винаги се изплъзва напред при отворени обувки 😁

Скрит текст:
Скрит текст:

# 216
Момичета, мноого ви благодаря за милите думи и напътствия!!! За сега измислихме темата на сватбата - бохо. И сега ще търся вдъхновения и бутици, които предлагат бохо разнообразие.

# 217
Здравейте! Моля за помощ с един въпрос. Ние с моя приятел не може още да решим как да се организира сватбата ни. Аз нямам нищо против един ден да подпишем и да се венчаем, а в друг ден да имаме скромно тържество. Но той е традиционалист и не му се нрави идеята за двата различни дни. И тук идва и въпросът ми (за някого може и да е глупав Grinning ): кой ден смятате за деня на сватбата - този, в който сте подписали или този, в който е било тържеството? Sweat Досега не съм била на такъв тип сватба и самата аз не мога да възприема как се случват нещата.

# 218
Въпросът ти не е глупав, но е строго субективен.
Аз и ММ смятаме, че денят на сватбата е денят, в който ставаме официално съпруг и съпруга - демек подписването. Тържеството - малко или голямо - е за да споделим и полеем емоцията от този ден и във този ден. Така че и двамата бяхме единодушно против празнуването в друг ден и не го разгледахме като опция, дори когато мерките решиха организацията на целия ден вместо нас. Това е моето мнение.
Личната ми статистика обаче подкрепя твоята идея. Повечето сватби, на които сме били, са били подписани в друг ден. Малката разлика е, че венчавката (църковния брак) в болшинството от тях беше в деня на тържеството.

# 219
За мен също сватбата е денят, в който подписваме. Другото е тържество само.
При нас изобщо не стои въпроса да подпишем на един ден, а да празнуваме на друг после.
Обсъдихме и с фотографа и той също потвърди, че по снимките си личи кои двойки са подписали предварително. Емоцията явно е друга - по-улегнала.

# 220
И ние решихме, че ще ни е странно да подписваме в различен ден от тържеството, но бяхме и против 120 човека да обикалят София от вкъщи, до булката, до залата, до ресторанта. Решихме си проблема с изнесен ритуал в ресторанта, ще бъде воден от длъжностно лице от съседна община, където това е позволено.

# 221
При нас единия ден ще са църковен+граждански, а на следващия ще е тържеството с изнесен ритуал, воден от наш близък приятел. Т.к. мястото на първите две искаме да е едно определено и е на повече от час път от мястото на тържеството, решихме че не желаем да си причиняваме цялото препускане в един ден, защото ще е изморително за нас самите. Та партито ще е на другия ден с вс гости Simple Smile

# 222
Здравейте, момичета. Една от Вас беше споменала, че ще има сватба в Мидалидаре.
Интересува ме по-точно менюто, на което се е спряла.

Ще съм благодарна ако го сподели, защото сме пред дилема Sunglasses

# 223
Благодаря на всички отговорили! Определено бяхте от помощ. Green Heart

# 224
  • Wonderland
Аз съм с противоположната гледна точка. Grinning Ние вече подписахме, предвид обстановката, предстои ни венчание и тържество лятото, живот и здраве. Подписването за мен нямаше голямо значение, но, като вярващ човек, венчавката е това, което чакам с нетърпение и, съответно, за мен сватбата все още ни предстои. Simple Smile
Не мисля, че има някакво правило в случая - както го усещате, така действайте, това празнувайте.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 10:50 от Rapunzzell

Общи условия

Активация на акаунт