Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
И нашата сватба е на 28 Май и силно се надявам да отменят тази част от заповедта, защото освен нелогична е и неадекватна. При положение, че от 2 дни гледам в социалните мрежи за какво става въпрос по барове и дискотеки - никаква дистанция и “въздух”, е не е честно просто...

# 286
И нашата сватба е на 28 Май и силно се надявам да отменят тази част от заповедта, защото освен нелогична е и неадекватна. При положение, че от 2 дни гледам в социалните мрежи за какво става въпрос по барове и дискотеки - никаква дистанция и “въздух”, е не е честно просто...

Тъкмо и аз видях във Фейсбук хората как плъснаха по баровете и ми се доплака. Изключително нечестно е.

# 287
Първата двойка от репортажа по Бтв сме аз и бъдещият ми съпруг. Доста шум се вдигна, момичета, всякакви асоциации от бранша са пуснали жалби. Дочух, че е стигнало до министъра и може би ще има някакъв ефект, да се надяваме не е спекулация. Просто е нечестно.

# 288
Помислух си, че може да сте вие. Не знам от къде ми хрумна.
Доколкото разбрах по всяка вероятност мерките ще отпаднат и ще важат само 50% от капацитета на ресторанта. Явно по новините се е говорило.

# 289
# 290
Хайдееее, сватба ееееее Heart

# 291
Юхуууу 😊😊😊 Супер, това беше най-логичното нещо (а не дискотеките да ми работят, а сватби да няма). Продължавам организацията с пълна с пара и дано нещата се задържат така поне до края на лятото Simple Smile

# 292
  • Wonderland
Момичета, честит празник! Как сте?
С това хубаво време навън и наближаващото лято започвам да се вълнувам. Остават ни 4 месеца и вече съм много нетърпелива, а и леко се стресирам, че имаме още не малко работа около организацията.
За щастие, от “големите” ни останаха само халките и младоженския костюм 😃 тази седмица ще дегустираме торти 🥰 и още чакам дегустацияга на менюто в Тера хаха

# 293
  • Пловдив
Ние имаме по-малко от 3 месеца вече и напредваме бавно. Роклята е поръчана, обувки си взех. Костюма на младоженеца ще го купуваме последната седмица преди сватбата, защото той усилено отслабва. За момента единственото, което ме притеснява е, че не сме си поканили третата двойка шафери. А трябва скоро да се случи, за да мога да започвам организация по ушиването на роклите на шаферките, което май ще е най-трудното от цялата сватба. Защото шивачката не е в Пловдив и ще трябва да ги карам за всяка проба 😃

# 294
Имаме месец до сватбата и вече текат последни приготовления. За съжаление гостите ме разочароват много. Изключителна незаинтересованост. Срокът за потяърждения отдавна мина, а хората все още се чудят. Напрягам се като не знам колко голвма сватба организирам в действителност.

# 295
Здравейте и честит празник! След многократни отлагания на сватбата, решихме да подпишем на 05.05.2021, а при благоприятно развитие на ситуацията сватбата да отпразнуваме на 05.06.2021г.
Всичко за 05.05 е готово - ще подпишем в ритуалната зала, като ще присъстват само най-близките. След ритуала ще се чукнем за здраве, ще се почерпим с дребни сладки и ще ни направят малка фотосесия с гостите. След това отиваме към морето с фотографите и кумовете. Силно се надявам да се получи така както си го представям, но гостите започват все повече да ме напрягат - това не се правело така, как можело да няма еди си какво и т.н. Опитвам се да им обясня, че това е нашият ден и ще си го направим както ние искаме, но се налагат и критикуват постоянно. Наистина не разбирам защо за тях е по-важно какво ще кажат хората, а не това да бъде мечтаният ден на младоженците Rage

# 296
Здравейте момичета, имате ли идея дали като отида за подаването на документите в ритуалното, ще приемат копие от лична карта, тъй като моя приятел е в чужбина и ще се прибере ден преди подписването и просто няма как да дам личната му карта... по телефона ми казват, че не може с копие и сега не знам дали изобщо да опитвам или да мисля други варианти. Все пак се надявям да направят компромис предвид обстоятелствата.

# 297
Нашата сватба е тази неделя и благодарение на "техническата грешка" бяхме спряли организацията за 3 дни, сега имаме да наваксваме с разни дребни оставащи неща. Вълнувам се изключително много, не намирам думи дори да го опиша. След цялата несигурност, през която преминахме, още на моменти не мога да повярвам, че ще се случи както сме го планирали.
А гостите са си такива за жалост, момичета. Трябва постоянно да ги търсиш, ръчкаш и подсещаш, както и да отговаряш на неуместни въпроси. Хората като цяло рядко имат цедки. Не им се ядосвайте. Ние имахме сайт с темплейтна формичка за потвърждение, съдържаща две имена, хранителни предпочитания и поле за коментари. Супер бейсик и пак се намериха хора да пишат свободни съчинения, които ни бяха безполезни за целта на потвържденията.
Рапунцел, доволни ще останете на дегустацията, храната е страхотна, дано в неделя се доредим да хапнем пак.

# 298
Нашите гости бяха доста непроблематични, не е имало мотане и чудене относно потвържденията. Бях дала моя номер, но някои звъняха на свекърва ми - не съм се обидила, те познават много по-добре нея, нормално е да се чувстват по-комфортно така. Тя пък ми предаваше всичко точно, а аз на моменти молех да ми даде координати, за да мога аз да си попитам каквото още трябва.
Simonnaaa, ние нашите ги записахме с копия, въобще не е ставало въпрос да не може. Че кой си се лишава от документа за самоличност, макар и за ден? Попитай все пак дали може да е с нотариално заверено копие, не струва много, а може да го приемат като вариант.

# 299
А, ние още в самото начало си решихме проблема с "защо това няма да го има" с - "нямаме пари за глупости".
Но при нас го има другото - "как няма да викнете Драганчо, ще се обиди" или "Ооо, на Драгана ще викнем и сестра й, и зет й ..." та още с това се борим.
Предполагам това е, защото когато тези хора са правили сватба е било станало нормално да ти се бъркат и те така са научени и сега и те да си кажат.

Общи условия

Активация на акаунт