НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

• 12 497
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
Ей, Майче, така мъчно ми стана за Петра, като четях постинга ти-без биба, без това, без онова. Видя ли  какви неща търпи детето  заради теб, пък ти - салати да ти реже.  Laughing

# 196
бубо, за памперса не си се оплаквала.
А с обикновена водичка не може ли да се измие?  Sunglasses

микки, в края на краищата петра е камък Simple Smile

# 197
 #CrazyКакво става с нашите ноемврийчета?!? newsm78
Мики, вашия обрив какъв е? ooooh!

Някой спомена за въжета./Простете за черния хумор, но ме цепи УЖАСНО глава/.
Но ако все пак мислите да използвате материяла за по-благородни цели моля. В такава посока съм си насочила енергията аз.

Жмо,   bouquet да си жива и здрава и да пишеш по-често при нас!

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 15:03 от =^._.^=

# 198
Благодаря много за поздравите и пожеланията!Имам като подарък едно страхотно червено вино ,но няма как да го пратя през компютъра за да почерпя! Wine Glass
Да пиша по често не знам дали ще смогна че Виктория спи най-много по един час на ден и само тогава мога да седна пред компа,но редовно чета.Пък и то нищо ново при нас.
Бяхме на консултация-наддала е 300гр и сега е 9100гр и 72см.

# 199
  • Карлово
Били, той нашия обрив отмина. Вече завяхнаха пъпките, дори на места изчезнаха.

Жмо, честит рожден ден и от мен!

# 200
  • Sofia
ЖМО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!!!!

били,така определено не щипе.затова на 5 мл 3-4 капки.Ами по колко на Марина по 5-6 капки,Йоско по 2-3 капки.С тинктурата-10 капки в чаша вода може да се прави и гаргара.
за кухнята:не съм притеснена.При нас много следят.Повече ме притесняват пясъчниците по градинките и в парка.От тях всички инфекции плъзват по децата.

# 201
  • София
Честит Рожден ден на Жмото! Много щастие!   bouquet

Роси още е с постоянна температура 37.1 градуса, а аз кашлям много мъчително. Събориха ме този път децата. Стоя си вкъщи, обгрижвам болното бебе, кашлям, обливат ме топли вълни и за успокоение се тъпча с храна. Като гледам, май голяма част от зимния сезон ще изкарам така Close Няма вирус, който да подмине Илия.

Майче, и Роси обича да пипка нещо (ръката ми, дреха, одеялце), докато заспива. На мен ми е сладко.

Това със светената вода, не знам, никога не можах да го повярвам. Според мен, когато действа, е просто защото бебето се успокоява от самата вода, разхлажда се леко, случва му се нещо различно.... Нали и големите хора ги заливат с вода, за да ги свестяват. Когато се е случвало да рева като магаре, да подпухна и да се разхълцам, винаги съм тичала на чешмата да се плискам (не, че скоро се е случвало).

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 17:12 от simka

# 202
  • София
Жмо, ЧРД, жива, здрава, горда и щастлива майка да си  :bouquet
При Вики обривът се разрастна, вече стига до гърдичките и все повече си мисля, че е рубеола. А ми звучи почти невероятно, снощи, като прочетох постинга на Деситка, ми звучеше много стряскащо толкова малко бебе да се разболеее от шарка, сега вече съм полуубедена, че и ние ще я изкараме #Crazy А от педи съм възмутена, обадих й се (след като я търсих повече от час, беше си изключила телефона), не пожела да дойде да види Вики, съответно утре ще пропътуваме цяла София, за да я заведем #Cussing out На всичко отгоре каза да не спирам антибиотика, дори да е рубеола, а навсякъде чета обратното, че антибиотикът даже е опасен при такава шарка. Аз и без това не мога да й го  давам, няма да се тормозя, спирам го  на моя глава Sick

# 203
Привет отново!
Беба, не знам дали АБ е опасен, но определено покрива някои от симптомите на шарката /каквато и да е тя/.
Симка, съчуствам и бързо да се оправяте!
Буба, светената вода ако помага то е заради отделилите се в нея от среброто или златото на кръста йони /какви точно бяха не помня, да помагат химиците/. Във вашия случай обаче ми се струва, че ефекта е бил по-скоро психологически.

Ние пък тъкмо се прибрахме тъкмо от една прекрасна разходка до нашия стодион, който е заобиколен от горичка превзета вече от есента. Красиво беше. Тичахме, ритахме топка с Ванко и "татка" с Гошето. Гледахме как "бати"-тата тренират, а "кака"-те от фенклуба си ги присвоихме. По пътя не подминахме никое "бабау" и "мау". Накрая си загубихме чорапите. Утре може и да повторим разходката.

# 204
еспри, като каза пясъчник, та да кажа/и аз да се оплача един вид/: умът ми не побира гледката, която се разкри тази вечер пред мен. Значи цяло лято ни нямаше и не знаех какво стълпотворение от мами с деца се изсипва на площадката до блока ни вечер/през деня почти никой няма/. 20тина деца и десетина мами окупирали площадката и поляната до нея, всеки си се занимава някак, а край тях невероятна мизерия, боклуци, дивотии, ужас просто, тревата не се вижда. По обяд както обикновено изведох малкия и го извадих от количката - обича да се катери по стъпалата на една счупена пързалка - обаче той нещо замрънка и се опита да пълзи по земята. Всяко боклуче, естествено, е негова цел. Изтраях 5 минути и си го прибрах в количката. Има и едни други мами, с които в началото на лятото почистихме площадката от всичко, сложихме и кошчета за боклук. Не, братче, тази вечер моите мами се бяха предали и се бяха сгушили край съседното блокче, а приходящите люпеха семки, хвърляха фасове, кутии, пластмасови чашки, пликчета..... и това не е всичко - съседите дружно осиновили една кучка, която току-що родила пет кутрета, направили им къщичка, хвърлят им храна и районът постоянно е пълен с деца, които пипат, разнасят и какво ли още не.
Не мога, просто не мога да си представя, че на тези хора не им прави впечатление тази гнъс. Че си говорят на "ма" и че смятат за фешън говоренето "по софийски"/ходИх, направИх, тръгнеме, ядеме, дЕдо - при положение, че половината са дошли от други населени места/ ще ми е друг проблем по-нататък.
Не мога всеки ден да ходя до Герена да разхождам хлапето.

# 205
тити, къв е тоя ужас при вас  #Crazy Sick Егати ....  #2gunfire

мила Жмо, честит рожден ден и от мен   bouquet

# 206
Жмо, Честит рожден ден. Много щастие и късмет. Много да те радва детето.

# 207
Тити , тоя диалект не е софийски, шопско -граовски  ли е незнам, просташки жаргон някакъв  #Cussing outАбе и аз не съм цвете за мирисане, ама като гледам какви деца растат , от какви майки възпитавани ми се реве.Тук при нас майките се събират на " Лучано " , но на мен кракът ми няма да стъпи там - майките , седят и си пият кафето , а децата в пясъчника водят "сто годишната война" - скубане , хапане , хвърляне на пясък в очите , газене , ритане - все хубави работи, а аз не си мълча и ще трябва да има жертви после .Хора не си мълчете , че простотията расте главоломно.Коша на количката ми е пълен с боклуци , джобовете на Симона също , като няма кошчета навсякъде си ги носим в къщи .А кучетата - аз и  още три жени около нас всички съм кастрирала , ваксинирала , обезпаразитила и от пет години няма популация , а преди седмица намерихме дом на две малки подхвърлени , защото след година ще станат 20. Е как да си мълча , като те нищо не правят , хвърлят боклуци , изакват си децата в тревичката , не си прибират на кучетата изпражненията , а иначе само мърморят #2gunfireНа нашата площадка пък се привъртяха младежи и си пушеха марихуана ,пиеха си , повръщаха и аз яхнах метлата и  #2gunfireдаже се опитаха да влезнат една неделя в нас докато децата спяха , а ние си пиехме кафето , обаче са ме запомнили със сигурност... , мъж ми излезе , аз се излетях с детето на ръце/ кучетата се разлаяха и я събудиха/ и ги потпуках с шамари. После си мислех какво ли са разказвали " Баси късмета , на каква луда попаднахме "Няма ги вече...
Беба , айде утре вече да сте здрави  PartyИ всички други дечица и мами  bouquet
Лека нощ !

# 208
  • Gabrowo->Sofia
Жмо, честит рожден ден и от мен. Е, успях да се вкюча  Wink Да си жива, здрава и щастлива!
Моан, на мен ми събра погледа само докато четях, не знам за младежите ..... евала ти!

# 209
ДУ
а аз от нашия квартал ама изобщо не мога да се оплача - малко закътано местенце, в което никой не влиза, ако не живее там. с малки дву-триетажни блокчета с по 3-4 апартамента във входче и с по 4-5 входчета. и това на е 2 спирки от центъра. чак не мога да повярвам какъв късмет имахме - и с мястото, и с апартамента, и с цената - тук все още цените са под пазарните. почти всеки вход си прави градинка пред/зад блока, организираме си парко-места на съответните прилежащи към входа площи, чистим си, входовете са новопребоядисани, имаме си цветя по прозорците. абе чудно е. лошото нещо са фасадите, че кварталът е на 50 години, но и те лека полека се оправят. със смяната на собствениците стари-млади и това ще се израсте - само дето става на кръпки, но така пък е по-шарено. а да не говорим за къщите алпийски тип, които опасват блоковете (т.нар. вили) - там си е просто чудно - всяка вила си има градинка, която уж не е частна, но е оградена по естествен начин. страхотен късмет извадихме и ние, които живеем в блок, и нашите - с вилите. сега по никакъв начим не мога да си представям, че живея в панел с още количество навалица около нас.
а иначе аз повръщам по малко, лошо ми е, но кървенето спря. днес ще ходим да гледаме един джип уж да го купуваме. ама нищо не разбираме. по наша нелегална вътрешна полицейска проверка джипът е почти не-ползван, с едни собственици откак е купен нов, при това разбрани и не-загубени хора. така че стискайте палци да имаме сделка. е, тогава вече каква радост ще бъде у дома за филков, не мога и да си представя. аз имам добро усещане за нещата.

Общи условия

Активация на акаунт