НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

• 12 494
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
иии, всички се заселват край Южния парк начи.... в краен случай край Западния....
бубу-то, добре сте се завърнали от квартироместенето. Как е Филип, харесва ли му?
ЕленаЧ, нагледах се с удоволствие на тази сватба - евала на младите Simple Smile
за Нур мога само да викам пу-пу - с тези сините очи ще разбие не сърца - цели къщи Simple Smile и това розовкото много ми харесва.
айс - свиркай си бре. Онзи ден един татко ми разправяше със сълзи на очи как дъщеря му проходила на 8 месеца и половина и искал второто му дете да е като нашто.
хаха, а Деян понеже не умее да пляска с ръце, като си построи кулата от кутии, се пляска доволен по корема  Mr. Green

# 241
  • София
Оооо, ами харесва му. Още като се местихме помагаше с прибирането на багажа, като влезе в новия апартамент и почна да обикаля усмихнат викайки - Пука, пука, пука - каквото и да значи не спря да го повтаря няколкодни. Е, в началото беше малко по-нервен като цяло докато свикне, но му харесва - парк, хора, деца, дълги разходки, много място за тичане, трева, кучета, цветя, няма строежи и коли - как да не му хареса. В Борово почти нямаше къде да се разхождаме, освен няколко площадки....и на мен пи-ми харесва и съм по-спокойна някак тука. Ама аз си го обичам тук района, ние и преди да родя живеехме тук - 2 преки по-нагоре, та не ми е новои така...абе хубаво си е да има парк, някак съвсем друго е. Wink

Исайкова - ти как си - оправяш ли се вече?

# 242
  • Gabrowo->Sofia
О, бубу, добре завърнала се. Завиждам ти, че си вече близо до парка.
Клара, ама мноооооооого е красива Нур с това розово жилетче.
У нас днес "ново 20". Ваньо се криви, криви, сърди и в 11,30 заспа, сега още спи  Shocked явно ще обядва във времето за следобедна закуска....то това нищо лошо, ама ако така ще се прави вече режима, как ще си вземаме храната от детската кухня??

# 243
здравейте
Нур благодари за комплиментите,
bubu_to честито преместване,
ice браво за 8-те кила, явно детето е по пъргаво
за гърнето не и давам да си играе с него, и тя ако го докопа си го бута из стаята, аз не я слагам да седи вече в него, пъне се, държа я над него с ръце, така правим и навън и в тоалетната, преди баня, но ако няма да върши нищо почва да пищи и да се пъне
тити малкия не пляска с ръце но пък строи кули,  Grinning
diddi сигурно е от времето, спят по дълго,
Ние си взимаме кухнята в 11.30, после бързо в някоя градинка яде, и на път за вкъщи заспива

# 244
привет  Wink
вече се застуди при нас, трябва да измъквам зимните дрехи  Wink Но днес не вали и се показва слънцето и щяхме да сме навън , ако Саши не беше във вихъра на бебешкото недоволство и раздразнение от растящите зъби. И може би заради тези зъби или заради гроздето с което се тъпче (не мога да го възпра, защото пищи . обича много грозде), но ака по няколко пъти на ден  Sad Няма разстройство, но му се е зачервило между крачетата. Дано е от памперсите и да не са някакви гъбички, че четох разни теми за гъбички , много е гадно.
Клара, Нур е много хубава и аз мисля , че прилича на теб.
бубуто , честито и преместване.
тити забрави "донеси ми чехлите!" и "донеси вестника!"  Joy

# 245
  • Димитровград
Вивита,гроздето разкарва доста.

# 246
  • Gabrowo->Sofia
ами аз само да споделя, че след онзи ненавременен сутрешен сън на Иван днес друг нямаше, нооооооооо след като вече ходи сам се опита и да пропълзи, голям напредък бележи на този фронт, днес пропълзя цяяяяяяяяял метър  Wink
Днес съм дала бойна задача на нашия татко да свали детски песнички за озвучаване на първия рожден ден. Вече си имам песен фаворит - "Бански на лалета" на Врабчетата. Препоръчвам ви я

# 247
Добър вечер  Simple Smile
бубу_то, честита ви квартира! Сега сте много по-добре от преди, май  Laughing То си има една поговорка - "Всяко зло за добро". Поне при мен винаги се е сбъдвала.
Клара, много сте красиви и двете!!! Малката ти сладурана е страшно хубаво дете, пу пу  Embarassed И сигурно е и толкова добричка, колкото лъчезарните й невинни очички го показват!
Елена_ч, сватбата е била много оригинална  Simple Smile Изкефих се максимално, ще се говори още много дълго за такава сватба  Laughing
майче, и на теб ще кажа "Всяко зло за добро", ама виждам, че си много доволна, че не купихте оня джип  Wink Ще намерите някой много по-хубав, гаранция!

Ами аз ще спирам да пиша, че след малко отиваме на гостиии  cheers
Тъпото, обаче е, че Ади цял ден мрънка и не спа, а заспа преди половин час и ще трябва сега да я поразбудим. Няма кой да я гледа вкъщи (свекитата са на София на другарска среща  Laughing ). Та така, дано не се разсъни много, че ще ни прецака плановете ....  ooooh!

Айде лека вечер на всички  Hug

# 248
ама то не е ясно още - може и да я купим джипката.
петранчето днес спа само 50 мин. сборно, т.е. 2 пъти за кратко. а беше такова мученен тази нощ, че си мислих, че през деня ще е поспалива. тя не беше, ама аз едва се влача. много ми се спи, а при нея все още не виждам признаци за сънливост.
освен  това ми е лошо и колкото и да е странно, вече имам корем. днес ми направиха място в метрото, т.е. личи ми, явно. а съм едва във 2-я месец и съм отслабнала 3.5 кила! ако няокй друг ми каже подобна дивотия, ще му се изсмея и ще го накълцам да не се прави на 5 и 30-сет, ама на - коремът е налице.

# 249
накълцай ме, майче. Една съфорумка, дет ще ражда края на април, е назад с кило-две, но има ясно коремче вече - първа бременност. А съфорумката Хера свали 7 кила първо, после наддаде още 7 и на финала беше на нула/така каза/ Simple Smile а за втора бременност, особено скоро след първата е характерно ранното образуване на корем, справка - форумите.
ние цял ден не излязохме по понятни причини и накрая така зверски ми се дояде баница, че в най-големия дъжд ходихме до магазина с кенгуруто. Сега баницата се пече/рецептата е уникална - плънката не стигна и накрая просто нарязах в корите кашкавал, има 2 вида масло и олио, но няма кисело мляко, нито газирана вода, мислех да сложа тоник, но не обичам всъщност..../ и чакам си мача.

# 250
дааа, и аз нещо итрещях и в 5 казах, че отиваме до рамстор. излязохме тримата, запука ни дъжда, детето се размрънка, но аз упорито казах, че нищо ни няма. в един момент обаче се фръцнахме и се прибрахме. така и не стигнахме до рамстор. не знам що се бях тръшнала там да ходя. хляб и салам продават и в магазина до нас.

# 251
  • Карлово
Бубу-то, добре се завърнала и честита нова квартира.
Тук заваля чак към 21 часа и въпреки, че беше облачно, с Марти си направихме две разходки. Има ли и други луди като мен да си вкарват децата вътре в кафетата? Миналата зима мръзнах в снега, но тази нещо не ми се студува и днес пихме вътре кафе. Не беше много задимено, но пак малко ме загриза съвестта.
За гърнето-скоро и аз се плаках, че хич не успявам да я накарам да върши там нещо. Тя просто е такова шило, че не може да се задържи достатъчно дълго върху него.
Зъби - 5 броя

# 252
 newsm59 на деситка! Пожелавам ти много хубав празник! искам торта

уууу, още един ужасен дъждовен ден Sad

# 253
  • Димитровград
Честит рожден ден,Деситка!!!!
Жива и здрава и щастлива!!! bdbaloni

# 254
Деситка, честит рожден ден. Много щастие и радост. newsm51 happy bd baloniИ моята майка днес има рожден ден. Тя е в София при сестра ми.
Катерина тази нощ нещо и ставаше - ревеше и не искаше нито на ръце, нито в леглото. Около 1 час беше така. Дадохме малко Нурофен и се успокои. Дали бяха зъби  newsm78
Тук за сега е слънчево. Дано си остане такова.

Общи условия

Активация на акаунт