НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

• 12 499
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
чрд, деска! здраве желая!
  bouquet

# 256
  • Карлово
Деситка, честит рожден ден!

# 257
  • Gabrowo->Sofia
деситка, чрд. желая ти слънчево настроение   bouquet

# 258
  • София
Деситка, ЧРД!!!!!!!!! Само хубави неща да ти се случват, да си жива, здрава, да те радва Ема :hug:

Оказа се, че нямаме шарка, алергичен обрив било, но от какво-не се знае, така или иначе вече мина Laughing

# 259
Честит рожден ден, мила Деси!!! Всичко най- най- най ти желая  bouquet И най-вече здраве и щастие!

Даа, и тук е ужасно мрачно и дъждовно, уффф  Confused Мразя да си стоя вкъщи цял ден Twisted Evil

микки, аз съм такава луда мама, дето ходи да пие кафе на закрито барче. Ама поне сме го избрали с нашия тати с добра вентилация и не е много задимено, да не кажа, че почти не се усеща  Embarassed Ние още зимата го посещавахме, Ади спеше сладко в количката, а ние на спокойствие и на топло отпивахме блажено Виенско кафенце без кофеин  Flutter Пък и за половин час не мисля, че е някакъв проблем  Blush

# 260
  • София
 smile3525  hbday smile3525

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИТКА!!!! МНОГО  ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ, БЕЗОБЛАЧНИ ДНИ!

# 261
Честит рожден ден,  Деситке!!!  желая  ти от всичко хубаво по много и да те слуша малката:bouquet:
Ние сме си вече в София,изкарахме много хубава почивка в слънчево Хасково и съм много щщщщщастлива че уловихме последните слънчеви лъчи.Имам си много нови придобивки.Две полички-свръх късички дето се носят с клинчета отдолу,много ми харесва тази мода.Два панталона и едно яко сакенце което е комплект с единият панталон.На Красчо има няколко панталончета и две одеалца.
Много гаден дъжд и аз не съм излизала,а нямам нищо за довечера за Краси и ще трябва да излезна да му взема някое и друго пюренце,нямам и за утре сутринта продукти за попарата.Абе ужас.Мъжа ми е цял ден на  работа и няма кой да пратя.

# 262
  • София
Честит Рожден Ден на Деситка!!! Да е все така усмихната, тя и цялото и готино семейство!  bouquet

Мами, ние не можем да излезем от дупката Sad Аз се скъсвам от кашляне, болят ме вече и ушите, което не ми се е случвало от дете. Бебка влачи сополите, но е по-добре. Затова пък тази сутрин Илия се събуди с Т 38. Пожелайте ни скорошно оздравяване, защото не издържам вече........не мога да мисля за нищо, освен за болести.

Бубу_то, честит нов дом!
Беба, радвам се, че сте се оправили, въпреки че такава алергия с неустановен произход, не знам. newsm78
Елена_Ч, страхотна сватба!
Мименце, какви са тия полички и клинчета? По-точно клинчетата, плътнички, къси, дълги?

Днес забърках следобедна закуска: ориз, сварен около 10-12 мин в микровеле, после добавям ябълка за 1 мин да омекне, пасирам, слагам 30 мл АМ, малко вода и щипка захар (може и без, стига да е сладка ябълката), много се хареса.
Отивам да ми слагат капки в ушите!

# 263
  • София
ЗаВЪРнахме се.
Не си починахме,но се разнообразихме Mr. Green
Аз поболедувах там,Кристи поскимтя,но вече сме си тук-живи и здрави всички:)

Честит рожден ден на патерици на Тити и Жмо и днес на Деситка:/бърза поправка/

Еми това е май за сега...
Тази шарка много я бъркат с алергия-или по-скоро обратното-алергията с шарка.Тука едно момиченце и нея изкараха с шарка,пък се оказала с алергия.Но от какво -също не се знае.

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 09:37 от Исайкова

# 264
  bouquet ЧРД, Деситка! Heart Eyes

Симка, да оздравявате бързо!

# 265
симка-бързо оздравяване,да се оправяте всички че е много лошо с болни деца.И Краси е с едно сополи вече една седмица.
Клинчета-еми такива дето носихме едно време с блузони отгоре.А сега се носят с много къси полички.Тънички са като по-плътен чорапогащник,дължина-до под коляното.Ще покажа сними.

# 266
  • Димитровград
Ето малко снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68440

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 21:44 от kanesta

# 267
  • София-там нейде в западната част
благодаря на всички ви за милите думи и пожелания  Grinning ето и малко виртуална почерпка от мен  Hug

за любителите на биричката  Grinning

за любителите на виното Grinning

... и естествено че рождения ден не минава без торта  Grinning
    / и специално за тити /

и изобщо за всички вас

ние го караме подомашному не само заради лошия ден но и заради карантината от шарката - днес е за последно .... аз като един ошашкан рожденник днес преподредих цялата къща и чистих като шантава  Whistling 
симка да се оправяте бързо
беба важното е че детето се е оправило ... и на мен ми е страннна такава алергия с неустановен произход но нали все пак лекарите са учили за това
....айде лека от мен .... отивам да правя компания на татито с биричката

# 268
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ДЕСИТКА НА ПАТЕРИЦА!!:-))ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,И МНОГО ОБИЧАНА!!!

Заради това гадно време Йоско спи денем по 5 часа и скача нощем до 3.Уф!А и количката изпрах,та съхне сега:-)

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 09:18 от esprit

# 269
Добро утро.
Деситка, май всички така правим на рождения си ден. В место дасе забавляваме, чистим, готвим и ей такива неща. В това отношени много ми харесва Американската традиция - не знам дали и в други Европейски държави е така - близък роднина или приятел или дори колегите да организират парти изненада на рожденника. То не е изненада, защото се знае, че ще има такова парти, но рожденика отива на готово, че и подаръци получава. Не се трепе да чисти, не мисли с какво ще посреща един куп гости, които той исак да покани и така. Даже вчера си мислих, по повод рождения ден на майка - тя се прибра от София, 4 часа път с влак- и после е започнала да готви и да посреща гости. И в 12 вечерта вече беше като пребита и май нищо не разбра от своя си празник. Та си мислех, че започвам да уча близките на тази традиция. Друг да организира рождения ден на всеки члин - ще е трудно, но като свикнев ще е чудесно Laughing
Тук още не е заваляло - а дано не завли, а е само облачно. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт