НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

• 12 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Карлово
ДУ!
И аз се надявам на по-добър от метереологична гледна точка ден. Облачно е, но тук-там са разкъсани облаците и най-вероятно няма да вали.
Хубав ден!

# 271
  • София
Добро утро.
Няма кой да питам та вас,какво са гъбичките и какво може да е това че езика ми е обложен/има някакви петънца ли какво са незнам/ и мн сух от вчера.И гърлото ме дразни...SadТрябва ли да ходя на лекар и възможно ли е да са гъбички?

# 272
исайкова, а антибиотик да си пила скоро? Бялото по езика може да е и от стомаха. Ако е това, можеш да си измиеш езика с четка и паста за зъби. Друго не знам, ако се притесняваш иди на лекар. Всъщност направо отивай да те види личния лекар!
Аз пък пуснах пералня, сега много се надявам да ни огрее слънцето  Praynig

# 273
  • София
ДУ,

и аз със сутрешен въпрос. някой ходил ли е в туб диспансера за манту, при липса на белег от бцж-то? Трябва ли да се ходи в някакви определени часове - на гладно или не? Или когато отидеш тогава?

Исайкова
- ти нали каза, че си поболедувала - може от това да е, даже май е най-вероятно, особено ако не ти е минало напълно.....а защо пък реши гъбички?

Имаме си първа дума вече . Вчера взе гсм-то на татко си и разнасяйки го долепен до ухото си викаше - Ало, Ало...и разни други от типа на гауч, кай, кажш...Но Ало-то беше супер отчетливо...та така не очаквах това да му е първата дума. А в къщи не гоорим особено мн по телефона, но той си е влюбен в гсм-ите от малък, може би за това....смеши Wink

# 274
Бубуто, честита първа дума.
Кити вика дай, айде, тате, баба, ам, мама и то много на място. Знае кога да ги използва. А даже от време на време като види хляба и казва апам., а иначе по-често казва ам. Но и на водата казва така.
 Исайкова, аз знам, че бялото по езика е признак на болест, настинка. А може и от антибиотик да е. Но това го помня - майка все езика ни гледаше дали е бял, ако се съмняваше, че сме настинали.

# 275
  • София
Браво-много са ви умни децата... Heart Eyes
Доминика,дам нали кат бях в болницата ми биха яко антибиотик.та някой ми каза че може да се хванат гъбички и затва си помислих.Но не е бяло,а са червени петънца като пъпчици./Оф и имам тези дни някво супер силно течение... ooooh!
Сега и с мъжа ми се скарах.Аз ви казвам иде ми вече да се метна от  някъде.Толкова проблеми напоследък-не е истина просто.Писна ми Close

# 276
привет  Wink
И Саши от 2 дена е сополив  Sad не можа да ни подмине  Sad
бубе абсолютно си права zа бачкането по праzниците и тук четох една статия по въпроса. човек като се наблъска с приготовленията никакъв праzник не вижда, а и отгоре на всичко някой семеен скандал може да zавърти. От няколко години всякакви праzници ги праzнуваме на zаведение. На Коледа си спрятаме zа подарък 3 дневна почивка в някое планиско хотелче, с включено всичко, плюс праzнична вечеря. Роженните дни или на ресторант или на сладкарница, както си щем. Та съм 100% на твоето мнение.
Лек ден и вирусите надалеч   Hug

# 277
ДУ,

и аз със сутрешен въпрос. някой ходил ли е в туб диспансера за манту, при липса на белег от бцж-то? Трябва ли да се ходи в някакви определени часове - на гладно или не? Или когато отидеш тогава?

Когато отидеш тогава,но е желателно преди обяд(преди да ги е размързяло)Специални изисквания няма-само де е здраво детето.Нас ни върнаха,заради хрема и кашлица.

# 278
Момичета, щукнало ми е да си купим нова секция, ние нали сме с мебели останали от баба и мама, та сега си навих на пръста. Харесах ето тази - ще ми кажете ли вашето мнение http://www.mebeli-novaidea.com/index.php?m=320&lang=1&pr … amp;product_name=Секция%20Jasiek
Малка е, но нямаме повече място. То в тази кутийка.

# 279
  • Карлово
Буба, харесва ми секцията. Аз доста идейки съм краднала точно от тези мебели за нашето обзавеждане, та съм пристрастна.

# 280
  • София
И аз искам да си вземем секцийка за хола.на мен също ми харесва тази,аз не си падам по големите.
Сега ще разгледам сайта.
Ходих на лекар.Имам някви мехури вътре в гърлото + фарингит=вирус пак.
Чак смешно ми е вече толко болести Joy

# 281
  • София
ето такова ми харесва:http://www.mebeli-novaidea.com/index.php?m=320&lang=1&pr … oduct_name=Re-Set,но цвета не ни се връзва,и цена няма

# 282

Да трябва. В дните понеделник, вторник и петък до 11-12ч и 14-17ч. Пробата струва 3лв. Не е необходимо да е на гладно. Като си избиреш час имай предвид, че на 72час се отчита пробата.

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 17:32 от =^._.^=

# 283
здравейте и от нас! не съм писала отдавна, но това дъждовно време съвсем ми довърши насторението и нищо не ми се прави. освен да спя. но пък кейти е на друго мнение.
за бебета не ми се говори в момента, но ми стана интересно за мебелите. веднъж да си тръгнат тия майстори и ние ще трябва да сменяме всичко вкъщи. бубе, то всяка мебел поставена в определен интериор стои или не стои добре. честно казано, тази секция ми навява малко соцстил. аз не харесвам много секциите. виж, това, което исайкова показва, определено ми допада. нещо такова ще търсим за у нас.
това е от мен. тези дни съм темерут  Thinking чакам слънцето....

# 284
  • София
Мерси за отговорите - записахме си час за 9.40...Wink

И пак ще питам....Wink

1. Кога се махат решетките на леглото?

2. Как се познава, че обувките са омалели?

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 17:48 от bubu_to

Общи условия

Активация на акаунт