Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Ако продукт с киселини не помага може да пробвате Ихтиола да я изкарва, някой път и до него съм прибягвала. Маже се локално и се залепя с лепенка за през нощта.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 22:07 от Уейв

# 181
Да добавя за ихтиола, действа само докато нещото набира. Използвайте макс 50%, защото с един 80% си докарах такова възпаление, че бях на антобиотици една седмица.

# 182
При мен е действал и при подкожни, които нямат намерение да избият. Но е факт, че не става за една нощ, а няколко подред поне. И трябва да се внимава, да. Затова не го дадох като първо предложение.

# 183
Абсолютно! Използвала съм този 80% локално само, не съм мазала други области, обаче ми излязоха още 3-4 големи и много болезнени кисти наоколо. След тази седмица антибиотик, спряха да ме болят, но не минаха. Две седмици след това  влязох за планирана операция и два дни ме наливаха с два антибиотика, тогава вече всичко ми мина, но наистина внимавайте. Има и 20% може първо с него да се пробва.

# 184
Здравейте! И аз се боря с акне. От седмица използвам това https://www.sephora.com/product/sephora-collection-clarifying-lo … ts%20grid:p457439. В събота си взех https://www.parfimo.bg/clarins-re-boost-comforting-hydrating-dne … e-za-jeni-50-ml/= . Мия лицето си с Акне аут на Здраве и почиствам с мицеларна вода на  Нивеа. Пъпките взеха да изсъхват от лосиона на Сефора, но имам зачервявания около тях и не изчезват. Какво ще ме посъветвате? Трябва ли да добавя нещо в грижата се за кожата, да ексфолирам и т.н?

# 185
  • София
Намазах си проблемните участъци с крем Здраве,но много напластено,като маска.Стоях така 24 часа.Нямам и следа от зачервено.Кожата една такава успокоена...

# 186
Има ли разлика между този

И този

Не ги намирам във физически магазин и ще трябва онлайн. А така не обичам да поръчвам онлайн...

Някой има ли отзиви и за кремовете от същата серия?
Чудя се за този

# 187
Има ли разлика между този

И този

Не ги намирам във физически магазин и ще трябва онлайн. А така не обичам да поръчвам онлайн...

Някой има ли отзиви и за кремовете от същата серия?
Чудя се за този

Пастите на Uriage са едни и същи. Зелената опаковка е със стария дизайн.
Във физически магазин няма как да ги намерите.
Във всяка голяма аптека се предлагат продукти на Uriage.
Дермокозметиката на Uriage е налична в почти всички аптеки, странно, че не я намирате.
Hyseac серията е страхотна за акне. Няма продукт, който да не си заслужава.

# 188
  • София, България
Здравейте, искам да попитам каква слънцезащита можете да ми препоръчате за лицето?
Искам такава, която да не ми омазнява допълнително и да не ми излизат нови пъпки по лицето от нея

# 189
Здравейте, искам да попитам каква слънцезащита можете да ми препоръчате за лицето?
Искам такава, която да не ми омазнява допълнително и да не ми излизат нови пъпки по лицето от нея

Clarins UV PLUS Anti-Pollution SPF 50

# 190
Аз съм много доволна от D’Alba Waterfull Essence Sun cream.

# 191
Намазах си проблемните участъци с крем Здраве,но много напластено,като маска.Стоях така 24 часа.Нямам и следа от зачервено.Кожата една такава успокоена...
да, но крем здраве е много мазен и гъст, съответно запушва порите и излизат нови пъпки

# 192
  • София
Харесвам слънцезащитата на Missha All Around Safe block със синя капачка за по-мазна кожа.

# 193
За смесена/мазна кожа склонна към пъпки, харесвам и съм ползвала/ползвам тези:
Clarins UV PLUS Anti-Pollution Sunscreen Multi-Protection Broad Spectrum SPF 50
Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF 50 PA++++
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++
Logically skin Hydro Multi-Shield PF50+ PA++++
Etude House Sunprise Mild Airy Finish Sun Milk SPF 50+ PA+++

# 194
А откъде поръчвате слънцезащитния на Миша и каква е цената ориентировъчно?

Общи условия

Активация на акаунт