Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Имам тоника на този крем и изобщо не съм доволна

# 226
Кокосов масло - акне риск 4, миристил миристат - акне риск - 5, алкохол денат. - риска от дразнене - 5 - не става Simple Smile

# 227
Имам тоника на този крем и изобщо не съм доволна

Би ли споделила какво не харесваш в тоника на Евелин, т.к. има уж хубави съставки откъм киселини, но го ползвам рядко, защото се притеснявам да не се влоши кожата.

# 228
Questar,все едно си минавам лицето с "една гола вода " абсолютно никакъв ефект за пъпките,нито за порите,не усещам освежаващ или какъвто и да е друг ефект върху лицето си. За пръв път ми се случва от тоник да съм толкова разочарована ,от Avon съм 100 пъти по-довалолна ако трябва да го сравня с горе долу бюджетен варянт.
Флоралната вода с лавандула мога да похваля с 2 ръце. Мигновено след като изсъхне лицето се опъва... и пори и фини бръчици, и пресушава пъпки след редовна употреба.

# 229
Да, явно киселините са в малки количества. Аз също не усещам нищо, освен, че леко омекотява кожата.

Моето акне се оказа много странно. От Скинорен завяхват пъпките, започва да зараства кожата и изведнъж избива пъпка там, където вече е имало и е излекувана. Не знам как да си го обясня.

# 230
И моето акне е странно - имам като 2 гнезда на бузите в центъра и там постоянно избиват пъпки и оздравяват и отново избиват, но са концентрирани в тези места...

Между другото, от 2 дни си обтривам лицето със сребърна вода и не знам от нея ли, но сякаш почнаха да ми завяхват активните пъпки, след 2-месечно възпаление. Дори мъжът ми потвърди, че има разлика.

И си взех едно кремче със сяра, което също е за бързо зарастване на възпалени пъпки - мисля, че има ефект.

# 231
tiriti, кое е това кремче със сяра? Сярата наистина помага при кожни проблеми, аз като тийнейджърка пиех сяра на прах с мед. И серният сапун хубаво изсушава пъпките.

# 232
Със сяра Аз лично съм срещала два крема на Виши и на Жая (ако така се пише)но нямам личен опит.
Аз се мажа с Епидуо когато имам някоя доста болезнена пъпка която е в разгара си да се развихри точно Снощи се мазах с него върху две пъпки които ми набират тук от няколко дни и днес освен че е леко червено мястото Почти няма помен от тях

# 233
Подсетихте ме за маска със сяра и мед да препоръчам. Чаена лъжичка сяра, две мед разбърква се хубаво, до като се разтвори сярата и се седи около 15 мин. На мен много добре ми е действала винаги. Е, после понамерисва лицето на сяра известно време, но... какво да се прави ☺

# 234
  • Пловдив
Странно...при нас това Епидуо не действа така. Мазах и аз оная вечер-нищо.

# 235
С всеки продукт е така ,мисля че с проба грешка всеки ще открие своята комбинация от която да е доволен.

# 236
tiriti, кое е това кремче със сяра? Сярата наистина помага при кожни проблеми, аз като тийнейджърка пиех сяра на прах с мед. И серният сапун хубаво изсушава пъпките.

КРЕМ 20% СЯРА КОМФОРТ - това пусни в търсачката, аптеки стела е сайта и е 4 лв някъде.

# 237
  • София
При мен Епидуо работи много добре - не излизат нови гадове и старите минават една идея по-бързо. Това, което ме изненадва е колко добре влияе на кожата цялостно. Ползвам само него вечер, не слагам друга грижа, на 43 съм, а на сутринта кожата сияе.

# 238
  • Пловдив
Под/преди него нищо ли ме мажеш?

Колко най-дълго сте пили АБ?Чудя се ако док предпише още да продължи ли детето да пие?

# 239
Аз мажа Епидио само върху пъпката, иначе на цялото лице пламвам.

Общи условия

Активация на акаунт