Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Този е моя, в нета видях че има различни видове .

# 286
Да, аз него ползвам, но нещо невинаги ми се получава. Уж след баня или измиване с топла вода.

# 287
Да, аз него ползвам, но нещо невинаги ми се получава. Уж след баня или измиване с топла вода.
Аз на сухо,не след баня. После хубаво ексфолирам и  слагам маска .

# 288
Как се ползва?
Гледам ги из нета, ама не се решавам. Дори ги дават като подарък с уреди за вакуумно почистване на лице. Още се чудя дали да прежаля някой лев за такъв уред, въпреки че изгледа пълна измама Simple Smile

# 289
Имам и вакум уред,подарък ми беше Не върши работа.
А с металното- нацелваш черната точко с горната част на уреда който съм показала малко по-нагоре в темата леко натискаш и преплъзваш и излиза черната .

# 290
С нокти дериктно не е хубаво да се стискат пъпки. От памучните дискове взимам две кръгчета слагам им малко кислородна вода и капка, две розова и така почиствам лицето. Дефакто до кожата се допират те, не ноктите. Иначе при натиск ако съм без тях директно с нокът, върху кожата може и белег да остане.

# 291
Този е моя, в нета видях че има различни видове .

Имам същия инструмент доволна съм, но ако са много малки черните точки е трудно. Иначе по-големите лесно става. Моя е от AVON.

# 292
  • София
Купих си крем Шуслерови соли 9.Сега се зачетох в състава:пречистена вода,емулгиращ цветостеарилов алкохол тип А,течен парафин,бял мек парафин,октилдодеканол,бензил алкохол.Какво мислите за съставките,дали са ОК?

# 293
Пусни ги примерно в http://cosdna.com/
Крем или дражета?

# 294
  • София
Крем.

# 295
Аз бих го ползвала локално само заради алкохола и парафина.

# 296
Някоя от вас пила ли е масло от вечерна иглика и как се е отразило на кожата на лицето?

# 297
Не бих пила масло от вечерна иглика, т.к. влияе на хормоните и може сериозно да обърка хормоналната система. Имайте едно наум с това масло и не го пийте на своя глава.

# 298
  • САЩ
Някоя от вас пила ли е масло от вечерна иглика и как се е отразило на кожата на лицето?
Аз бях чела много добри отзиви за него и го пиех известно време, но не забелязах особен ефект.
Много исках да пробвам сребърна вода локално, но четох че дори мазането не било препоръчително при бременни (в 14та седмица съм).

# 299
Да, пила съм масло от вечерна иглика. Кожата ми е ок(т.е. нямам пъпки, но имам пигментни петна). Не е страшна за пиене, при условие, че я дават и за справяне с ПМС и СПКЯ.

Общи условия

Активация на акаунт