Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
След като използвах скинорен от известно време започнах да ползвам крем с БПО(знам че така не се прави но нямам време). Забелзях, че скинорена мн хубаво заглажда но отдолу кистите стоят, БПО пък действа сякаш по-дълбоко но отгоре става мн раздразнена и грапава.
Въпросът ми е да пробвам ли наистина да ги комбинирам(сутрин едното вчер другото) или да продължа с БПО но да добавя и ексофолиант(BHA, AHA?) Изобщо не съм наясно с BHA и AHA но със сигурност имам нужда да махна загрубелия слой от БПО също да успокоя с нещо кожата например гел от алое вера?

# 601
Ние сме на роакутан, епидуо, акнатак, още един серум, но му забравих името. + почистване сутрин с лайка, обед с градински чай, вечер със зелен чай. Гърба с домашен ябълков оцет. През деня яко намазан с хидратиращ крем. +диета. 😥🤪

# 602
Ехаа мислех си, че само аз изпробвам 20 неща едновременно. Показвате решителност! Стискам палци всички да се избавим от тази напаст 🤞🤞🤞

# 603
Всичко е по лекарско предписание, след като 2 години минахме през какво ли не...

# 604
След обилно мазане с Акне БП се изгорих ужасно,  и то само на 3 ден, преди не ми се беше случвало като го ползвах, явно прекалих с количеството, изглеждам все едно съм стояла цял ден на плажа при 40 градуса темп... Още по лошо стана като намазах отгоре хидратиращ крем, сега не знам какво да правя лицето ми е като след химичен пилинг

# 605
Мога да препоръчам един серум, който ползвам след микронидлинг Babor Utimate ECM repair, скъпичък е, обаче определено има страхотен  и бърз ефект, писах преди време, че ми го продадоха в една аптека (ha-ha), но изобщо не съжалявам. Изрично е записано при инвазивни козметични процедури като нидлинг, дермабразио, лазери и т.н. Иначе, най-достъпния вариант е алое. Задължително слънцезащита.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:36 от GlowFlow

# 606
И аз май съм на 3ти ден и съм червена от БПО днес пропускам и се намазах точно с алое горедолу малко успокои. От утре започвам сокове от селъри Green Heart

# 607
Да ви споделя последната козметичка какво ми каза. Абсолютно да спра да си подсушавам лицето с хавлиена кърпа, а само с еднократни салфетки.
Вече седмица спазвам това правило и мисля все така да е занапред.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 08:17 от Blue Girl

# 608
  • София
Не помага,изпробвано…

# 609
Аз моята кърпа за лице не я държа в банята, там има влага и не мисля, че може да изсъхва добре.

# 610
Пробвайте с дефламол да мажете там, където усещате, че е като изгорено...

Иначе и аз не ползвам кърпа за лице, подсушавам леко със салфетка.

# 611
това с хартиените кърпи го правя от години, наистина е по-добре. Започнах да се мажа с цикапласт и има някакво подобрение, а това алое от къде го взимате като комзетичен продукт ли?

# 612
Момичета, започнах Ясмин зимата заради ужасно влошено от стрес акне и сега 6 опаковки по-късно и рядка поява на единични пъпки трябва да го спирам заради много нежелани ефекти и много ме е страх какво ще стане отново с кожата ми, която е все още с петна от пъпките и дупчици…

Някой пил ли е Вечерна Иглика?

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 22:43 от Ренирен

# 613
Най-добре е веднага да ги спреш, защото ще стане по зле. Аз пих вечерна иглика, но нямаше никакъв ефект върху акнето и като цяло. Най-добре отиди на дерматолог, не мисля че акне трябва да се лекува с хормонални лекарства преди да се направят изследвания

# 614
Леорета, а промяна в теглото да си забелязала от вечерната иглика?
А на дерматолог ходя и то с години, сменявала съм ги.. Антибиотици са ми изписвали, пила съм, всякакви козметики, но единствено противозачатъчните или миналата година пък на всеки две седмици процедура някаква в естетична клиника и тогава бяха наред нещата, но се разорих съвсем

Общи условия

Активация на акаунт