Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ексфолиращият на Биотрейд го мажем по гърба. Пробвах веднъж по лице-гори, да.

Сега сме на Епидуо.
Кажете худратиращо нещо за гърба? С тия кремове много му се изсуши...тоя на Авен много дебело ще ми легне и на гърба да мажа Confused  Виж тоя Комедомед мнооого икономичен.

# 91
Имам абсолютно същия хидратиращ крем на Авен и съм много доволна от него. Въобще не оцветява. Съмнявам се, че проблемът Ви идва от него.

# 92
  • Пловдив
Благодаря! Мажем го поне 30мин преди Епидуото.
Пак да питам..колко често ползвате Епидуо?

Две от хавлиите за лице са с петна, избелено някак...явно е от него каро си мие лицето детето.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 13:35 от mystic woman

# 93
Здравейте, бихте ли ми препоръчали серия козметика,която да става за бременни. Проблемът ми са петна по лицето (най-вече по бузите) от пъпки. Спряла съм се на Биотрейд Милабел. Ще се радвам за мнение Simple Smile

# 94
Здравейте, бихте ли ми препоръчали серия козметика,която да става за бременни. Проблемът ми са петна по лицето (най-вече по бузите) от пъпки. Спряла съм се на Биотрейд Милабел. Ще се радвам за мнение Simple Smile
Това е най-правилното решение, взимай си го, не се колебай, но и слънцезащита задължително, за 3 месеца имам голям ефект от него

# 95
Ще взема и аз да се пробвам с този крем на Биотрейд.. Онлайн ли си ги поръчате?

Какво друго бихте ми препоръчали за измиване и някакъв крем? кожата ми става суха от миенето.

Пробвах няколко дни подред маска с куркума, мед и кисело мляко, озарява лицето, но ме мързи, страшно мазало става...

# 96
Аз да похваля една маска с Черна камчатска вулканична глина, много добре почиства ,леко прегаря пъпките, много гладко става лицето. Като я сложа има леко щипещ ефект след около 5мин сякаш леко загрява. От никоя друга маска не съм си чувствала толкова хубаво лицето. Става и за тяло и коса.
https://makeup.bg/product/324999/#/option/645928/

# 97
Интересен продукт, не е наличен в момента, но ми стана интересно и разгледах какво предлага марката.
За пореден път се убеждавам колко различни марки и неизвестни за мен има в този сайт makeup, но на прилични цени и с некомедогенен състав. Ето, например, този крем е такъв: https://makeup.bg/product/324775/ (за хидратация). Няма запушващи съставки и е 3 лв.
Направих поръчка и за друга, непозната за мен марка, чакам да пристигне и да теставам и ще дам скоро отзиви. Flowers Hibiscus

# 98
CoCo`Milk , имам маската и наистина прави, каквото си описала, но при мен паренето е доста значително, чак очите ми се насълзяват. Ти как я отмиваш? При мен е много трудно и накрая като обера с памучен тампон - остава черно, въпреки че уж съм отмила всичко. Rolling Eyes Държа я за spot-treatment ако ми излезе някоя пъпка да я пресуши.
..::V.I.P::.., имам кремчето, което си показала и за мен е чудесно Blush На хора с нормална към суха кожа може би няма да бъде достатъчно като хидратация. За продукти от makeup мога много да пиша, тъй като от 2 години пазарувам козметика предимно от тях. Дори се изкушавам да пусна тема за продукти, които се намират само там.

# 99
  • Пловдив
Този хидратиращ алернатива ли е на показания от мен на Авен?
На евтиния пише 18+...за Авен няма ограничения.

# 100
Този хидратиращ алернатива ли е на показания от мен на Авен?
На евтиния пише 18+...за Авен няма ограничения.
Това 18+ го пише почти на всички продукти в сайта, не знам и аз защо. Може би се има предвид, че не е детска козметика. Сравних състава на двата крема, за мен са сходни, но не е едно и също.
Кремът на Авен:
Avène Thermal Spring Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Sodium Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer.
Кремът на Фито:
Aqua, Thermal water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic / capric Triglycerides, Glycerin, Glyceryl monostearate, Оrganic Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Laminaria Digitata Extract, Panax Ginseng Root Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Parfum, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl alcohol.

# 101
divaski, ами, ако имаш и други попадения от сайта, пък са по проблемите от тази тема - просто споделяй. Flowers Hibiscus

# 102
divaski , обикновено я слагам точно преди да вляза в банята и си я отмивам с топла вода без проблем. После мия със сапун на Биотрейд (имам и 2та) и като изляза от банята лицето ми светва . После крем,че ми става суха на места.
Новия на Биотрейд с фактор 50+ хидратиращ много ми харесва и аромата е супер!

Искам да питам за отзиви дали някой е пробвал La Roche-Posay Anthelios Anti-imperfections Коригиращ гел-крем SPF50+ . Търся слънцезащита но и са лекува. Търся  фдт и пудра с фактор.

# 103
Аз да похваля една маска с Черна камчатска вулканична глина, много добре почиства ,леко прегаря пъпките, много гладко става лицето. Като я сложа има леко щипещ ефект след около 5мин сякаш леко загрява. От никоя друга маска не съм си чувствала толкова хубаво лицето. Става и за тяло и коса.
https://makeup.bg/product/324999/#/option/645928/

Тази маска я има и в Додис, наистина е добра, втора опаковка ползвам от нея, тази с розовата глина също.
Освен като маска може да се използва и като измивен продукт за лице, не пресушава изобщо.

# 104
Дерматоложка ми изписа да пия антибиотик Азакс, за първи път пия антибиотик и нищо не знам за този, ако някой го е пил моля да каже има ли ефект от него и има ли странични ефекти?

Общи условия

Активация на акаунт