Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Вчера си изстисках една пъпка, беше с връхче, но почти веднага след това се поду една бабуна около 1 см диаметър и се втвърди и още седи така... на някой случвало ли му се е, какво ли може да бъде?

# 121
При нас нещо не е ок...зачервява се лицето от тоя Епидуо Confused  а от оня ден дори и от хидратиращия.
Май ще звъня на лекарката...
Трябва постепенно да се прилага,днес след ден,два пак не всеки ден. Как го слагате,лекарката как го назначи?

# 122
Вчера си изстисках една пъпка, беше с връхче, но почти веднага след това се поду една бабуна около 1 см диаметър и се втвърди и още седи така... на някой случвало ли му се е, какво ли може да бъде?
да, на мен постоянно ми се случва като си изстискам пъпка и след това се зачервява и седи доста дълго надуто все едно има още гной, а всъщност няма, и после остава белег, точно заради това не ги стискам, а ги оставям да си изсъхнат сами

# 123
  • София
И аз съм в търсене на лосион,много се чудя на тозиMARIO BADESCU DRYING LOTION PLASTIC ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ :https://douglas.bg/mario-badescu-drying-lotion-plastic-54299?gcl … wNrwaApztEALw_wcB

Този лосион е за локално третиране на пъпки, не замества тоника.
Беше ми препоръчан като много добър продукт , но открих друго и не снигнах до него.
Какво друго открихте?Бихте ли споделили?

# 124
  • Пловдив
При нас нещо не е ок...зачервява се лицето от тоя Епидуо Confused  а от оня ден дори и от хидратиращия.
Май ще звъня на лекарката...
Трябва постепенно да се прилага,днес след ден,два пак не всеки ден. Как го слагате,лекарката как го назначи?
така де...изписан ни е пон/ср/пет поне 30мун след мазане с хидратиращия. Така и правим. Написано е ако няма зачервяване да почнем по-често и уж нямаше проблем, ама ето...
Сега пак в сряда ше пробвам Confused
Но преди не се зачервяваше от хидратиращия, а сега и от него малко...в момента е ок кожата.

# 125
Споделям мнението си само,не се ангажирайте с него... но мисля, че трябва 1во да мажете с Епидуо и после с хидратиращ(поне така разбрах,че 1во слагате хидратиращ и после Епидуо). И разредете поне през 2-3 дни щом така се зачервява ще иска повече време да свикне.

# 126
Това , което на мен много ми помогна е един крем, който по-нагоре се коментираше, но беше абсолютно отречен от потребителките в темата.
Домашен крем е, като дамата е козметичка и сама го прави, съответно и продава.
По никакъв начин не е реклама, просто аз съм много доволна.

# 127
  • Пловдив
Споделям мнението си само,не се ангажирайте с него... но мисля, че трябва 1во да мажете с Епидуо и после с хидратиращ(поне така разбрах,че 1во слагате хидратиращ и после Епидуо). И разредете поне през 2-3 дни щом така се зачервява ще иска повече време да свикне.
ами така ми пише в рецептата...Rolling Eyes  идеята е да се подготви кожата преди Епидуото...за да реагира по-леко...има логика мисля.

# 128
ами така ми пише в рецептата...Rolling Eyes  идеята е да се подготви кожата преди Епидуото...за да реагира по-леко...има логика мисля.
CoCo`Milk е права,първо е епидуо, после хидратация.

# 129
Епидуо е пръв, за да може активните съставки да са "най-близо" до кожата и да проникнат.

# 130
  • Пловдив
Ще проверя довечера...
Ако сте прави кво се оказва...? Че половин месец е отишъл по дяволите и не съм мазала правилно? Close

# 131
  • София
Това , което на мен много ми помогна е един крем, който по-нагоре се коментираше, но беше абсолютно отречен от потребителките в темата.
Домашен крем е, като дамата е козметичка и сама го прави, съответно и продава.
По никакъв начин не е реклама, просто аз съм много доволна.
И аз го взех този крем,но направих алергия и към него(преди това и към Епидуо-то).Като се успокоиха нещата при мен започнах да го слагам след хидратиращия.От два дни действам така да видим.

# 132
Като човек, който ползва с месеци третиноин и бензил пероксид, мога да кажа, че и двата начина са правилни за ползване - ако кожата ви позволява да го ползвате директно след измиване и да хидратирате после - това е чудесно, но ако ви се зачервява и изсушава от продукта, няма никакъв проблем да хидратирате първо и след това активните съставки - те са достатъчно силни и проникват, просто минимизирате вероятността от раздразнения. Така че не е било напразно, не се тревожете.

# 133
  • Пловдив
Като човек, който ползва с месеци третиноин и бензил пероксид, мога да кажа, че и двата начина са правилни за ползване - ако кожата ви позволява да го ползвате директно след измиване и да хидратирате после - това е чудесно, но ако ви се зачервява и изсушава от продукта, няма никакъв проблем да хидратирате първо и след това активните съставки - те са достатъчно силни и проникват, просто минимизирате вероятността от раздразнения. Така че не е било напразно, не се тревожете.
благодаря!
Почти на 90% съм сигурна, че съм действала според предписаното...
Но...то по този н-н се зечервява, а представяте ли си, ако нанеса директно? Ще стане пожар...сега чак утре ще пробвам да намажа. Дано АБ подейства наистина и да се успокоят нещата...

# 134
да, на мен постоянно ми се случва като си изстискам пъпка и след това се зачервява и седи доста дълго надуто все едно има още гной, а всъщност няма, и после остава белег, точно заради това не ги стискам, а ги оставям да си изсъхнат сами

При мен, ако не я изстискам, тя си остава надута у възпалена и не се маха от само себе си... Ужасно ме дразни. Знам, че така се разнася инфекцията, но полудявам.

Общи условия

Активация на акаунт