Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Тая маска я дебна от доста време и не мога да я хвана ...

# 166

В Дъглас има. Онлайн май се изчерпа, но от мол Парадайс в магазина им имаше и купих 3 опаковки. (Червената маска AHA&BHA)

# 167

В Дъглас има. Онлайн май се изчерпа, но от мол Парадайс в магазина им имаше и купих 3 опаковки. (Червената маска AHA&BHA)
Да мерси но не съм от София, онлайн я следя.

# 168
Червената маска на ТО. Но всякакви варианти с киселини (най-вече салицилова), ще са подходящи.

Може ли линк за маската?

Винаги съм имала пъпки по челото и брадичката. Ползвам Еффаклар серията на Ла рож.
Но за белезите от стари пъпки не мога да намеря решение. Може ли да ми препоръчате нещо? С мазна кожа съм.
Пак същото - киселини.
От този сайт поръчвам аз - https://theordinary.deciem.com/bg/rdn-aha-30pct-bha-2pct-peeling … olution-30ml.html

# 169
Аз се боря със затворени комедони по линията на челюстта - ползвам червената маска на ТО веднъж в седмицата, но не се отварят. Има ли смисъл да взема друг продукт със салицилова киселина, който да мога да ползвам по-често и кой да бъде точно?

Уейв, би ли ми препоръчала конкретен продукт?

Гледам сега измивен гел на СЕРАВЕ със салицилова, също една маска на ТО със салицилова и има и други като например това, но не знам кое да си взема

https://www.notino.bg/revolution-skincare/blemish-2-salicylic-ac … icilova-kiselina/

# 170
Може да пробваш с маската със салицилова киселина. Както и на ТО гликоловата киселина доста я хралят.Друг вариант е Скинорен, който аз много харесвам. Момичетата препоръчват доста често Епидуо гел, но той май не е с киселини, не съм запозната толкова.
На измивен гел не бих се доверила за нещо такова, по-скоро бих заложила на продукт, който стои по-дълго на лицето.

# 171
Уейв, а какво би препоръчала за зряла суха кожа с комедони и черни точки?
Киселините не са ли опасни Blush използват ли се и през слънчевия сезон?

Вече наближавам 40те,а не мога да се отърва от тая лоша кожа Sad бръчки и пъпки, чудесна комбинация Sad

# 172
Какво ползвате нощем против гадините? При мен няма силно изразено акне, по-скоро затворени комедони по бузите и брадичката и тук таме някоя подкожна пак по брадичката, и мазна т-зона. Но тези комедони са ужас, създават неприятен релеф и имам чувството, че нищо не достига до тях. Дневен крем си имам - Ефаклар дуо, иска ми се и нощем нещо да работи там.
За съжаление единственото решение е изстискването им, преди ходих при една дерматоложка и тя ми каза, че никакъв крем не може да ги махне с магия, те трябва да се изстискат, защото има гной в тях и съответно излизат подкожни пъпки от тях, след това ми ги изстиска и наистина кожата ми стана много гладка, но болката беше ужасна и нетърпима

# 173
Уейв, а какво би препоръчала за зряла суха кожа с комедони и черни точки?
Киселините не са ли опасни Blush използват ли се и през слънчевия сезон?

Вече наближавам 40те,а не мога да се отърва от тая лоша кожа Sad бръчки и пъпки, чудесна комбинация Sad
През лятото също може с киселини, но за препрочитане само вечер, а през деня постоянно подменяне през 2 часа на слънцезащитен крем. Знам за много добри отзиви за продукти с ретинол - хем анти-ейдж, хем помага с акнето и състоянието на кожата. Има много продукти, даже и специална тема във форума https://m.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1302101.new#new може да четеш и да питаш там за съвет.

# 174
  • Пловдив
Еее, чак нетърпима Simple Smile щом сина ми на 15 търпи е ок.
Наистина след почистването в клиниката кожата светна. После с мазилата...няма как.

# 175
А какво е това почистване, което се прави в клиника?

# 176
  • Пловдив
А какво е това почистване, което се прави в клиника?
ами щеше да е с вакуум уреда, но лекарката преценила, че трябва ръчно. Напарване и стискане, но в дерматологична клиника. Има разлика за мен.

# 177
През лятото също може с киселини, но за препрочитане само вечер, а през деня постоянно подменяне през 2 часа на слънцезащитен крем. Знам за много добри отзиви за продукти с ретинол - хем анти-ейдж, хем помага с акнето и състоянието на кожата. Има много продукти, даже и специална тема във форума https://m.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1302101.new#new може да четеш и да питаш там за съвет.

Мерси! Погледнах сега темата, отпадам засега. Пише че не бива да се използват от кърмачки Simple Smile

# 178
Добре е гнойта да бъде изкарана си мисля и аз. Забелязвам, че като мажа пъпките със Скинорен или някакъв локален гел, те засъхват отгоре, обаче гнойта и мръсотията си остават вътре и така си стоят като петна. Не знам дали има някакъв продукт, който да изкарва гнойта и кръвта, без да се налага ръчно изстискване. 🤔

# 179
Tрябва наистина, иначе остават петна.

Общи условия

Активация на акаунт