Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,

някой може ли даде отзив за този комплект на Акне Аут > https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010032066?fbclid=IwAR2 … Iy5NrZHcwRhPhqPAU

Започнаха да ми се поясяват много пъпки и черни точки, кожата ми е смесена към мазна .
Мия лицето си с този лосион в момента : https://www.eucerin.bg/products/dermopure/izmivasch-gel

# 256
  • Пловдив
Детето ще пие АБ още 30 дни...терапията с кремовете остава същата. Док отбеляза, че има голям напредък...така е, но в преди 2,3 седм.беше още по-изчистено лицето.
Изписа му слънцезащита, 50ф на Авен.
Правиха му и една процедура с лазер...до лятото, ако може поне 3 още уж, за да няма белези. Има две, три места...седят все червени и леко почват да вдлъбват Confused
 Дано има ефект, че да не ме  е яд за парите.

# 257
PandaBanda ,от комплекта който си показала на Акне аут съм доволна само от лосиона в червено, измивния гел изобщо не ми хареса като не измито го чувстнах лицето и не е моето. За крема нищо особено . От тази серия червената много харесах сапуна вече 2ри ползвам ,както и крема за червени петна след акне с фактор 30. От другата серия за пори и черни точки пак сапуна харесвам, тоника е трепач по щипене и много не го ползвам, имам и крема с фактор 50 но ми омазнява лицето и не е за мен. Погледни в сайта на Биотрейд имат мини разфасовки/комплекти и вземи за тест.

# 258
Много благодаря за обратната връзка , ще разгледам и другите продукти .

PandaBanda ,от комплекта който си показала на Акне аут съм доволна само от лосиона в червено, измивния гел изобщо не ми хареса като не измито го чувстнах лицето и не е моето. За крема нищо особено . От тази серия червената много харесах сапуна вече 2ри ползвам ,както и крема за червени петна след акне с фактор 30. От другата серия за пори и черни точки пак сапуна харесвам, тоника е трепач по щипене и много не го ползвам, имам и крема с фактор 50 но ми омазнява лицето и не е за мен. Погледни в сайта на Биотрейд имат мини разфасовки/комплекти и вземи за тест.

# 259

Това ползвал ли е някой?

# 260
Здрасти,  #Blue Girl,

Можеш да използваш крем Кларина на Хималая - писала съм и преди за този уникален крем , в началото бях като теб и на мен за един месец само ми премахна всички подкожни пъпки! Другият много хубав техен крем е мултифункционалният им крем. Ако не ти повлияят добре можеш да използваш масло от чаено дърво. То действа по същия начин. Също сутринта не е нужно да си миеш лицето с измиващ гел, защото след като вечерта си спала, то не се е омазнило излишно, достатъчно е просто да го измиеш с хладка вода като я оставиш да изсъхне или сменяш постоянно хавлиите, с които си подсушаваш лицето или може да използваш също еднократни кърпички. За мен лично първият вариант беше най-лесен и удобен. Но това в началото, когато има пъпки и възпаление е много важно , както и редовно да се сменят калъфките на възглавниците! Хубаво е и да приемаш нещо вътрешно, защото акнето се премахва отвътре - навън. Може да погледнеш някой добавки за коса - кожа - нокти , в случая съм чела, че витамин А, B5 и Цинк са от голямо значение дори да няма хормонален проблем. Аз пия тези на Holland&Barrett и съм много доволна от тях! Но след като искаш да забременееш, трябва да погледнеш дали е удачно за теб. Просто при наличие на акне, проблема винаги е вътрешен. Има и чайове за пречистване, които човек може да пие, винаги има вариант! Blush

# 261
  • Пловдив
Моля ви, майки, не стискайте пъпките на децата. Майка ми правеше това и сега Цялото лице ми е на вдлъбнатини. Е, не е толкова страшно, колкото звучи, малки са, но мен си ме дразнят.  Кожата не ми е гладка.
Сега се боря с т.нар. маскне. В момента лицето ми е в доста добро състояние.
Използвам лавандулова вода и вода от маточина по няколко пъти на ден. Освен това има аптека в Пловдив, в която правят крем срещу пигментни петна, вечер мажа с него. А около брадичката, където ми е основния проблем, слагам скинорен. Само вечер. Сутрин задължително изчиствам с вода от лайка и слагам слънцезащита. Дано да съм била полезна.

# 262
  • Sofia
Детето ще пие АБ още 30 дни...терапията с кремовете остава същата. Док отбеляза, че има голям напредък...така е, но в преди 2,3 седм.беше още по-изчистено лицето.
Изписа му слънцезащита, 50ф на Авен.
Правиха му и една процедура с лазер...до лятото, ако може поне 3 още уж, за да няма белези. Има две, три места...седят все червени и леко почват да вдлъбват Confused
 Дано има ефект, че да не ме  е яд за парите.
Къде правите процедурата с лазер, каква е цената? Само за белезите ли помага или и пъпките лекува? Моля те, сподели после има ли ефект.

# 263
  • Пловдив
Ходим в Ст.Загора в една клиника...незнам как ще е, дано да се повлияе добре, че има две места дето почва да хлътва и трябва. До лятото ако може още 2 процедури. Днес беше 90лв. Плаща се на импулс, ама не питах повече.

# 264
Unforgiven*, какво представлява този крем за пигментни петна? Заинтригува ме. Има ли изписан състав?

# 265
Вдлъбнати белези от акне могат да се запълнят с филъри, така съм чувала 🤔 Ако имах този проблем, определено бих разучила въпроса

# 266
  • Пловдив

Прави се по поръчка. Използва се няколко месеца, после два се дава почивка. Аз го използвам по тази схема и определено има ефект. Мога да дам координати на лични. Препоръчвам.

# 267
Вдлъбнати белези от акне могат да се запълнят с филъри, така съм чувала 🤔 Ако имах този проблем, определено бих разучила въпроса

Всъщност не може, трябва преди това да се направи процедура, която се казва subcision, не знам на български как е. Може да видите в нета какво преставлява. Необходимо е за да се разрушат връзките между горния слой на кожата, който се "залепя" за следващия, който е мастен. 6 седмици след това се слага филър. Ако се сложи преди да се направи това, застава отстрани и не може да мине под тази зона, която е вдлъбната. Предстои ми такова нещо върху един оперативен белег.

# 268
Здравейте, момичета! Да се включа и аз в темата.
За съжаление, имам проблемна кожа, още от пубертета. Минала съм го отдааавна, но кожата ми продължава да е мазна, с големи пори и черни точки. Излишно е да казвам, че през годините съм пробвала какво ли не, мазила, хапчета, лосиони, козметика, имам чувството, че това, което още не се продава, не съм го пробвала.
Почиствам редовно лицето, правих и пилинги (скоро не съм ходила).
Преди няколко месеца си взех дарсонвал и го ползвам почти всяка вечер.
За съжаление, кожата ми продължава да си е мазна, с разширени пори и черни точки.

Знам, че тук малко или много всички сме с този проблем, но ако сте изпробвали нещо, което намирате за ефикасно и работи, моля споделете.

# 269
  • Пловдив
аз говоря за дете на почти 15г.

Общи условия

Активация на акаунт