Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
При нас нещо не е ок...зачервява се лицето от тоя Епидуо Confused  а от оня ден дори и от хидратиращия.
Май ще звъня на лекарката...
първо хидратиращия и след него епидуо нормално е ьамервяването

# 346
  • Пловдив
Отдавна го ползваме...и с хидратация отдолу и без. Пак се зачервява...различно е. Ту е ок, ту пламва.
В петък сме пак на лазер и почистване.

# 347
  • София
Mystic, понеже и аз се боря с проблемната кожа на тийна, исках да те попитам акнето по цялото лице ли е локализирано?
При нас е основно по бузите като определено дясната е по-засегната. Челото, носът и брадичката са ОК - тук-там някоя малка гнойна пъпка или черни точки.
Отделно има по гърба и раменете. Sad. Вие правихте ли изследване на секрет? При нас излезезе стафилококус епидермис с оскъден разтеж...Ама пъпките продължават да си излизат. Антибиотик не е пил до сега. Мисля да го оставя като краен вариант. В момента е само на измиващ гел, акне аут активен лосион и хидратиращ регенериращ крем. Ако има по-голяма и болезнена пъпка, я маже и с антибиотичен крем даверцин.
Сподели как му се отразява лазера на младежа.

# 348
  • Пловдив
Ами и при нас основно на бузите. На гърба и раменете завяхнаха.
Лазера мн.добре му се отрази, но явно трябват повечко процедури.
Секрет не, не сме изследвали.
АБ трябва да го спираме вече...то не може до безкрай. Изсмука подкожните.
Така ми се изска да изчезне всичко, начи Confused  Като гледам има деца дето хич нищо им няма...ама това да е дерта, де...да няма по-лошо.

# 349
Моля за препоръки за упорита, подкожна пъпка на бузата.
Мажи се с ихтиол и скинорен, нищо не излиза, но е като мехурче.

Дали има Зинерит по аптеките или вече не се продава?

Даверцин, Банеоцин маз или Акне аут лосион  могат ли да помогнат?

# 350
Здравейте,можете ли да ми препоръчате нещо за мазане на ранички от пъпки?

# 351
  • Пловдив
За всякакви ранички мажа с невен.

# 352
  • София
Моля за препоръки за упорита, подкожна пъпка на бузата.
Мажи се с ихтиол и скинорен, нищо не излиза, но е като мехурче.

Дали има Зинерит по аптеките или вече не се продава?

Даверцин, Банеоцин маз или Акне аут лосион  могат ли да помогнат?
При сина ми даверцин и фусидин дейтват върху такива големи подкожни оъпки. Минават за няколко дни. Доволна съм и от акне аут.
Ако има връх, може със стерилна игла да се спука леко. Ако не се наемате Вие, козметик ще свърши работа. Ако не сте сигурни за вида на пъпката, най-добре се консултирайте с дерматолог

# 353
Фусидин или Фусидин Н ?

# 354
  • София
Фусидин или Фусидин Н ?

Само Фусидин крем

# 355
Искам да споделя мнението си за крема Кларина против акне https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010001732
наистина помага при гнойни пъпки, дори че вече бях преминала през всичко и едно момиче тук ме насочи към този крем. Е оказа се, че съм го купила, но си стои в шкафа не използван. Разбира се за 2 седмици видях, че излизат пъпки и да от тези големите и болезнените, но като ги намажа с крема всяка ускорява развитието им, примерно за 3/4 дни отминават, а преди по седмица, две. За мен това е напредък.
Днес започвам с домашни процедури с Дарсонвал, да видим как ще ми повлияе и това. Четох доста добри отзиви и си го взех от АлиЕкспрес за около 36лв. Ще пиша с обратна връзка след време.

# 356
Локално ли мажете само пъпките или на цялото лице?

Аз си купих Хисеак СОС Пате, но дори то не ми ускорява завяхването, сякаш изобщо не действа на моите пъпки...

# 357
Искам да споделя мнението си за крема Кларина против акне https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010001732
наистина помага при гнойни пъпки, дори че вече бях преминала през всичко и едно момиче тук ме насочи към този крем. Е оказа се, че съм го купила, но си стои в шкафа не използван. Разбира се за 2 седмици видях, че излизат пъпки и да от тези големите и болезнените, но като ги намажа с крема всяка ускорява развитието им, примерно за 3/4 дни отминават, а преди по седмица, две. За мен това е напредък.
Днес започвам с домашни процедури с Дарсонвал, да видим как ще ми повлияе и това. Четох доста добри отзиви и си го взех от АлиЕкспрес за около 36лв. Ще пиша с обратна връзка след време.
Aз също го имам този крем и си стои неизползван вече колко време, само един път се намазах и беше мазен и го измих и реших, че не е за мен, а на фона на скъпите кремове които използвам за акне едва ли би ми помогнал

# 358
Aз също го имам този крем и си стои неизползван вече колко време, само един път се намазах и беше мазен и го измих и реших, че не е за мен, а на фона на скъпите кремове които използвам за акне едва ли би ми помогнал

Слага се само на пъпките, и аз първите пъти го мажех на цялото лице и не ми допадна. Но после прочетох и се коригиран, дайте му шанс. Дано да ви помогне

# 359
На мен този крем ми влоши кожата. Почнаха да излизат затворени комедони.

Общи условия

Активация на акаунт