Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 459
  • 743
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте,група! Бихте ли ми предложили качествен измивен гел за кожа предразположена към акне . Досега съм използвала гелове на марките - Nivea,Garnier и Bilka...Използвам и хиляди маски за лице . Серуми и кремове също.. Проблемните ми зони са - челото и долната част на бузите.. Моля Ви , да ми предложете наистина качествен гел... Благодаря!

# 541
На Авен. Но внимавай, че според дъщеря ми е прекалено изсушаващ.

# 542
  • Plovdiv, Bulgaria
CeraVe foaming cleanser, също пяната на Биотрейд акне аут или гела, но аз харесвам пяната повече. Обаче най-добри резултати получих, когато започнах двойното почистване, с олиото на Nuxe very rose, а сега взех на Uriage.
Бях доволна също от Bioderma Sebium синия гел, но ми изсушаваше повече (с комбинирана съм)
Чела съм добри отзиви за синия гел на La roche posay effaclar, но не съм го пробвала, а зеления (с пилинг частици) е мноого изсушаващ и не го препоръчвам.
Здравейте,група! Бихте ли ми предложили качествен измивен гел за кожа предразположена към акне . Досега съм използвала гелове на марките - Nivea,Garnier и Bilka...Използвам и хиляди маски за лице . Серуми и кремове също.. Проблемните ми зони са - челото и долната част на бузите.. Моля Ви , да ми предложете наистина качествен гел... Благодаря!

# 543
Включвам се да се кажа мнение за процедурата микронидлинг + акне. Изключително съм доволна вече минаха 2 седмици след процедурата. Успокоена, пъпките всякаш нещо ги е помело и останаха само леки петна от пъпки(аз съм и с доста кожа). Препоръчвам ви! Аз си правих процедурата при козметик, препоръча ми 2 процедури за повече ефект.

# 544
  • Пловдив
Аз пък съм леко разочарована ... въпреки лазера, забелязвам вдлъбнатини, които ме е страх, че сте останат белези по лицето на сина ми Confused
В края на мес.сме пак на лекар.

# 545
Включвам се да се кажа мнение за процедурата микронидлинг + акне. Изключително съм доволна вече минаха 2 седмици след процедурата. Успокоена, пъпките всякаш нещо ги е помело и останаха само леки петна от пъпки(аз съм и с доста кожа). Препоръчвам ви! Аз си правих процедурата при козметик, препоръча ми 2 процедури за повече ефект.
Супер. Питах и на лични, ако сметнеш че тук ще се сметне за реклама да дадеш координати на козметичката.
И може ли да опишеш самата процедура- дали боли, как е лицето след нея?

# 546
Здравейте , включвам се за да споделя един лосион правен в актека, който много ми помогна с изчистването на затворени комедони , черни точки и пъпки. Изписан ми беше от дермтолог, заради акне по брадичката. Много съм доволна от резултата. С мазна кожа съм попринцип .

# 547
Супер. Питах и на лични, ако сметнеш че тук ще се сметне за реклама да дадеш координати на козметичката.
И може ли да опишеш самата процедура- дали боли, как е лицето след нея?

Процедурата я правих в Самоков при изпитана от мен козметичка. За съжаление не живея вече в София и не мога да дам съвет за там.
Процедурата е леко болезнена, за мен много малко, спрямо очакванията. След това бях като изгоряла от слънцето , но до вечерта се оправих. Няколко дни използвах възстановява крем, усещах кожата, че иска повече хидратация. До 3 дни бях напълно възстановена, става като бебешка- нежна, чиста. Искрено се надявам да се задържи така!!

# 548
Благодаря.

# 549
Здравейте , включвам се за да споделя един лосион правен в актека, който много ми помогна с изчистването на затворени комедони , черни точки и пъпки. Изписан ми беше от дермтолог, заради акне по брадичката. Много съм доволна от резултата. С мазна кожа съм попринцип .
Скрит текст:

Във всяка аптека ли могат да го забъркат? Колко време го ползвахте, преди да видите резултат?

# 550
Навсякъде където правят по рецепта може. Ползвах го около 3 седмици 2 пъти дневно , в момента продължавам да го ползвам .

Скрит текст:

Във всяка аптека ли могат да го забъркат? Колко време го ползвахте, преди да видите резултат?

# 551

Затворените комедони и черните точки ако не се изстискат няма как да изчезнат, може би помага за мазната кожа

# 552
  • София
И аз се включвам да разкжа за почистването при медицински козметик. Мислех си, че лицето на сина ми в момента е спокойно и акнето не е толкова активно и се чудех какво толкова ще се почисти от него. Бузите му са на малки червени и кафяви петна (белези). Козметичката само
прокарваше пръст по тях и после ги набождаше с игла. Никога не съм предполагала, че отдолу ще излезе гной. Sad. Обясни ми, че това са подкожни възпаления, които кремовете само “маскират”, а процесът отвътре си тлее. Това пречи и на кожата да се регенерира, защото под нея тъканта не е здрава и петната си стоят. След въпросното почистване му направи и хим. пилинг.
Излишно е да казвам, че 3-4 дни приличаше, горкият на крокодил Sad. Набодените места първо бяха много червени, после хванаха корички, които вчера и днес започнаха да падат и младежът започна да придобива по-нормален вид. Ще изчакам още седмица -две да видя как ще се развият нещата. Спря консумацията на млечни продукти, но козметичката каза, че само тези от краве мляко не са подходящи, и му “разреши” да яде козе сирене и кис. мляко.
Лазерната процедура Клиър Скин се прилага през три-четири седмици. Решихме да я отложим защото следващият месец сме запланували море.
Като цяло кожата в момента е доста по-мека, чиста и гладка. Наблягаме на хидратацията и кремовете с фактор.
Но гадните петна са си там...😩 Сигурно е необходимо повече време.
Mystic, вие лазер за заличаване на белези ли правихте?

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 00:37 от Skiorche

# 553
  • София
И аз се включвам да разкжа за почистването при медицински козметик. Мислех си, че лицето на сина ми в момента е спокойно и акнето не е толкова активно и се чудех какво толкова ще се почисти от него. Бузите му са на малки червени и кафяви петна (белези). Козметичката само
прокарваше пръст по тях и после ги набождаше с игла. Никога не съм предполагала, че отдолу ще излезе гной. Sad. Обясни ми, че това са подкожни възпаления, които кремовете само “маскират”, а процесът отвътре си тлее. Това пречи и на кожата да се регенерира, защото под нея тъкънта не е здрава и петната си стоят. След въпросното почистване му направи и хим. пилинг.
Излишно е да казвам, че 3-4 дни приличаше, горкият на крокодил Sad. Набодените места първо бяха много червени, после хванаха корички, които вчера и днес започнаха да падат и младежът започна да придобива по-нормален вид. Ще изчакам още седмица -две да видя как ще се развият нещата. Спря консумацията на млечни продукти, но козметичката каза, че само тези от краве мляко не са подходящи, и му “разреши” да яде козе сирене и кис. мляко.
Лазерната процедура Клиър Скин се прилага през три-четири седмици. Решихме да я отложим защото следващият месец сме запланували море.
Като цяло кожата в момента е доста по-мека, чиста и гладка. Наблягаме на хидратацията и кремовете с фактор.
Но гадните петна са си там...😩 Сигурно е необходимо повече време.
Mystic, вие лазер за заличаване на белези ли правихте?
Къде ходихте на медицински козметик?

# 554
Наистина повечето кремове само замаскират проблема. Според мен надежден е БПО, защото прониква в дълбочината на пората и лекува възпалението. Вече над месец ползвам БПО 5 %. Това, което ми харесва е, че някак изкарва черните точки на повърхността и излизат лесно при леко механично отстраняване. За съжаление обаче не помага при белези...

Общи условия

Активация на акаунт