Неангажираща връзка

• 14 639
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Колкото съм скроена - толкоз. Мога да си се прекроявам и разкроявам колкото и когато аз усетя такава потребност. Тая работа с връзките малко като със семейството. “Искам семейство - ми то и аз, ама не с теб”. Можем евентуално да се обединим около семейството и до там.
Simple Smile

# 241
Това само на новаци ли го задавате като въпрос?

# 242
  • София
В тази връзка,отбележете в заглавието,че тук само се тупате по рамото колко широкоскроени пичове сте всички Simple Smile

Та ти реши да ни натириш, та да не се самозабравим ли? Smile

Сериозно, ако хората с неангажиращи връзки са широкоскроени, това прави ли тези с ангажиращи задръстени? Някой твърди ли такова нещо изобщо в темата? Трябва ли неангажираните хора да са нещастни, за да са ангажираните щастливи? С или без връзка, щастливите хора са щастливи. Нещастните са нещастни.

# 243
Наистина се взимате прекалено на сериозно, хора Simple Smile Това е форум, не. е институция, всеки си говори, каквото му е в момента. Е, и Дренка се съгласи с мен-крои се, прекроява се, както и кефне и за всяка кройка си намира оправдание. живота си е нейн ✌️

# 244
Не считам за потребно да излагам личните си мотиви за личните си избори. За морала и оправданията - това си е твоята визия за моя живот Wink

# 245
  • София
Скрит текст:
Е,и аз съм така хаха Знаеш ли какво ще е -има толков ахора,които се кълнат в това,че в което си убеден,това се случва хахах
Стига сте подскачали,бе хора.Писах,че това си е за мен и си е моя ценност.Тук не се знаем-кой кво намерил си е негов проблем.Аз си изказах лично мое верую-дали чакам нещо или живея в него си е моя работа Simple Smile

Е и ние си казваме нашите де Smile

На мен винаги ми е било странно някой като започне да се обижда лично от хората, изразяващи радост от избора си. Всякаш всички трябва да мислят и правят като теб, за да валидизират твоя.

За мен и ангажиращите и неангажиращите връзки са интересни и вълнуващи.
Скрит текст:
Даже предпочитам ангажиращите, но сега като не съм в такава, си се кефя на макс на това, което ми се предлага. А то е доста интересно. Не може да имаме всичко, но ако не оценяваме това, което имаме, значи нямаме нищо.
Чувствах се страхотно, когато бях студентка, живеех сама и връзките ми бяха неангажиращи. Даже и в момента, когато пиша това, се усмихвам. Страхотни времена бяха Smile Само с един направих много сериозна грешка в преценката си тогава.

# 246
Аз съм луда по г-н Буковски и това най-точно ще опише това,за което говоря “Хората без морал често се смятаха за по-свободни, но най-често просто бяха лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщаха свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра нямаше риск или хумор – бяха трупове, които чукат други трупове.” Ама,това си е за мен Simple Smile
И аз, и аз...Сега отивам да се трупясам! Joy

# 247
Добре,б ехора-велики сте! Вие сте новото поколение и ще промените правилата.Дишайте сега! Неделя е вечер,в БГ било почти пролетно.Излесте,намерете си някой да се трупясате и се трупясвайте.Голяма драма Simple Smile
А за студентските години не говорим.Кой не  ебил тогава така,дори и такъв задръстен човек като мен Simple Smile
Аз разбрах,че тук обсъждат тези мили хора,които афишират,че имат връзка и си имат връзка във връзката Simple Smile

# 248
  • София
Скрит текст:
Добре,б ехора-велики сте! Вие сте новото поколение и ще промените правилата.Дишайте сега! Неделя е вечер,в БГ било почти пролетно.Излесте,намерете си някой да се трупясате и се трупясвайте.Голяма драма Simple Smile
А за студентските години не говорим.Кой не  ебил тогава така,дори и такъв задръстен човек като мен Simple Smile
Аз разбрах,че тук обсъждат тези мили хора,които афишират,че имат връзка и си имат връзка във връзката Simple Smile

Грешно си разбрала.

# 249
  • Швейцария
red soul, да те успокоя, че не си сама. Цитатът показва точно това, което аз мисля по въпроса. Мъртви души, които се успокояват с мисълта, че им е много забавно. На 20 и на мен ми беше забавно, но на 45 не би ми било. По-скоро би ми станало тъжно. Но свят голям, хора разни. Никого не съдя, всеки си носи последиците от изборите си. Дали позитивни или негативни.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 02:41 от JennyBG

# 250
Скрит текст:
Скрит текст:

Грешно си разбрала.
Абсолютно грешно! Аз за момента нямам връзка във връзката. Даже не съм сигурна, че имам връзка, макар че се виждам с някого по хотели и паланки. Това обаче не прави Буковски по-малко гениален и до болка реалистичен, не бих казала извратен. Защо трябва винаги да наричаме с имена хората, които не приемаме заради искренността им?
Ако ми беше мъртва душата нямаше толкова истински да плаче от 2 дни за приятел преждевременно отишъл си заради Ковид. Но това съм аз. Друг пък си е той. Ако бяхме всички еднакви, нямаше животът да е толкова пъстър и разнообразен.

# 251
  • София
Равена, защо се връзваш и се обясняваш като ученичка? Хора, които обиждат, нямат доводи. Освен да се усмихнеш снизходително... Simple Smile

# 252
  • Швейцария
Ако някой се е обидил, да ме прощава. Цитирах Буковски, с мнението на който аз съм съгласна. Аз бих ги нарекла по-скоро търсещи или объркани души. Това е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него. Равена също. Както казах, аз никого не съдя. Но няма нищо по-хубаво от това да се прибереш вкъщи при любимия и да те погледне с любов. Поне за мен е така.

# 253
...Но свят голям, хора разни. ...
Ето с това мнение напълно се съгласявам. Ако всеки съди другите за това, че не са направили неговия избор, се получава малко безсмислен спор за неща, за които не може да се спори, както например и за цветовете и вкусовете.
За мен например е интересно, че има хора, които са щастливи с неангажиращите си отношения (не бих ги нарекла точно връзка). Не бих сравнила такива хора с трупове, защото кой ми дава право да се смятам за нещо повече от някой друг! Доста самодоволно ми се струва.

# 254
Едно е Буковски да пише за себе си и подобните му, съвсем друго е да го цитираш, за да сочиш назидателно другите.

Общи условия

Активация на акаунт