Неангажираща връзка

• 14 643
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Разбира се, на секса (и любовта) е редно да се пришият всякакви други определения, само не и свободен (свободна).

# 226
Скрит текст:
Неангажиращата връзка не е връзка. Но върши работа.
Точно.Не  е връзка,то затов аи не можем да се доразберем тук.Консумация си е и няма лошо,ако хората в тая ситуация са наясно и са ок.Нищо ново и впечатляващо под слънцето,както някои се пробват да го представят.И не ги прави куул,напротив,предвид,ч е ечесто срещано вече,дори са балални.
Аз съм луда по г-н Буковски и това най-точно ще опише това,за което говоря “Хората без морал често се смятаха за по-свободни, но най-често просто бяха лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщаха свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра нямаше риск или хумор – бяха трупове, които чукат други трупове.” Ама,това си е за мен Simple Smile

Не разбирам какво общо има морала в отношенията между двама, когато са ок в отношенията си.
Да, да срещнеш любов е много хубаво. Но тя не се среща под път и над път.
Има моменти, когато не си готов за нея.
Ако ти си решила да чакаш с години "любовта" , не че съм на ясно как ще я познаеш, други влизаме в отношения неангажиращи. И определено не е само ч@кане.
Те повечето любови са възникнали..в такива "неморални" отношения.

# 227
Свобода е най актуалната и модерна пришивка към любовта и секса.

Аз например се храня разделно. Ходя на ресторант, кино, театър и разходки с наборки. А за плътски страсти похапвам крехко агнешко.

Иначе по убеждение съм си любител на моногамията.

# 228
А пък аз по убеждения и вътрешна увереност трябва да съм богат минимум колкото бил гейтс.
Обаче не съм.

# 229
  • София
Извратен?!уау.Нем,не трябва всички да припадаме по него,както и трябва всички да се биеем колко сме куул,че скачаме от легло в легло.Толкова е лишено от фантазия.На теб ти желая успехи в дисциплината Simple SmileЗа твао писах,че това си е за мен-нито аз ще те убедя,че твоят начин е празен,нито ти мен,че моят е старомоден,да кажем:-)

А трябва ли единият да е празен, или другият старомоден, та да се чувстваме добре с нашия избор? Wink

# 230
А пък аз по убеждения и вътрешна увереност трябва да съм богат минимум колкото бил гейтс.
Обаче не съм.

Е,и аз съм така хаха Знаеш ли какво ще е -има толков ахора,които се кълнат в това,че в което си убеден,това се случва хахах
Стига сте подскачали,бе хора.Писах,че това си е за мен и си е моя ценност.Тук не се знаем-кой кво намерил си е негов проблем.Аз си изказах лично мое верую-дали чакам нещо или живея в него си е моя работа Simple Smile

# 231
Свобода е най актуалната и модерна пришивка към любовта и секса.

Не може, трябва да имат цена.

# 232
  • София
Джеймс, стига бе!
Аз съм била неосъществената муза на Буковски, тъй четох тук за себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
  • София
Е,и аз съм така хаха Знаеш ли какво ще е -има толков ахора,които се кълнат в това,че в което си убеден,това се случва хахах
Стига сте подскачали,бе хора.Писах,че това си е за мен и си е моя ценност.Тук не се знаем-кой кво намерил си е негов проблем.Аз си изказах лично мое верую-дали чакам нещо или живея в него си е моя работа Simple Smile

Е и ние си казваме нашите де Smile

На мен винаги ми е било странно някой като започне да се обижда лично от хората, изразяващи радост от избора си. Всякаш всички трябва да мислят и правят като теб, за да валидизират твоя.

За мен и ангажиращите и неангажиращите връзки са интересни и вълнуващи. Даже предпочитам ангажиращите, но сега като не съм в такава, си се кефя на макс на това, което ми се предлага. А то е доста интересно. Не може да имаме всичко, но ако не оценяваме това, което имаме, значи нямаме нищо.

# 234
Ама,никой не спира никога д аси казва мнението.Може би трябваше в заглавието да се добави-само за единомислещи!
Работата  етам,че докато аз казвам,че това не е качествен начин за мен,обаче всеки си търси своя път и е к,инакомислещите се опитват да скачат и да ме убеждават колко е ок да скачат от легло н алегло.Аз все пак не съм и чела цялата тема.Говорите връзки във връзката,нали така.Защото пък горе някой каза,че се случвало,докато си чакаш любовта да те споходи.Защото в този случай просто си живееш свободно и неангажиращо.
Аз не мога да съм в неангажираща връзка-мързелива съм,а и предпочитам да дълбая,вм да се плъзгам.Ако съм във връзка съм ангажирана,иначе консумирам свободно,докато реша че някой си заслужава да се ангажирам.
Свят шарен,такова е Simple Smile

# 235
Обичам го тоз форум бе!
В темата за несподелената любов много добре е написано, даже описано - за любовта, имането, нямането и тези неща.
Иначе ти може и да не изпадаш в режим обяснителен, че почва да ти се губи смисълът.

# 236
Джеймс, стига бе!
Аз съм била неосъществената муза на Буковски, тъй четох тук за себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не си чернокоса еврейка? Той една такава (от музите си Wink ) описва, доколкото помня.
Wink

# 237
Обичам го тоз форум бе!
В темата за несподелената любов много добре е написано, даже описано - за любовта, имането, нямането и тези неща.
Иначе ти може и да не изпадаш в режим обяснителен, че почва да ти се губи смисълът.

Мерси,Дренка,за позволението.Не държа и не очаквам да бъда схваната от всеки.
В тази връзка,отбележете в заглавието,че тук само се тупате по рамото колко широкоскроени пичове сте всички Simple Smile

Джеймс,тя музата му по-скоро е високоградусова.Едва ли г-жа Разкошната се разпознава в нея.

# 238
Има различни степени на ангажираност, това се опитвате да разчертаете май. Неангажиращо е, ако го оставите на вятъра, времето, случайността, когато, тогава и ако, ама за такъв тип случване трябва да сте по-близо до животните и да няма разсъждения, а само нагон.

# 239
Все пак тук "чоплим" неангажиращите отношения..
А за да наднича някой в тази тема му е любопитна..
Или защо?

Общи условия

Активация на акаунт