Неангажираща връзка

• 14 661
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Нищо не ти разбрах.
Но, няма не изорана земя. Земята трябва да се поддържа и обработва редовно.
Ако не си ти, ще се намери кой.
Както земята е на категории, така и плуговете. Общо взето за това говорим.

# 211

Няма нищо,Дидоян love&peace. И аз съм имала такава слабост,ама помърях.Може да ти с еслучи,а може и да не ти се случи да порастнеш и ти.И такива хора трябва да има Simple Smile

# 212
  • Варна
Дидоян, не се коси. Като повей на вятър тук премина един сложен човек.

# 213
Хората с неангажиращите "връзки"не с екосят от нищо.Те са над нещата,и мисля,че човека няма нужда от това някой да го тупа утештелно по рамото,pipsak Simple Smile

# 214
Той си каза и за неангажиращите семейства, но какво да се прави, просто някои кълват на “смяна”.

# 215
Той си каза и за неангажиращите семейства, но какво да се прави, просто някои кълват на “смяна”.
Много адвокати тук. Simple SmileДишайте,бе хора.Едва ли мачовците или аз ще си променим гледните точки от две-три приказки във форум.Аз губя време тук,както и останалите.За мен това са си хора с дефицити,както и да искат да го обличат поведението им.Не са ми интересни или с някакви качества.Те пък не схващат хора като мен Simple Smile

# 216
Ред, не е лесно да те схване човек. Ама щом е за губене на време, става.

# 217
  • София
Неагажиращата връзка е нещо приятно, ако си озрял, обаче, за нея. Тоест, и двамата трябва да сте се намерили и да сте на ясно, че това е само секс партньорство - много често в такива връзки се опитва да се вкарат 3, а понякога и  4 човек, за разнообразие, за опит... да пробваш.
С четирима общо нещо като Swing, не съм пробвал, някак си ми е гейско, с две жени да..!!!

# 218
Какво лошо има в такива връзки , нямаш ангажименти ,нямаш задължения.Това е нормално в днешно време.Има много хора , които практикуват такива връзки ,дори и семейства .Това е един вид отворено връзка без обвързване .

# 219
Според мен, както и някой друг каза по-напред в темата, думата "връзка", не е точната, по-скоро са "отношения". Като може би има и различни видове в това отношение. Едното вероятно може би наистина е до някъде връзка, срещи, разговори, дори и извън уговорките за секс. Другия вид, в който е само и единствено уговорката за секс "от вратата за краката" и това беше споменато, някъде от някой. И трети вид, който виждам аз, а и именно в такива отношения съм в момента, виждаме се само, когато ще правим секс, обаче не е от "вратата за краката" с прилична вечеря и разговори преди това, с които също си прекараваме доста добре и двамата, обаче извън тия срещи почти не комуникираме. И да уточня, че ми с струва, че някои друго разбират, при тоя тим отношения (връзка) партньорът е един, докато някой не влезе в ангажираща връзка, т.е. е свободен да бъде и с други, ако това морално не му пречи.

Някои доста се "противят" на такъв тип отношения, не виждам обаче защо, може би просто не са имали нужда от тази неангажираност. Аз примерно сега, сравнително скоро след развода, ангажиращи отношения все още не искам. Обаче пък си имам физическите нужди. А в тия отношение не е задължително да има чувстава, даже е хубаво да няма такива, но задължително трябва да има физическо привличане и тоя човек да ти е приятен. Сигурно наистина звучи объркващо за някои, сега като го написах го виждам, обаче просто, когато не са били в такъв тип отношение наистина няма как да го разберат.

# 220
Неангажиращата връзка не е връзка. Но върши работа.

# 221
Точно.Не  е връзка,то затов аи не можем да се доразберем тук.Консумация си е и няма лошо,ако хората в тая ситуация са наясно и са ок.Нищо ново и впечатляващо под слънцето,както някои се пробват да го представят.И не ги прави куул,напротив,предвид,ч е ечесто срещано вече,дори са балални.
Аз съм луда по г-н Буковски и това най-точно ще опише това,за което говоря “Хората без морал често се смятаха за по-свободни, но най-често просто бяха лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщаха свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра нямаше риск или хумор – бяха трупове, които чукат други трупове.” Ама,това си е за мен Simple Smile

# 222
Точно.Не  е връзка,то затов аи не можем да се доразберем тук.Консумация си е и няма лошо,ако хората в тая ситуация са наясно и са ок.Нищо ново и впечатляващо под слънцето,както някои се пробват да го представят.И не ги прави куул,напротив,предвид,ч е ечесто срещано вече,дори са балални.
Аз съм луда по г-н Буковски и това най-точно ще опише това,за което говоря “Хората без морал често се смятаха за по-свободни, но най-често просто бяха лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщаха свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра нямаше риск или хумор – бяха трупове, които чукат други трупове.” Ама,това си е за мен Simple Smile

Хубав цитат.

# 223

Хубав, колко да е хубав?
Не всички си припадаме по извратения Чарлз.
Или трябва?

# 224
Извратен?!уау.Нем,не трябва всички да припадаме по него,както и трябва всички да се биеем колко сме куул,че скачаме от легло в легло.Толкова е лишено от фантазия.На теб ти желая успехи в дисциплината Simple SmileЗа твао писах,че това си е за мен-нито аз ще те убедя,че твоят начин е празен,нито ти мен,че моят е старомоден,да кажем:-)

Общи условия

Активация на акаунт