Неангажираща връзка

• 14 670
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
И каква е тая декларация, какво пише в нея? Ти обещаваш ли да родиш деца, че той да им декларира сигурност? Щото едно е да искаш, друго е да можеш Wink

Нищо не пише, това не е хартиен документ. "Декларация" има две значения, едното е документ, но другото е в смисъл на заявявам нещо. Та за второто ставаше дума. И точно защото не се знае дали ще има деца, декларацията идва първа - "ето, аз заявявам, че искам да живея с теб, да съградим дом и не си оставям разни вратички за лесна раздяла".
Остава и хартийки да подписват. От малко по-скромния си опит смятам, че е крайно време цялото това излияние по време на церемонията да се замени с “нищо не ти обещавам”. Не влизаш в затвор, а и все още е позволено  и да си излезеш от брака. Я гледай тук как силно ги подкрепят недоволните да бягат Simple Smile

# 196
  • София
Аз това и без психолог го знам.
Макар, че някои протестират, че ги третирали като сексуални обекти.
Има и такива, които не протестират. Hug

И аз не съм забелязала да протестират Joy Може би протестират тези, които се притесняват, че не могат да бъдат такъв или да задържат вниманието на такава жена върху себе си.

Иначе на мен не ми пречи да ме виждат като сексуален обект. Аз съм и това. Ако не могат да ме видят като повече, това си е тяхна загуба.

Скрит текст:
Естествено, че има. Вечер има при кого да се прибереш. Да седнете да вечеряте заедно, да си поговорите. Имаш компания, присъствие. Знаеш, че има някой, който те обича и държи на теб. Някой, който ще ти подаде чаша вода, когато си почиваш, и ще ти сложи студена кърпа на челото, когато боледуваш...
Това ми напомня:

Мъж на 45 години. Щастлив ерген. Всички му разправят:
- Ожени се, като остарееш няма да има кой една чаша вода да ти донесе...
Намерил той жена, оженил се и тя всеки ден му късала нервите. Родила му три ужасни, противни деца, които само пари искали. Избутал той 25 кошмарни години. Накрая лежи на смъртен одър и си мисли:
- Ми не ми се пие вода нещо...

Laughing

И тук идва останалата част от поста ми Wink

Скрит текст:
Цитат
Сега ако си във връзка, в която липсват тези елентарни неща, проблемът не е, че връзките са лоши, а че ти стоиш с партньор, който няма елементарно отношение към теб.

# 197
Остава и хартийки да подписват. От малко по-скромния си опит смятам, че е крайно време цялото това излияние по време на церемонията да се замени с “нищо не ти обещавам”. Не влизаш в затвор, а и все още е позволено  и да си излезеш от брака. Я гледай тук как силно ги подкрепят недоволните да бягат Simple Smile

Затвор не е, ама формално погледнато бракът е договор. Затова се регистрира, затова дава ред права и затова се разтрогва в съд. Който не си харесва брака винаги може да прекрати договора, но с определени формалности. А без брак такива няма.

# 198
Повечето хора пишат, че предимства много и недостатъци почти няма. С което съм съгласен.
Защо обаче човек трябва да се обвързва, жени.... Обвързването/брака имат ли предимства? Недостатъци е ясно, че имат.

Естествено, че има. Вечер има при кого да се прибереш. Да седнете да вечеряте заедно, да си поговорите. Имаш компания, присъствие. Знаеш, че има някой, който те обича и държи на теб. Някой, който ще ти подаде чаша вода, когато си почиваш, и ще ти сложи студена кърпа на челото, когато боледуваш. Имаш си постоянен партньор за секс. Това си е особено важно, защото освен ако не си от онея особено вървежните мъже (а те са много малък процент), повечето вечери няма да има кой да ти топли леглото. Има с кого да си прекарваш празниците. Да създадете заедно семейство и деца.

Сега ако си във връзка, в която липсват тези елентарни неща, проблемът не е, че връзките са лоши, а че ти стоиш с партньор, който няма елементарно отношение към теб.

Съгласна съм! А ти остави подигравките от тези, които не са съгласни. Не може да се промени тяхното мислене и те например моето няма да променят.
А недостатъци от брак и сериозно обвързване виждат тези, които не са сигурни дали искат да са с даден партньор или насила се женят. Ако някой наистина обича жена си/мъжа си ще приема битовизмите като нещо съвсем нормално и даже ще му е приятно да ги споделя с половинката си. Simple Smile

# 199
Имал съм такива връзки и беше добре за двете страни.
Аз винаги съм бил за такава връзка . С нищо не те обвързва.

# 200
  • BG
Супер - то си било кеф да имаш връзка, без да имаш връзка...

# 201
Категорично против за себе си. Ангажирам се много сериозно веднага и очаквам същото от другата страна. Не обичам да си губя времето, да инвестирам чувства и очаквания там, където няма да ми отговорят със същото, нито да трупам бройки. Заявявам ясно всичко това още в самото начало и ме е боляло ужасно, когато установя вече в отношения, че при другата страна е било различно. Точно като "парче месо" и използване е усещането.
Уважавам позицията на тези, които по каквато и да е причина не могат да имат сериозна връзка. Това вече е различно. Ако човекът иначе ми е симпатичен и добронамерен, предпочитам да го запазя като приятел и тогава "драма" няма. Имам доста такива приятелства. Но при мен приятелството си е само приятелство, без нищо друго.

# 202
Приятели с привилегии, отворена връзка.. С напредването на годините взе да ми звучи разумно 😁

# 203
Приятели с привилегии, отворена връзка.. С напредването на годините взе да ми звучи разумно 😁

Ми да! Само отворени връзки и приятели с привилегии вече. Докато им е хубаво и на двамата стоят. Като не им е вече хубаво, или единия от двамата даде фира и спират без много драми и разтакаване. Какви са тези  обвързвания, бракове и т.н.....

# 204
Що си губите времето, бе хора, 😀 Не ангажиращи връзки - булшитс за плоски хора. Ако ще е така, поне сменяйте-разноообразието е хубаво нещо✌️

# 205
Ние сменяме. Как беше...нова година, нова булка. Лимитид едишъните на 6 месеца.

# 206
То някои бракове са 6м. Не ви се брои
Като сте пичове , давайте ежедневно, к'во се излагате✌️

# 207
  • София
Е нали е неангажираща връзка... за какво ще се сменя, като никой не те спира да разнообразяваш...

# 208
То някои бракове са 6м. Не ви се брои
Като сте пичове , давайте ежедневно, к'во се излагате✌️
Трябва да ти доказваме, че можем или, че не можем?
И каква е наградата?

# 209
'Ми, точно, щот се бият в гърдите, че са пичове. Що трябва да повтарят като има толкова неизорана земя.
Такива хора са ми смешни, ама явно и такива трябва да има. ✌️
Бягам от темата. Всички да са ОК с изборите, които правят!
Дидоян, докажи, че можеш да намериш свестен пич и да работиш да е дълго до теб/или жена, не те знма какъв си/Това е впечатляващото в днешно време. Да се хвалиш, че. можеш да сменяш спалните всяка вечер не. е баш за хвалба в днешно време. А и, знаеш, не мъжете избират. Едва ли една жена ще има проблем да намери в кое легло да се пъхне, докато мъжете показват намервния и се надяват да имат късюета да ги изберат за вечврта, така, че с к'во точно се хвалиш. С това, че някой си е бил на кеф топно тази вечер да позагуби време с теб😏

Общи условия

Активация на акаунт