Неангажираща връзка

• 14 734
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
...
Извинявай ако навлизам в личното ти простванство, но ми стана интересно. Ти в момента нямаш сериозен партьор? Какво пречи от неангажираща връзка да стане сериозна? От различни светове сте? Единия не е на етап обвързване? Въпросът ми е към всички с подобен тип отношения.
Беше ми добре така, нямах нужда от сериозна връзка, а съм на принципа да не поправям неща, които работят добре.

# 76
  • Варна
Май трябва да се уточнят параметрите на неангажираща връзка. Кой какво разбира, очевидно е разтегливо понятие. Едната я бройкали, другата щяла да е парче месо... Ми това дето по мое време му викахме неангажираща, явно сега е "познати (не приятели) с облаги". Знаеш достатъчно за човека, приятен ти е, просто няма химията дето да те държи N години с тоя човек.

# 77
  • София
Скрит текст:
Гледам да е само "по същество", защото се старая да поддържам граници. Така рискът да се "омешат" нещата е по-малък.

Разбира се, ако връзката се поддържа дълго, е почти неизбежно да не се случи и друга комуникация. Говорите си и по време на "вижданията", понякога лични неща. Оформя се някаква близост, опознавате се, макар по-бавно. Със сегашния ми партньор имаме много хубави отношения и си съдействаме, когато другия има нужда от нещо. Смятам след време, когато се обвържа, пак ще си ми остане хубавото отношение. Предполагам за него е същото.

Второ - за мен (казвам за мен, другите може да са на друго мнение) е много неуважително и недостойно да ме смятат за 'парче месо' както бяха писали в другата тема, пренебрегвайки всички други мои качества и това какъв човек съм.

Въпрос на гледна точка - защо пък мъжът  да не е парче месо?  Въпросът е кой къде се поставя сам.

Тъй де... аз като знам понякога с какви съобщения си го "повиквам"... чак се чудя, дали не е редно да оставя няколко банкноти на нощното шкафче Joy Но сериозно, абсолютно е въпрос на това ти къде се поставяш и с кой се поставяш. Уважението и отношението идват от самия партньор. Аз от сегашния съм получила много по-добро отношение отколкото от някои кандидат "сериозни", които уж са били много влюбени, но са им липсвали елементарни качества.
Извинявай ако навлизам в личното ти простванство, но ми стана интересно. Ти в момента нямаш сериозен партьор? Какво пречи от неангажираща връзка да стане сериозна? От различни светове сте? Единия не е на етап обвързване? Въпросът ми е към всички с подобен тип отношения.

Няма проблем. Без да навлизам в конкретики, просто искаме различни неща от живота. Не съм от хората, които ще се опитват да променят мисленето на някой, или него самия. Приела съм го какъвто е, и като такъв той е перфектен точно за такива отношения. Взимам си на макс от това, което предлага Wink

# 78
Аз разбирам под неангажираща връзка една връзка, която няма перспектива да прерастне в нещо повече. Участниците в нея са наясно, нямат ангажименти един към друг, освен в рамките на добрия тон и коректността. Иначе има: секс, страст, приятелство, удовлетворение.

# 79
Приятели с привилегии - това е моят тип неангажираща връзка.
Както споделяме кревата, така и да е приятно общуването. Да трупаме не само сексуални изживявания, но в същото време всеки да си знае къщата и да си има личното пространство. Без обсебване .
Веднъж се случи..Очаквам пак това да срещна.

# 80
  • София
Като официален любоник/ца.

# 81

Ms.Gorgeous беше с фрии мъж:)
Женените са прекалено ангажирани и аз трябва да се съобразявам и нагласям:) Не е за мен:)

# 82
Приятели с привилегии - това е моят тип неангажираща връзка.
Както споделяме кревата, така и да е приятно общуването. Да трупаме не само сексуални изживявания, но в същото време всеки да си знае къщата и да си има личното пространство. Без обсебване .
Веднъж се случи..Очаквам пак това да срещна.

Много точно ,Роузи
Пожелавам ти скоро да откриеш такъв човек.

# 83
Жените сякаш се обиждат на любовница, за мъжете - не знам. Simple Smile

# 84
Те нали получават, не би трябвало да се обиждат. Е, ако вкарат чувства, сълзи и сополи нещата се променят драстично.
Ако са ясни условията и претенциите изначално, няма да има и разочарования.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 17:20 от happy doc

# 85
Няма нищо обидно в думата. Тъй си мисля аз, де. Някак официализира неофициализираното хубаво, а  на тоя фон съпруга ми звучи чак скучно и досадно.

# 86
  • София

Ms.Gorgeous беше с фрии мъж:)
Женените са прекалено ангажирани и аз трябва да се съобразявам и нагласям:) Не е за мен:)
Роузи, точно така.

Дрен, нещата си имат имена, то па сакън да не обидиш някого.

# 87

Защо да се обиждат? Толкова любов се съдържа в тази думичка:)

# 88
Ха, дано де. Simple Smile

# 89
Имали ли сте и бихте ли имали? При какви обстоятелства бихте имали? Какви са предимствата и недостатъците?
Да, много бих се радвал ако имам такава връзка. Още ми е рано за сериозни връзки, а и рядко се замислям за сериозни отношения с някой.

Общи условия

Активация на акаунт