Неангажираща връзка

• 14 640
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Джени, на мен ми стана интересно, че ти се оплакваш, че някой квалифицирал хората със сериозни връзки, пък се скъса да квалифицираш тези с неангажиращите. Ти звучиш обидена, от самото съществуване на такъв тип връзки и от факта, че има щастливи хора в такива връзки.

Иначе не ме обижда твоето мнение, всеки си има такова, както и собствена перспектива върху нещата. Няма как всички да харесват и одобряват нечий избор.

# 256
На 20 и на мен ми беше забавно, но на 45 не би ми било. По-скоро би ми станало тъжно. Но свят голям, хора разни. Никого не съдя, всеки си носи последиците от изборите си. Дали позитивни или негативни.

Точно пък на 45 и нататък неангажиращата връзка е супер решение, ако се случи да останеш сама и не можеш да намериш човек, с когото да горят страсти. Или с когото не просто се харесвате, ами и можете да си напаснете навиците, кариерите, децата, имането... В такъв случай какви са алтернативите? Да си кукуваш сама ли?  Ми какво му е лошото на една неангажираща връзка? Все пак за мен секс без любов е много по-добро решение от никакъв секс (и пак без любов). Ама всеки си решава.
И да уточня, неангажираща връзка значи да не изискваш и да не обещаваш, а не да сменяш по трима мъже на седмица в леглото си. Тя неангажиращата връзка може и десетилетия да трае всъщност.

Цитат
Както казах, аз никого не съдя. Но няма нищо по-хубаво от това да се прибереш вкъщи при любимия и да те погледне с любов. Поне за мен е така.

Първо, така говорят баш хората, които съдят Wink
И второ, никой не спори за прибирането при любимия човек, ама ако няма такъв? Супер алтернатива е да си кукуваш сама без секс, без другарче за приказка, излизане или курорт, без някаква помощ, макар и не гарантирана, но все пак... Ама щом ти харесва, коя съм аз, че да те съдя? Grinning

# 257
  • София
Може неангажираща връзка, но от опит знам, че е много трудно това. Просто идва момент, когато жената почва да иска повече, като емоционално отношение

# 258
Може неангажираща връзка, но от опит знам, че е много трудно това. Просто идва момент, когато жената почва да иска повече, като емоционално отношение
Разминавания в очакванията може да има и при двамата. На мен ми се е случвало мъж, на когото нищо не съм обещавала и който ангажименти към мен не е поемал, да мрънка, че съм си намерила гадже и съм го зарязала.

# 259
Има много неща, по-хубави от това да се прибереш вкъщи при любимия и да те погледне с любов. Не, че е лошо като ценност, но подобно удоволствие може да се извлече от различни източници.
 И да, неангажиращата връзка е по-скоро за зрели хора, преодолели прекалените сантименти.

# 260
То и в "ангажиращите връзки" ако не си вманиачен, а прилично отдалечен, си е ок.

# 261
Скрит текст:
На 20 и на мен ми беше забавно, но на 45 не би ми било. По-скоро би ми станало тъжно. Но свят голям, хора разни. Никого не съдя, всеки си носи последиците от изборите си. Дали позитивни или негативни.

Точно пък на 45 и нататък неангажиращата връзка е супер решение, ако се случи да останеш сама и не можеш да намериш човек, с когото да горят страсти. Или с когото не просто се харесвате, ами и можете да си напаснете навиците, кариерите, децата, имането... В такъв случай какви са алтернативите? Да си кукуваш сама ли?  Ми какво му е лошото на една неангажираща връзка?
Все пак за мен секс без любов е много по-добро решение от никакъв секс (и пак без любов). Ама всеки си решава.
Скрит текст:
И да уточня, неангажираща връзка значи да не изискваш и да не обещаваш, а не да сменяш по трима мъже на седмица в леглото си. Тя неангажиращата връзка може и десетилетия да трае всъщност.

Цитат
Както казах, аз никого не съдя. Но няма нищо по-хубаво от това да се прибереш вкъщи при любимия и да те погледне с любов. Поне за мен е така.

Първо, така говорят баш хората, които съдят Wink
И второ, никой не спори за прибирането при любимия човек, ама ако няма такъв? Супер алтернатива е да си кукуваш сама без секс, без другарче за приказка, излизане или курорт, без някаква помощ, макар и не гарантирана, но все пак... Ама щом ти харесва, коя съм аз, че да те съдя? Grinning

Добре написано, но авторката е пропуснала да вземе под внимание основния житейски принцип на всяка една жена: - Искам всичко, веднага ! Това първо !

Trollface

# 262

Добре написано, но авторката е пропуснала да вземе под внимание основния житейски принцип на всяка една жена: - Искам всичко, веднага ! Това първо !

Trollface
Абе, да ти кажа и ти си прав!
От личен опит: Сексът е супер и като минем на следващата част с гушкането и опознаването...почвам мислено да си скубя косите. И си казвам: Защо все на мен ми се случват такива? - давайки си ясна сметка, че не съм сама в това. Ама все пак?!

След една определена възраст свободните мъже на пазара са 2 категории:
или ''tout brûlé''
или ''tout croche''

Извинявам се, че се изразявам на френски, ама така ми е по-удобно. Превод при поискване. Joy
Затова и неангажиращата връзка в Канада си е вариант и то за предпочитане, освен ако не се случи чудо, в което силно се съмнявам.

# 263
Всичко чудесно, но това което си написала е толкова на френски, колкото македонец да се съгласи ако му кажеш, че говори на български. Или на тексасец, че говори английски.

# 264
  • София
Джеймс, ти сваляш ли я?

# 265
А ти защо питаш?  Simple Smile

# 266
Всичко чудесно, но това което си написала е толкова на френски, колкото македонец да се съгласи ако му кажеш, че говори на български. Или на тексасец, че говори английски.
Съгласна! Не е чист френски, кебекарски е, ама аз живея в Кебек, та така съм свикнала. Blush

# 267
  • София
Защото така.

# 268

Точно пък на 45 и нататък неангажиращата връзка е супер решение, ако се случи да останеш сама и не можеш да намериш човек, с когото да горят страсти. Или с когото не просто се харесвате, ами и можете да си напаснете навиците, кариерите, децата, имането... В такъв случай какви са алтернативите? Да си кукуваш сама ли?  Ми какво му е лошото на една неангажираща връзка? Все пак за мен секс без любов е много по-добро решение от никакъв секс (и пак без любов). Ама всеки си решава.

На 45г рядко летиш в облаците. Имаш толкова неща на главата, включително тийнове в къщи.
И все пак още има живот и желания в тялото и душата.
Неангажиращата връзка е като  "Вълкът сит и агнето цяло"
..

# 269
  • София
Мен ме кефи Рози какъв личен подем направи Heart
Браво, момиче!

Общи условия

Активация на акаунт