Неангажираща връзка

• 14 651
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Мен ме кефи Рози какъв личен подем направи Heart
Браво, момиче!
Аз още съм си романтик по душа, но и стъпила на земята.
В някоя тема дадох пример с позната, която търси любовта.
Втурва се,..с целият си ентусиазъм и вяра, че е срещнала любовта. За 1,5г два годежни пръстена.
Няма лошо, но детето и живя в отровна връзка, а сега при майка и, докато тя с новта си любов е в чужбина.

Точно сега ми е много приятно спокойствието. И това е най-хубавото в неангажиращата връзка.
Ти не изискваш, от теб не изискваш, а моментите заедно радват и топлят.

# 271
Ако сега ми се случи да остана сама, със сигурност ще препочета нещо неангажиращо. За малки деца мисля, че е по-щадяшо да не им сменяш "таткото" всяка година.

# 272
Брей, човек докъде може да я докара след години изисквания - неангажираща връзка за остатъка от живота. Евентуално. Само не я клиширайте толкоз, че пак е ангажиращо - ще се вместим ли в стандартите за неангажираща връзка. Или пък да бягаме ли от нея, не знам.  Simple Smile

# 273
Абе за мен тая неангажираща връзка с времето си става много даже ангажираща и проблемна.

# 274
  • София
Дренке, защо да е след години изисквания?
Темата е нагледен пример за никакви такива във всяка възраст.

# 275
Защото виждам, че някои са дошли на тоз акъл след бракове, разводи - да  ги наречем “ангажиращи” отношения.

# 276
Да, много е важно на какъв етап си и какво търсиш. Ама всеки дълбоко в себе си се надява да срещне нова любов, па нека я нарече Не ангажираща.

# 277
  • София
Ми, писна̀ло им е. Не искат да си гледат четката за зъби до нечия друга без да се отказват от секса Laughing

# 278
Дори и тези, дълбоко в себе си търсят сродна душа. Ако я намерят бързо ще се ангажират.

# 279
  • София
Нали четете темата?
Търсят секс жените, не търсят душѝ за сливане.

# 280
Къде ги тия жени? Дай адрес.

# 281
Ако си имал 19-20 години връзка с всички усложнения и битовизми и се е стигнало до раздяла, тогава искаш малко да си починеш и да го играеш принц/принцеса. Ако останеш вдовец/вдовица, тогава е различно.

# 282
  • София
Тук, в темата.
Адреси си искай ти.

# 283
Ако си имал 19-20 години връзка с всички усложнения и битовизми и се е стигнало до раздяла, тогава искаш малко да си починеш и да го играеш принц/принцеса.

Мани. Земеш да го изловиш, че пикае прав или пък ти дойде порив да му изчистиш къщата...

# 284
Точно такава позната имам, която много къщи изчисти, защото не можеше да е сама.

Общи условия

Активация на акаунт