Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 102 145
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, някой ползва ли Дамски аромати Bargello? Ако да, от къде си купувате в момента, евентуално онлайн? Благодаря.

# 271
Corrie аз имам 3 броя Баргело от Тр. Мноого са ми любими ароматите в тях.
Ели Сааб Ле парфюм
Линтерди
Габриел Шанел

# 272
Аз смятам, че Габриел на, Гиза е в пъти по добър и изискан като аромат отколкото на Баргело. Ако искате, пробвайте и него за сравнение... Сега ми стана интересен този Водка и рок на Гиза. Дали може малко повече разяснение какъв е😁?Днес в един магазин се пръснах с Trussardi Donna оригинален-знам че е стар, но така ми хареса, толкова много пластове и нежен, една такава изискана миризма, та чак се почувствах жалка с моите имитации, па макар и добри.... Той не е скъп вече, около 55 лв за 100мл,та се чудя дали да не си го взема

# 273
  • Пловдив
Водката на Гиза е много секси. Не познавам оригинала.

# 274
  • BG-DE
Аз смятам, че Габриел на, Гиза е в пъти по добър и изискан като аромат отколкото на Баргело. Ако искате, пробвайте и него за сравнение... Сега ми стана интересен този Водка и рок на Гиза. Дали може малко повече разяснение какъв е😁?Днес в един магазин се пръснах с Trussardi Donna оригинален-знам че е стар, но така ми хареса, толкова много пластове и нежен, една такава изискана миризма, та чак се почувствах жалка с моите имитации, па макар и добри.... Той не е скъп вече, около 55 лв за 100мл,та се чудя дали да не си го взема
Ако го намериш на добра цена, разбира се, по-добре си вземи оригинала но можеш да пробваш и версията на Заг, ползвала съм я преди години и беше супер близка, а и с по-добра трайност.

# 275
Аз почти не познавам оригиналите, освен по имена.The_demon, относно Водката 🤭Днес просто мн се впечатлих от него, на първа проба. Взех го на сляпо, мн странни съставки ми се сториха и ми беше интересно...
   Първо като намазах от маслото, ми напомни на хубаво кожено, велурено издели( чанта, колан), после вече придоби дъх на кожа след баня, и след крайно вече се преобразува в нещо упойващо, цветно... , но не тежка мазна миризма. И с мн еротично въздействие. Почти съм убедена, че съм подушвала аромата на мъж, но не е груб.... Унисекс е наистина.
   Дано да съм успяла да обясня, сега на спокойствие ще го тествам няколко дни, че от бърза е се намацотих с всички 😁😁😁

# 276
Благодаря❤️. Аз обожавам миризмата на кожа... Надявам се да ми хареса. Не знам обаче масло ли да, взема или спрей...

# 277
  • София
Изобщо не ми мирише на кожа, нито на велур Vodka on the Rocks. Алдехидни подправки с омброксан и мъх е върху мен.

# 278
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали най - добрите имитации на тези парфюми.
Armani code, gucci guilty , CH- good girl,dior-addict, montale-intense cafe, tom ford- TV . Благодаря предварително!

# 279
  • BG-DE
Погледнете на 1стр. има "сполучливи имитации според мнения изказани в темата".

# 280
Днес минах през ЛИДЛ и забърсах за моите мъже по един лидълски "Sauvage" - Dior  Simple Smile И преди съм писала тук, че сина ми изключително много хареса лидълската имитация на "Boss Bottled" - Hugo Boss /има и оригинала и имитацията и ползва и двата/, а аз пък продължавам от години да съм в любовни отношения с лидълския "Coco Mademoiselle" -  Chanel /и не ми и хрумва да дам пари за оригинала Simple Smile /. Искрено се надявам моите мъже да го харесат този "Sauvage" - ще им ги подаря след около месец и за сега мога само да се надявам. На мен ми допадна честно казано. Трайността е добра, да не кажа отлична. Визията му също Simple Smile И не на последно място и чудесната цена от 9,99 лв. за 75 мл. Ето, вижте го /ползвам чужда снимка!/:
Скрит текст:

# 281
Днес минах през ЛИДЛ и забърсах за моите мъже по един лидълски "Sauvage" - Dior
Благодаря за споделеното!
Дори не съм го виждала в нашия Лидл.
Имам двама младежи, ще ги изненадам.

# 282
А коя е лидълската версия на Boss Bottled, че  не познавам  техните  парфюми ?
Доколкото си спомням  в темата са обсъждани и няколко дамски на Лидл, които  също са им сполучливи.

# 283
  • Испания
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали най - добрите имитации на тези парфюми.
Armani code, gucci guilty , CH- good girl,dior-addict, montale-intense cafe, tom ford- TV . Благодаря предварително!
Essence Stylish Girl на Лидл е реплика на CH- good girl.
Други на Лидл,които съм ползвала Еsplendor-Jadore,Cotton Blue-Light Blue,D Elle-Narciso Rodriges For Her,и естествено лидълския "Coco Mademoiselle" .

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 21:23 от pepina1965

# 284
  • София
Briliant, това е G. Bellini X-Bolt.

Общи условия

Активация на акаунт