Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 871
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Хайде де, колко ще сме утре? Hug

# 136
  • София
И ние ще дойдем утре.

Само не разбрах за колко часа остана!!!!!!!!!!12:30 ли????? или по-рано?

# 137
Rina, моите съболезнования  Cry
Честито на половингодишните бебчета. Днес си мислех, колко бързо минаха тези 6 месеца и как направо не ги усетих.
Пламен също яде през нощта поне по веднъж, но аз и не мисля да го отказвам. Щом му се яде значи има нужда детето. Като го отбия след някой и друг месец ще се откаже от нощното хранене.
Кошарата я свалихме на второто ниво още преди месец, защото знам ли го кога ще му щукне да се изправи за решетката и да тупне долу.
И аз искам на среща, ама малко сте ми далеч  Sad Айде весело да си изкарате и после да разказвате.

# 138

Петя , Мимка идвате нали?

Мимка е във Виена,не знам до тогава дали ще се е върнала,като ми се обади утре или в други ден ще и предам  Wink

# 139
аз няма да мога, защото сетрата на мъжа ми ще идва в нас да седи при бебо, защото в събота трябва да го гледа защото сме на сватба а той плаче от нея съжалявам но няма как да дойда Hug

# 140
Юлче, мног ще си ми наблизо - какво ще работиш в Младост 1, аз живея в Дървеница, а в тази поликлиника ходя на консултация... Светът е малък... Ще се радвам да се виждаме!

Ще живея в Младост 1, а къде ще работя - май някъде из центъра... Не знам още къде се намира тази фирма.

# 141
Едно много бързо "здравейте" и от нас!
Честито от сърце на всички, които са имали и имат повод да празнуват!
Няма да изреждам, че да не пропусна някой:)

envia, още не сме захранили защото сме със зачервено гърло и отлагаме 3тото ДТК, като го направим - тогава, планът беше в понеделник да стане..ама ето че не...майка смята, че утре ще е ОК, дано Praynig

аз също не съм много добре - от 3-4 дни много яко ме боли корема, като колики, откачам Cry

Отивам пак да ви чета

Целувки!!!!  bouquet

# 142
Здравейте момичета!
Рина , моите съболезнования!
На месечковците - честито!
Жълтък ние ядем от петия месец, но внимавам много и не го давам често. Все ме е страх от тия яйца. Виждам, че вашиве бебчета хапват картофено пюре - моята Катерина категорично отказва да го яде. Напоследък започна да се цупи и на храната от детската кухня, изобщо трудно се храним. Най-вероятно е от зъбите, мъчат ни от сума ти и време, а още не са избили.
СмиНсЧо, това с корема може да е от смяната на времето и на атмосферното налягане. И дано да е това, а да не е грипа, който върлува толкова време вече - много неприятна история.
Момичета, слагате ли децата в проходилка вече?

# 143
Да разбирам ли , че срещата остава за 12.30? Мен също ме устройва това време, защото не знам по-рано дали ще се оправя. Навих баща ми да ме докара с буса и да пие една бира някъде, та уж се съгласи.

Ивка, добре дошла отново, ще се радвам да дойдеш утре да се видим.

Ние днес бяхме на консултация, качили сме 750 гр и 3 см сме пораснали, но като цяло сме мънички, но в норма все пак - 6 850 и 63 см. За захранването много неща трябва да въведа тоя месец - месни пюрета, риба, каша, кисели и накрая попара. Сега ще си запиша на един календар, че нещо много объркано ми стана. Жълтъка каза по-нататък, както и пресните плодове. Другия месец да почна да и давам трошички топнати в нашето ядене, за да свиква с тях Само трябва да сготвя нещо все пак, че нещо напоследък готвя само от китайския. А попарата пасира  ли се в началото  newsm78 Забравих да питам.

Рина, мойте съболезнования.

# 144
Рина, съжалявам за свекърва ти, наистина много неприятно.

Завиждам за срещата. Да си изкарате супер и после да се похвалите.

Флауърд, и ние сме от дребните. Онзи ден бяхме на консултация, доктора като ми каза колко е направо малко срам ме хвана. Нямаме 6кг. все още, но е 62см. Каза съвсем нормално си е детето, всеки е различен.

# 145
Юлче,мерси за ориза.И аз го завирам за минутка -две и готово

# 146
Рина, моите съболезнования за свекърва ти! Sad

flowered, защо така експресно трябва да захраниш!?  Sick Много драстично ми се вижда толкова неща на куп... А рибата я дават силен алерген...

# 147
Ивка, добре дошла отново сред нас! Hug
Рина, съжалявам за загубата ви  action032 Cry

# 148
  • Варна
Здравейте, мамчета и бебковци!!! Е бебковците сигурно вече спинкат, така че сладки сънища за тях и много  Hug!!!

Ето ви няколко снимки от нашето кръщене в събота, нали си имаме вече християнче ....

а ето и какви сме ревливи:

и

Голям страх от тоя поп ви казвам.... Ама В къщи му дойде силата, нямаше го страшния поп

Обаче вечерта, като заспа в 19.00 часа, и се събуди чак в 7 сутринта за папкане, голям сън му дръпна покръстения ми бебок  Laughing

Айде лека вечер и на мамите  Laughing И ме извинете, че заех половината страница, ама как да не си споделя радостите с вас  Hug

# 149
Момичета влизам набързо да пиша да не ни чакате за срещата утре  Cry Днес ни се обадиха че имаме предварително одобрение за ипотечен кредит, и утре трябва да тичам да вадя един куп документи с малката и да подам молба в банката да дойде оценител да види жилището, и да погася един стар потребителски кредит, и така... Имам си задачки за тичане по разни служби за два-три дена, а то тепърва почва. Досега не съм разправяла за да не ви занимавам, ама ние си капарирахме един парцел в гр. Елин Пелин оня ден (това е до София) и ще строим къща заедно с нашите - вече твърдо сме решили да се изнасяме от София. Та така, що обикаляне падна по огледи съсе бебето докато харесаме парцел, а сега и шофьорски курс ще карам (като оправя другите неща) за да можем двете с беба да ходим когато тати е на работа да упражняваме "независим строителен надзор" над инжинера като почнем да строим живот и здраве. Можете да ни пожелаете късмет, че май ще ни трябва в конски дози...

Общи условия

Активация на акаунт