Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 852
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
мамо меца, аз лично ти желая успех, защото знам с какво се захващате fingerscrossed
Ние самите в момента строим къща и макар че аз не се занимавам пряко, виждам колко е натоварен мъжът ми Tired
Желая ви здраве, за да завършите и заживеете в новият дом Hug

# 151
Момичета, утре не мога да дойда. Ще се опитам, но не мисля, че ще успея Sad

Рина, тъжно ми стана. Съжалявам Sad

мамо меца, успех в начинанието Grinning

виф, честито християнче Hug

Сминсчо, да се оправяш, ей Hug

снежи, още не я слагам в проходилка. Не ми се струва готова все още Wink

# 152
Виф, честито ви християнче  bouquet!

Мамо Меца, късмет и успех и всичко най-най-за новото начинание. Много хубаво сте го замислили, верно много работа ще бъде, но накрая какъв кеф!

# 153
Снежи да слагам я в проходилката-харесва и  Grinning

Мамо Меца пожелавам ти успех -знам какво е тичане по инстанции  Hug

Нуни незнам за нас ама вие определено ще разбивате сърцата на мъжете  Hug  Как е малката?

Рина, съжалявам за свекърва ти....

СмиНсЧо пожелавам ви бързо да се оправи мъника  Hug

petia_p_p имаш ЛЦ  Mr. Green дано съм успяла да помогна  Hug

missZ не съм те забравила мила,но имам още малко работа и ще ти пиша подробности  Wink

Vif честито ти християнче  Hug

Мами на момичета -кога милите да пробивате ушичките ?

# 154
Благодаря на всички за съчувствието.

Виф, честито ви християнче   bouquet
мама меца, пожелавам ви късмет.

Снежи, ние проходилка не ползваме още.
Дея, не съм мислила за пробиването на ушичките още, но ако й  ги пробия ще бъде след годинката. Rolling Eyes

# 155
  • Boston, MA
Рина, много съжалявам за свекърва ти!

Много целувки за всички прекрасни месечковци от последните дни! Честит рожден ден, Нуни!

Аз пак се загубих, ама тоя проект ми взима здравето... Сега пак съм в Далас, а сърцето ми е в Бостън, само да мине тази седмица и ще си го гушкаааааам, днес му говорих по телефона и той се разплака, милото ми маймунче, вече е голямо и усеща липсата ми, няма да ви говоря какви угризения имам за майчинските ми качества...

Качвам се да чета, но нямам много време, приятна и слънчева седмица!

# 156
  • София
Рина, приеми и моите съболезнования за свекърва ти!

Виф, честито ти християнче!  bouquet
Много успех и здрави нерви на Мама Меца и поздравления за чудесното начинание!

newsm51  ЧЕСТИТА половин годинка на Симона на Черепахова и Пламен на Катя! Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

Снежи, нас педиатъра ни посъветва да не вземаме проходилка, защото Емо е тежък и може сериозно да му пострада кръстчето.
Гледах как племеницата ми се движеше като Шумахер в тях. Засилва и хуква по коридорите. Брат ми беше наслагал рампи на праговете, защото хлапето като се засили направо връхлита върху прага и се преобръщаше с проходилката. То бе рев, то бе чудо. А в нас нямам място за бягане с проходилка и затова ще си спестя тези ядове.

Аз пак като неразбрала да попитам: Днес ще правим ли среща в Южния парк?
Гледам, че доста народ се отказаха, останаха ли кандидати за ранде - вуто?

# 157
Малко се позачетох в ранни зори какво сте писали.

Ринка, много съжалявам за свекърва ти  Sad

Момичета, днес се очертава екшън и сигурно ще влача малката в слинга с мен, но ако все пак се озовем близо до парка в ранния следобед ще дрънна един телефон на някого да видя дали сте там. Иначе - приятно прекарване на срещата от мен и да нагушкате всички бебоци!

# 158
Аз вече да съм сложила Крис в проходилката, ако имахме такава.  Tired Няма време мъжлето да обиколим да си изберем, а в събота бяхме твърде заети да избираме космонавт. Crazy
Днес, утре се надявам да купим.

Дея, една приятелка проби ушите на дъщеря й на 2-3 месеца. Laughing

Ей зачудих се, като има опасност от белтъчна алергия и не се дава белтък до 1-та годинка, как се дава сирене тогава? newsm78 Или Млечният белтък не е толкова опасен като яйчения? newsm78

# 159
  • София
Направете преброяване за срещата, защото да знам дали да правя супер аквелебристики, за да дойда!

Мецанке, страхотно е това за къщата, ама докато стане...! пожелавам успех!

Честито но всички празнуващи - християнчета и месечковци!

Да ви кажа - Мати явно е от так наречените мързеливи деца! днес ще го види една позната - кинезитерапевт и ще каже, но за сега май е това! Разбра се това е най-добрия вариант и се оправя с масажи и гимнастика! В центъра по церебрална парализа имало специалисти, които правели такива процедури - снощи открих тема, пусната миналата година във форума на Българския бебешки център
от една майка със същия проблем - много се успокоих като я прочетох!

# 160
Раче, добре че ми напомни, че днес имаме празник. Ей голяма съм шматка Embarassed
Хайде почерпката е от сърце smile3510

Рина, съжалявам за загубата ви Cry Hug

# 161
приятна среща Hug много ми се искаше да дойда, и да качите снимки
 Дея мерси  bouquet
от кога се дава жалтъка аз не съм го почнала още newsm78 а съм захранила със всичко месно, плодово и зеленчуково
я кажете къде се намира новия голям детски магазин незнам как се казваше

# 162
Здравейте и от нас. След 3-месечна ваканция в Банкя се прибрахме в София и от няколко дни само чета, защото мнооого сте изписали. Там бяхме без компютър и сега трябва да вляза в час.

petia_p_p аз давам жълтък - през ден по 1/4. Започнах с 1/8 няколко дни и понеже нямаше реакция увеличих, по съвет на петиатърката.

Освен жълтъка Емо си хапва още зеленчукови и плодови пюрета. Давам му и готови понякога - Bebivita - много ги хареса - повече от Hipp и други разни, които пробвахме.

Приятна среща днес и после чакаме да разказвате!

# 163
Честит 6ти месец на Симона и Пламен Hug

Дея, не съм мислила за пробиването на ушите. Може би няма да й ги пробивам, тя сама да си реши. Не знам и аз Thinking А Яна е добре, раздава усмивки. Но навсякъде казват - еее, ама това момченце как се смее, или - ех, че голям мъж си имате Joy Има доста сини дрешки и затова хората се объркват Grinning

Пете, не знам за Хиполенд ли говориш? Той е в Скай Сити в Гео Милев Peace

Приятна среща момичета. Аз съм по обяд на гинеколог и просто няма да мога, за което съжалявам. Искаше ми се да ви видя Wink

Иве, Боби, добре дошли отново в нашите редици Hug

# 164
  • София
И още един въпрос-днес купих едно пюре на Ганчев- картоф с капия. после като прочетох съдържанието се оказа, че вътре има и овесени ядки. Мога ли да давам като е с тях??????
Аз питах докито за овесените ядки и тя каза, че това е най-подходящия преход към глутенови храни, защото съдържат минимални количества глутен; те за това ги дават от 4-ти месец май така пишеше на бурканчетата Между другото, и нашето педи каза, че глутена е нужен за правилното развитие на мозъка; май Ексчето беше казвала нещо подобно преди.

За няколко дена нямах комп, че ни се скапа видео картата и сега не мога да наваксам с четенето  #Crazy
После ще се включа по темите, а сега да споделя, че ходихме малко на пазар през уийкенда и имаме 2 много добри попадения. Пюре от круша на Мандев; даже не бях чувала за такава марка пюрета, продавачката ми я препоръча и бях много изненадана, че ми предлага нещо евтино - 95 ст., че тя няма навик да прави така. Малкият страшно го хареса, много повече от на Гербер, абе въобще  това е първото плодово пюре, което той харесва.
Другото са 3/4 чорапи - стигат му до средата на бедрото и мисля с такива да караме зимата, а не с чорапогащници или ританки.
Взехме и чорапки, от тези, които са гумирани отдолу, да не се пързаля по паркета като е в проходилката и бънджито.
Дея, как слагаш малката в проходилката- в това, което е като люлка, или направо в гащите?

Общи условия

Активация на акаунт