Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 844
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Благодарим момичета за поздравленията с една усмивка
Честито и на наборчето  Grinning

Страхотни срещичка и страхотни априлчета. Така се надявах да се измъкна днес, но за съжаление ме оставиха намира чак към 4 часа Sad
Данче, много ти тичкат двечки Wink

Мама79, не знам за шума, но мога да помагам със съвети за пъпчето. Ние постигнахме страхотни успехи, тоест вече пъпа ни е тотално прибран и хернията почти затворена.

Вени, на нас доки  ни прави забележка миналия месец заради липсата на опора. Но с повече упражнения, вече всичко е наред.  Praynig

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 22:30 от Cherepahova

# 196
Черепахова, и Симонка е голяма хубавица, пу-пу Heart Eyes
Галя, Дими също!
На снимките от срещата видях и Ани на ексчето, голяма сладурчица Hug, априлските ни девойки са просто изписани до една!

# 197
Ей какви са сладкиши! Heart Eyes Много спокойни изглеждат всички, Крис само се криви и врещи от тия зъби. Sad Само щяхме да ви развалим рахата.
Кога е другата среща?

# 198
Момичета, днес ми окапаха краката, докато с Ра4ето се приберем от парка, до метрото пешачката не беше лесно Joy
Ама срещата си заслужаваше!  Mr. Green Дайте снимки беееее!  bouquet

Вени, надявам се всичко с повечко упражнения да се оправи. Аз мисля, че нищо му няма, просто е друг тип, по-спокойно го дава, за кво му е да виси прав? Цял живот после по опашки ще чака, няма за къде да бърза Hug

Цикъл???Хич не ми и липсва даже!

# 199
  • Русе
Ей, софийски мамчета - много сте сладки на снимките!  bouquet

Вени*, абе твоят юнак, и аз си мисля че го помързява - нали в началото и главата не си държеше като хората? Сигурна съм, че нищо му няма и скоро ще влезе в час...А пък почвам и да се чудя, защо нас никой не ни гледа как стъпваме на консултациите? newsm78

Иначе и ние днес се отчитаме с 7.800кг (+0.600) и 70см (+2). Обривът ни не изглежда страшно, но за всеки случай сме само на мляко до края на седмицата и ще отложим месото и жълтъка (който и не мисля да давам по принцип), то пък не че много сме се захранили, де...
Днес с една от майските мами сравнявахме обривите на бебешорките...и установихме че са еднакви (от влага или претопляне), само дето при нас се бяха получили червени петна преди 2 дена...Освен това Диди днес странно се оака цялата на 2 пъти. Другото, което казаха и педито и алерголожката е, че може да имаме късна реакция от антибиотика, който пихме допреди 10 дена (nuni, - Цефзил беше!).

Сколасахме да отидем и на офталмолог за оченцето - слъзното каналче изглежда в ред засега, обаче ни направиха и пълен профилактичен преглед и се установиха някои леки отклонения - сега пък може да имаме склонност да станем кривогледи  #Crazy...Ей, няма празно при нас!  Close- Другия месец пак ще ходим да ни гледат и ще правим гимнастика на очите  Tired(добре, че поне капките ни спряха). А, и офталмоложката каза, че не се препоръчва да се слагат играчки на по-малко от 30см пред бебето (за тези за количка ставаше въпрос).

Лека нощ от нас, а на дежурещите мами - по-малко поводи за ставане през нощта! smile3524

# 200
Здравейте! Страхотни снимки!
Много се радвам, че се запознахме, много емоции насъбрахме с Марти днес...
След срещата уж тръгнахме с мъжа ми, но ми се обади една приятелка, че ще ме чака в Сити Центъра да се видим и хапнем и останахме там. Но си забравих чантата с всички джунджурии за Марти в колата на мъжа ми /памперси, пюрета, чайче- всичко.../и стана купон...
Трябваше да яде към 3 часа, купихме 3-4 пюрета от Пикадили и отидохме на 3-я етаж в пицарията. Изяде само половината пюре  feeding  и започна да се гуши в мен и да търси познайте какво... Отидох на една по-скатана маса и го накърмих. Но това не беше всичко, започна да се напъва и целия почервеня - сетихте се нали... В пицарията замириса ужасно, на всичкото отгоре не искаше да стои седнал. Отидохме до аптеката за памперси и мокри кърпички... и в тоалетната му смених пампа. Една жена влезе и каза, че в цивилизованите страни има повивалници във всяка тоалетна... После, зверчето на мама поспа малко и по едно време като се разпищя Sob - нещо го ухапа ли - намерих една малка буболечка в количката- ама беше голям кошмар... Татито в задръстване - ужас... Вечарта в къщи също много плака... и пищя...
измих му очичките с светена вода и тогава заспа...
Стана много дълго, ама исках да споделя...
По темите:
Не потапяме главата, но съм чувала, че все още малките имат рефлекси, да  не им влиза вода...
Галя, и на мен ми идва понякога да пия една ракия, ама... Понякога си близвам малко от ракийката на мъжа ми - излезе, че съм като алкохоличка... не е ама, като е забранено е сладко.
Cherepahova, много сладка Симона - пу-пу...

# 201
Нуни, много сладкото малкото Янче-Писанче  Hug

Черепахова, Симонка е сладуранка голяма  HugРадвам се, че ви се е оправило пъпчето

Гале, аз бях така с цеденето, 2 месеца и половина цедих, но кърмата ми намаля и спрях, но си беше кошмар, не искам даже да си спомням, тогава беба не спеше по цяла нощ и цедях и в 4 часа сутринта, луда работа....та откак не цедя имам мнооого повече свободно време и сън.

мама79, тук на курса за родилите ни бяха предупредили, че след раждане може да се появи такъв шум, да не се шашкаме, било нормално и отшумявал, дано и при приятелката да е такъв случая Praynig

Вени*, не се притеснявай, вярвам, че не е нещо сериозно. Praynig Да ти кажа често съм останала с впечетление, че в Бг трябва са консултираш с няколко доктора за да си сигурна с диагнозата.

Снимките са страхотни, много са сладки всички.

6u6i, ти голям ден си имала Wink

# 202
Честит 6ти месец на Симона и Пламен Hug

Дея, не съм мислила за пробиването на ушите. Може би няма да й ги пробивам, тя сама да си реши. Не знам и аз Thinking А Яна е добре, раздава усмивки. Но навсякъде казват - еее, ама това момченце как се смее, или - ех, че голям мъж си имате Joy Има доста сини дрешки и затова хората се объркват Grinning

Ох остави  Tired при нас е постоянно така- "леле какво момченце сладко,ама какъв мъж ще стане"  Shocked ,даже ми  направиха забележка защо не съм и пробила ушите и съм и била постригвала косата като съм искала да се познава,че е момиче  Shocked  Mr. Green Нуни голяма сладурка беее  Heart Eyes
galiabalq и аз много се дразня,цялата е в розово и пак момче  Confused

Дея, как слагаш малката в проходилката- в това, което е като люлка, или направо в гащите?

Направо в гащите и вече прави крачки по малко  Grinning ,мрънка си нейните неща и много се кефи  Peace

Дея, някъде бях чела, че пробиват уши на Благовещение (ама защо, не знам... newsm78), та това се пада малко преди да навършат 1 годинка нашите госпожици, но не знам дали ще се реша дотогава.

Confusedи аз го знам това,но мисля за рожденният и ден да ги пробия  Grinning

А сега и едно въпросче: Нормално ли е да има объркване в цикъла, тоест два месеца ми идва редовно, но сега.... или да тичам до аптеката, ама като знам че предния път , когато бях бременна теста беше отрицателен, незнам какво да правя......ужас, много съм притеснена, дано да е просто нередовност...

Оф мило и аз съм така,този път беше едвам,едвам-незнам на какво се дължеше  Rolling Eyes

Оказахвме се с проблем в двигателно -опорния апарат! Няма чувсво за опора и незнае за какво му служат краката! Гъне ги и не стъпва при упора! Сега ще правим гимнастика и масажи и ще го наблюдаваме - молете се да има подобревие!

Стискам палци-дано бързо се оправи Мати,аз съм с теб не се притеснявай,хубаво е че е от рано разбран проблема  Peace

Хубави сте много всички,ама надпишете ги снимките  Grinning

Ох щях да забравя-Честито на месечковците  Hug

А Данчето се е разхубавила още повече след раждането /само нея познах  Blush/

# 203
Малееее, яко заблудена съм!
Не мога да видя линк към снимките, ей! Tired
Ще умра от нетърпение да ги видя!

Танче, тортата е мелко казано СУПЕР! Такава ще направя на моята приятелка като роди!

Рина, много съжалявам за загубата ви!  Confused Важното е, че е видяла наследниците, пък не е малка утреха, че след теб остава нещона света -  толкова красиво като човешкия живот ! Помнете я, така ще е още дълги години до вас!

# 204
Аги, ето пак снимките (specially for you Wink)

Надписах ги Wink

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 08:06 от desi

# 205
  • София
Много сте хубави на снимките! Наборката /Анна-Мария/ е направо красавица!

# 206
Аги, ето пак снимките (specially for you Wink)

Надписах ги Wink

bouquet Много благодаря

Отново казвам,всички сте прекрасни  Hug

Малката е с разстройство ,дайте ми съвет какво да я правя,казаха ми чай от шипка,а моята лекарка си
държи на своето,че банана не запичал а разхлабвал  Rolling Eyes

# 207
Зеления банан запича, узрелия, почти угнил (който се препоръчва за бебета, с точки по кората) - разхлабва. Цяла тема за банана пуснах в Хранене... Laughing

Дея, каква ти е проходилката?

# 208
Добро утро!
Днес май ще е последният хубав ден, така че пожелавам приятна разходка на всички Hug
Ние след малко ще ходим с Пресил да ни вземат кръв и на двамата, но преди това ще трябва да му взема урина и се притеснявам дали ще успея с тези колектори Rolling Eyes
Дея, понеже Преси е запечен, не му давам морков, банан и ябълка.Което означава, че ти можеш да ги приложиш в твоя случай.Стискам палци на мъничката скоро да й мине разстройството Praynig

# 209
Браво, на вас! Чудесни снимки! Прекрасни бебчета и мами! Щастливи и доволни! Блазе ви!  Grinning
Сега виждам аз една благоевградчанка тук и й предлагам да си спретнем една срещичка. Mr. Green
Кърменето не ми тежи, понякога се и цедя, което при мен също е лесен процес. Но ми тежи носенето и спането със сутиен  Mr. Green Имах малки гърди преди раждането и носих сутиен само за парлама. В къщи го свалях и съответно спях без такъв. Ето ми сега големите гърди, които исках  Mr. Green, обаче взе да ми писва от тея сутиени, а като се разместят и подплънките през ноща и ставам вир вода/мляко/.... Mr. Green... ooooh!

Мензисът ми дойде този месец за първи път и съм много разочарована. Толкова исках - поне още една година да не ми идва Praynig, но уви ... Преди и аз имах болки, не мога да кажа кой знае колко силни, но пийвах по нещо за облекчение. Сега - нямах такива оплаквания.

Главичката и ние не я топим във водата при къпане, поради причината с ушите. Но наистина, като се замисли човек, както казва Таня, при плуването влиза... newsm78

Дея и аз си мислех, че банана е от запичащите, но знае ли човек... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт