Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 837
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от нас!
Честито на месечковците!  bouquet
Приятна среща ви желая момичета и очакваме подробности!
От снощи съм шашната! Спас хапна както обикновенно в 17,30ч., след това бяхме на разходка, поспа до 19,30 ч., прибрахме се, като очаквах, че ще се къпем и храним още един път. Но не - оставих го на бебешката гимнастика и след малко пак заспа. Рекох си, ще поспи малко и ще се събуди. Не стана! Оставих го и така до сутринта в 8,00 ч. Пропусна петото хранене и спа около 12 часа. #Crazy Памперса от 18,00 часа вчера - празен. Сега му дадох и сокче, да видим дали ще пикае. Странно ми се струва. За първи път ни се случва.... newsm78
За жълтъка - нашето педи ни посъветва по-късно да го давам.
Сиренето някъде четох че трябва да е обезсолено, но от кога и как  newsm78 не помня.

# 166
# 167
Момичета един въпрос от мен. Като къпете бебоците топкате ли им и главичките във водата?
Питам защото мен ме е страх да не влезе вода в ухото, че е много болезнено  Confused
Мерси за отговорите  bouquet

# 168
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС АПРИЛЧЕТА!!! Hug Heart Eyes Hug

Нуни, голяма е сладурка Янчето! Hug

Ади, не топя главата във водата! Мисля че не трябва.  Naughty Никога не съм го правила и със сина ни.

Дея, ще й дупчим ушите на нашата госпожица, но най-рано към 2 г.  Flutter На мен лично не ми харесват бебета с обици. Rolling Eyes

Проходилка не ползваме засега и може би въобще няма да ползваме. Thinking

# 169
Здравейте  Mr. Green
Честито на всички празнуващи!!!   bouquet
Нуни голяма мадама Яна, а гледам че вече и омайва мъжете Crazy
Дея аз мисля че ако имах момиче щях да му пробивам ушите вече защото на мен са ми ги пробили на годинка и си спомням жената и помещението-така че сега може би няма да усети нищо и да помни също Peace
Вчера ядохме телешко със спанак-миришеше на прясно окосена ливада обаче макия само дето не му "плющяха ушите" толкова да обича спаначените пюрета....всичко със спанак се омита за секунда hahaha
Ами все малко вода му влиза в ушите като го къпем ама не е дълдисвал - попивам после и засега няма проблеми...
В стария албум голям номер - исках да заменя старите снимки с нова, обаче нямало място newsm78при условие че трия две за да сложа една #Cussing out.....карай в новия албум се настаних Heart Eyes
Другото е че вече ядем сутрин и вечер мляко, на обед зеленчуково/местно и следобед плодово с две натрошени обикновенни бисквити вътре-та това е новото и много го харесва Grinning
Проходилката за10-тина минутки я ползваме на ден...
Рина - съболезнования за свекърва ти!

# 170
  • Русе
Привет мами,

Rina, моите съболезнования за свекърва ти!

Честито християнче на Vif!
ЧЕСТИТА половин годинка на Симона и Пламен!
  bouquet

Дея, някъде бях чела, че пробиват уши на Благовещение (ама защо, не знам... newsm78), та това се пада малко преди да навършат 1 годинка нашите госпожици, но не знам дали ще се реша дотогава.

Мамо Меца, Филипка, стискаме палци за начинанието, и накрая да се хвалите със спретнати къщурки като тази на Татянчето! Grinning

flowered, попарата са пасира в началото - по старите схеми я дават от 7-ми месец.

adyto, и ние не топим главата.

# 171
  • София
ЧЕСТИТО НА 6-МЕСЕЧКОВЦИТЕ - СИМОНКА И ПЛАМЕН!

ЧЕСТИТО НА VIF ЗА ХРИСТИЯНЧЕТО!
[/glow]

Рина, моите съболезнования за свекърва ти, но животът е такъв, едни се раждат, други умират!

Бубка, не се съмнявай в майчините си чувства, сигурна съм (имайки придвид, че сме родени на една дата), че правиш най-доброто за твоето мъниче. Аз също понякога изпадам в такива мисли, защо не си останах в къщи да си го гледам и т.н.

Мамо меца, стискам палци всичко да мине по-леко и с по-малко нерви, защото знам какво е да се занимаваш с такива институции, но ти пожелавам накрая да си най-щастливата на земята.

А сега и едно въпросче: Нормално ли е да има объркване в цикъла, тоест два месеца ми идва редовно, но сега.... или да тичам до аптеката, ама като знам че предния път , когато бях бременна теста беше отрицателен, незнам какво да правя......ужас, много съм притеснена, дано да е просто нередовност...

# 172
Ади, не й топим главата във водата. Баща й я къпе и с шепи с вода я полива, или с душа направо я мием.

мама79, ама това са й братовчедите на Янчето Joy На други мъже не си я даваме Laughing

скарлет, на мен 2 месеца ми дойде на една и съща дата. През септември трябваше пак в началото да ми дойде - към 1-2, но...нищо Confused И аз като се притесних, няколко пъти тестове правих - все отрицателни, карах се на мъжо, че пак не ме е опазил Laughing, лудница голяма беше. Но миналата седмица си ми дойде. Явно все още цикълът се регулира след раждането.

# 173
Черпя всички ви виртуално за половингодишният ми бебок.
skarlet, нормално е, не се притеснявай. Четох, че е нужно време докато се нормализира цикълът след раждането. А има ли и други като мен без цикъл още?
ninu, много хубава момата. Харесах си я за снаха, ама ти пък не я даваш на никой  Sad
ady, не му топя главата на Пламен в коритото. Само му поливам с водичка и така я изполивам.
Проходилка не мисля да ползвам, защото няма място вкъщи и само ще ми пречи.

# 174
Здравейте, мами!

Най-накрая сядам да пиша, но имах доста проблеми с бебата. То бяха едни диагнози и поставили да ти настръхне косата, после беше болна. Сега разболя мен.... абе нищо хубаво досега.

Рина, съжалявам за свекърва ти. Често се питам защо така е устроен живота-да умират хората.

Дея, според традицията по този край ушите се пробиват на Благовещение (25. март), ама незнам защо. Иначе аз бих й ги пробила още в родилното. И аз много се дразня като й кажат, че е момче. Особено, като е облечена в розово.

Ади, ние имаме възглавница за вана. Тя си ляга върху нея и така половината й глава е в коритото. Даже й се закриват ушите, но след плуването това вече не ме притеснява. задължително обаче почиствам ушните каналчета след къпане.

Нашето кръщене ще е на 26.10. Надявам се времето да е хубаво тогава. Със захранването вече сме доста по-добре. Вече ядем с много малко петна по дрехите - моите и на Дими. Сега хит е да си мажем челото, носа и веждите, но те поне бързо се измиват. Днес сме на консултация, да видим колко ще сме пораснали.Цикъла ми е доста редовен. Беше много силен 2 месеца подред, но последния е нормализиран вече. Това е засега.

Я да питам - мами писва ли ви някой път да кърмите. Аз се боря още с помпа и изцеждания, после в бутилка, после храня, ама някой път ми идва да хвърля всичко и да пия една ракия. Майка се шегува, че от Авент трябва да ми дадат златна помпа за най-издръжлива изцеждаща се мама Simple Smile

Честито на всички празнували докато отсъствах.

Честито на днес празнуващите - Симона и Пламен.

# 175
Нуни, много сладка малката!  Grinning Абе всички Априлчета са ни сладурски!

Кристиан-Поспалан се събуди преди малко и тъкмо излапа заешкото пюре. Тъй че няма да ходим на среща. Някой друг път, като е по-късно. Confused

# 176
Галя, ама Дими е страхотна бонбона!  Heart Eyes И кръщенето на Именния й ден - супер Peace - и ние така кръстихме баткото и за беба така искаме! Дано да са ви подминали вече здравословните проблеми!  Praynig

Защо се дразните, като мислят щерките ви за момченца - хората трябва да се чувстват неудобно, че са сбъркали, и проблемът си е техен!  Rolling Eyes На мен в родилното разни сестри и пр. ми казваха "Момче е нали!", на което аз -  #2gunfire, но после взе да ми става забавно. Joy

На Благовещение се дупчат ушите, защото тогава най-малко боляло.  Flutter Поне аз така знам. Но и мъжките мами могат да пробият ушенце... Wink

# 177
Я да питам - мами писва ли ви някой път да кърмите. Аз се боря още с помпа и изцеждания, после в бутилка, после храня, ама някой път ми идва да хвърля всичко и да пия една ракия. Майка се шегува, че от Авент трябва да ми дадат златна помпа за най-издръжлива изцеждаща се мама Simple Smile

Не, много ми е хубаво даже като кърмя. Но ако и аз се занимавах с помпи и изцеждане сигурно щеше да ми писне.

# 178
Да разбрах вече къде е този Скай Сити
на ме си ми идва редовно без закъснения само втория месец закъсня но нямам проблем нормализира се, и дори не ме боли корема като ми идва преди да родя беше ужас едни болкииии

# 179
Рина, много съжалявам  Sad  Hug 

Мамо Меца, желая ти кураж  Peace  В Германия каzват, "който няма други грижи/проблеми, zапо4ва да строи"  Mr. Green  и май наистина е така, и ние сме строили, голяма работа е, но поне го правиШ zа себе си и Ще стане така, както ти искаШ  Peace

Галя, много е сладка Дими, надявам се 4е сега сте ве4е zдрави4ки.

Нуни, а Ян4ето е съЩо голяма кукла, пу пу  Heart Eyes

Коя от вас беШе споменала zа 4есто ноЩно кърмене? Мис ти ли беШе?`И ние сме така и в4ера про4етох пак в книгата на Трейси Хог. Там пиШе, 4е на наШета въzраст децата могат ве4е да иzдържат беz или поне само с едно ноЩно хранене. Посъветва постепенно да се махат другите, примерно ако се буди преz 2 4аса, на пръвия ден се маха първото хранене, като се буди детето се успокоява по друг на4ин и така всяка ноЩ, докато не се събужда ве4е на тоzи 4ас. След това следва следваЩото хранене и т.н.

Виф, 4естито християн4е   bouquet  В коя църква бяхте?

На плуването колко вода влиzа в уШите, бедна в е фантаzията, така 4е няма страШно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт