Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 804
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте! Днес сме рожденномесечници и черпим!
 newsm38   cook beer beer3 beer2 cheers Wine Glass

Ние се будим вече по 5-6 пъти на нощ - така еот 4 нощи и незнам защо! Някаква криза ли е, що ли?
А навън въобще не иска да суче - вчера го мъчих, мъчих и накрая напук на всички правила му дадох цялото пюре, макар че беше с тиква, която въвеждахме от вчера! Сега правя пюре ябълка и морков и ще го взимам с мен навън - явно трябва да тося нещо, което се яде с лъжица, за да хапва и навън, защото немога да се връщам до нас всеки път щом е гладен!

Честито и на Ана- Мария! Целувки от Мати на набора!

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 10:20 от Вени*

# 31
Искам само да кажа честито на Ана-Мария и Мати, и на набора - Ицака (на патерици, снощи нали влязох по нощите и не съм го видяла  Embarassed ама зло да го забрави юнака) - много щастие и радост, дечицата да растата здрави и весели, а за мамите ще цитирам Данчето, защото не мога да го кажа по-добре -

Цитат на: Данче-Калпазанче link=topic=130412.msg2449677#msg2449677
желая бързи рефлекси и здрав кръст  Mr. Greenbouquet

# 32
Здравейте и от мен.
Малката категорично отказва зеленчуково пюре, реве , плюе и се мъчи да повърне от него newsm78 на какво се дължи?
Ние пак се пробуждахме през ноща #Crazy за бибероната.
От мен чао за сега.

Хм нормално е Мимка,повечето от децата захранени първо със плодово пюре отказват зеленчуковото и при нас е така
,но аз правя друго,понеже вече съм захранила със месо ,а тя обича най много пуешкото и 1/2 пуешко + 1/2 зеленчуково и готово яде от двете  Grinning

Да, кашата е на Милупа.Иначе със захранването не съм до никъде, въвела съм моркоф, картоф, тиква и тиквичка.От плодовете-круша, слива, ябълка.Ама просто не знам как да заместя вече обедното хранене, при положение че давам готови пюрета...Сега давам само да опитва, ама искам да заместя вече Rolling Eyes

Ти отделните зеленчуци със всеки от тях ли захранваш?Ако е така недей,няма смисъл веднъж захранила със два три зеленчука,взимаш познат зеленчук с непознат и даваш без да захранваш  Grinning
Вече спокойно можеш да си заместиш едно хранене със зеленчуково  Grinning кое те притеснява?

Честит празник на Ана-Мариа,на Мати и всички останали  - Невена и Христо   Hug

# 33
Честит 6-ти месец на Анна-Мариа и Мати!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Дея, мерси за разяснението, нещо се чувствам несигурна с това захранване Embarassed
Времето пак е супер, отиваме на вилата до вечерта Grinning

# 34
Честит 6-ти месец на Анна-Мариа и Мати!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Дея, мерси за разяснението, нещо се чувствам несигурна с това захранване Embarassed
Времето пак е супер, отиваме на вилата до вечерта Grinning

Laughing няма страшно ама хич не е сложно захранването,просто се чете много и човек така се обърква,ако има нещо питай  Grinning ще обеснявам,аз нали минах през повечето неща,малката е захранена със :плодово,зеленчуково,местно ,каша,кисел и глутен  Wink засега толкова и стига после още  Grinning

# 35
  • София
Здравейте! Hug
Ние вече сме официално с 2 зъбчета! hahaha
Ама времето наистина  е страхотно.... newsm08

# 36
Здравейте! Hug
Ние вече сме официално с 2 зъбчета! hahaha
Ама времето наистина  е страхотно.... newsm08

Party Party иха суперр ,да ви са честити,да се появяват и останалите ,да са здравички и белички  Grinning!
При малката само се белеят и надути са венците на горните предни и кучешките  newsm78

# 37
  • София
Честит 6 месец на мъничетата!

Днес се видях в чудо с тая нова мерителна лъжичка на аптамил-а. По-малка е от старата. Нея ли да позвам или да си карам с досегашната???? newsm78 Пуснах тема и във форума за АМ.

За пюретата на Хип е ясно, че много се харесват на бебеоците. / с изключение на карфиола и броколи-то май/  А купували ли сте пюретата на Хаме-тези чешките и ядат ли ги бебетата?

И още е дин въпрос-днес купих едно пюре на Ганчев- картоф с капия. после като прочетох съдържанието се оказа, че вътре има и овесени ядки. Мога ли да давам като е с тях??????

# 38
За пюретата на Хип е ясно, че много се харесват на бебеоците. / с изключение на карфиола и броколи-то май/  А купували ли сте пюретата на Хаме-тези чешките и ядат ли ги бебетата?

И още е дин въпрос-днес купих едно пюре на Ганчев- картоф с капия. после като прочетох съдържанието се оказа, че вътре има и овесени ядки. Мога ли да давам като е с тях??????

newsm78 аз май съм взимала на Хаме ,ама не помня точно на тях ли беше пюрето-зеленчукова мусака  Rolling Eyes
Хареса я малката  Grinning

Виж какво пише на пюрето,за кой месец,няма никакъв проблем да даваш пюрето щом е за вашият месец,а и овесените ядки са пасирани  Wink

# 39
Привет и от мен,

4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Дея, какво то4но те интересува zа криzата? В книгата zа всяка криzа има към 20 страници, отнема не малко време да пиШа zа какво иде ре4, пък и нали екс4ето беШе дала линк, къде пиШе zа криzите, пак от съЩата книга. Ако можеШ конкретно да кажеШ какво те интересува, Ще се старая да го преведа  Peace

Филипка, дай да я видя таz каШа на Милупа, виж на страницата йм дали Ще я раzпоzнаеШ, може да е нето4ен превода  newsm78  та нека да видя на немски.

Мецанке, добре 4е внимаваШ, нискоминерална вода е "минералармес васер", Мимке.

# 40
  • София
Рени, аз днес взех пюре на Ганчев, картоф с морков не съм сигурна, после ще проверя + овесени ядки. Взех го именно заради ядките, мисля, че ще е хубаво  Peace

Танче, кажи ми ти, как стои въпрос с влизането на вода в ушичките когато сте на плуване?

# 41
Дея, какво то4но те интересува zа криzата? В книгата zа всяка криzа има към 20 страници, отнема не малко време да пиШа zа какво иде ре4, пък и нали екс4ето беШе дала линк, къде пиШе zа криzите, пак от съЩата книга. Ако можеШ конкретно да кажеШ какво те интересува, Ще се старая да го преведа  Peace

интересуваше ме точно за тази привързаност,но не не се затруднявай,аз ще потърся из нета и ще си преведа  Peace

А навън въобще не иска да суче - вчера го мъчих, мъчих и накрая напук на всички правила му дадох цялото пюре, макар че беше с тиква, която въвеждахме от вчера!

И аз така направих със кашата банановата  Rolling Eyes ,макар че първият ден захраних на вторият дадох направо половин доза

# 42
ОРИЗОВА КАША на Милупа има без мляко, и без глутен. Аз такава съм купила, но е бял ориз.

ПЮРЕТА на ХАМЕ ядем, много са хубави, да! И плодовите, и зеленчуковите им са добри.

ГАНЧЕВ - картоф с капия, не само, че не е само това, ами има сухо мляко, масло....
Оттогава Ганчев не купувам.

ОВЕСЕНИ ЯДКИ
не ми е ясно да може да се дават. Naughty Ако съм в грешка, моял да ме извините, но все пак храните трябва да се ограничават, не е важно само да са дбре смлени, ами и какво съдържат.
Ако сега захранваш, РЕНИ, то недей да даваш овесени ядки, рано е.

ХУМАНА с БИСКВИТИ
/+мляко+глутен/  купих вчера, днес я забърках вечерта, беше ужасна ситуацията - той пищи, Саш се нерви, аз охлаждам водата...а не видях при каква Т да я разтворя! И стана на бучки, пък Тони я плюе...накрая му бутнах една цица и се оправиха нещата! hahaha

# 43
  • София
Цитат
ОВЕСЕНИ ЯДКИ не ми е ясно да може да се дават.  Ако съм в грешка, моял да ме извините, но все пак храните трябва да се ограничават, не е важно само да са дбре смлени, ами и какво съдържат.
Ако сега захранваш, РЕНИ, то недей да даваш овесени ядки, рано е

Ами именно щото исках да  вкарам и капията в зеленчуковия репертоар го взех това пюре, но тия овесени ядки......Те не бяха ли алерген нещо newsm78

# 44
  • София
Eх, сега пък алерген  newsm78 Сега да не излезе наяве колко голяма патица съм щом съм взела такова пюре  ooooh! Mr. Green

Аги, кашата се разтваря в нормално топла водица. Проблема може да е от количеството каша. С какво я мериш?

Общи условия

Активация на акаунт