Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 908
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Хмм newsm78, и на мен ми стана интересно същото, че аз пък хич не правя масажи.

то и при нас масажите са само след къпане  Rolling Eyes
Гимнастика правим,но също рядко  Blush

Малката като я вдигна права стъпва на крачета изпъва ги,но нормално ли е да е леко разкрачена?

# 91
  • София
Да, може би и гимнастика, но тя каза масажи, както и въпросното упражниние по 10 пъти на ден!
Дея, мисля, че да!

# 92
nuni, честит рожден ден. Много здраве ти пожелавам. 
Честито и на дечицата, които чукнаха 6-те месеца  Simple Smile
Пламен нали беше болен, но вече е здрав и след 3-4 дни мисля да започна захранването. Надявам се да няма проблем и да почне да хапва и друго освен кърма.
Ох, той Пламен се оправи, обаче Митко е болен от вчера. Оказа се че има скарлатина и го изолирахме в майка ми да стои 10 дни за да не зарази и Пламен. Как ще изкарам 10 дни без да го видя не знам, още повече, че е в съседния блок  Sad

# 93
Момичетаааа, много благодаря за всички страхотни пожелания   bouquet  bouquet  bouquet
Днес ми беше най-хубавия ден от не помня колко години насам. Вълшебен  Crazy А може би съм толкова щастлива, защото писанка е вече добре и цял ден ми се е смяла с глас  Heart Eyes

Аз малко ще се забавя със захранването, защото Яна пищи като види лъжичката. Мисли си, че пак ще я блъскам с антибиотик и се дърпа много Tired Ще изчакам няколко дена само и започвам.

За срещата съм много съгласна. Дано успея да се замъкна до Южния парк Peace

Кате, тъжна история с тая скарлатина. Да се оправя бързо детенцето ти  Hug

Дея, нормално е, и Яна е така Grinning

Вени, много голям твоят Мати. Масажите и аз съм ги занемарила, много рядко ги правя.

Яна от 3 дена прави нещо ужасно -  извива се на дъга, пищи, че иска на ръце, нервничи, а когато трябва да суче пак ми се извива и цока точно за по 1-2 мин. Криза ли е, що е, не знам, но е много изнервящо.

А за привързаността - още го няма това при нас. Мога да я оставя на други хора и въобще няма да забележи, че ме няма. Сеща се за мен само когато започне да й къркори коремът от глад Laughing

# 94
Здравейте!
Да питам аз нещо извън темите, които коментирате. Понеже още съм назад в четенето и видях, че доста от вас вече са водили мъничетата на плуване - в Банкя ли ги водите. Може ли на личния малко повече информация. Ще ви бъда много задължена.

Лека нощ и сладки сънища!

# 95
Нуни, радвам се заедно с теб за хубавия ден, който си имала и от сърце ти желая повечето дни да са ти такива!!!
Честито месечковци - Пресил  на Филипа, Симеон на IKI_79, Христо на Танина, Радослав на Зени!  
За масажите - нашия тати се занимава и е много вещ / не е професионалист/, свекито го учи, а тя много се интерисува... Марти е много стегнат и жилав, сам си прави упражненията - постоянно рита и блъска играчките...
 Свалили ли сте леглото на 2-ро ниво?

За срещата дано да успея, ама там на кафето ли или на пейките...
Ще се опитам да сложа една снимка- Лека нощ и приятни сънища!!!

# 96
Момичета, отлагам си гостуването при една приятелка, за да дойда в Южния.
Стискаме палци да е хубаво времето и да сме повечко!!! Hug

# 97
Дея, ама и вашата госпожица е вече с плитчица!  Flutter Бонбонка! Hug

Шуши, не сме свалили нивото на кошарата, макар че вече се чудим за това, т.к. когато е по корем започна да се хваща с едната ръка отгоре. Марти е много сладък! Hug

Натали, за плуване говорят русенските майки. Ако не се бъркам, няма софийски априлски плувец.

# 98
Дея, ама и   вашата госпожица е вече с плитчица!  Flutter Бонбонка! Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама как  Mr. Green ,вързах и вчера перчемчето,че много пораснало и то щръкна натам, Mr. Green ,преди това си направих експеримент и вързах още две отстрани та да са 3 ама изглежда на някое дяволче  Mr. Green много е смешно-сладка така ,но понеже ми писна защото нямала обици и дълга косичка да я наричат "той" ,нищо че е облечена в розово  Rolling Eyes и сега количката е червена  Rolling Eyes и затова най накрая вързах нещо та да има там  Mr. Green  от сега я контя,ама после не знам ........
ами вие имате ли вече дълга косичка за опашки  Flutter 

6у6и,ние също не сме свалили нивото точно това си мислех снощи,но мама меца е пуснала такава тема  Rolling Eyes ,аз мисля да го направя като вземе да прави опити да се изправя  Whistling

nuni,много се радвам ,че и двете сте добре ,целувки и на двете   bouquet  Hug

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 08:31 от Дея

# 99
  • София
Дея, Страхотна е!
Момичета, дайте по-ранен час да уговорим и ако искате с толеранс! например 11 или 11.30 на пейките като миналия път!
За главата и гърдичките говорихме - при мати гърдичките вече изпреварват главата с 2 см! Предполагам, че това се дължи на затворената вече фонтанела!

# 100
На Иво днес му изтича изпитателния срок. Мениджърският съвет (аз и татето) реши да си го назначим за постоянно, на безсрочен договор! Черпим по случая     party023   beer3   Wine Glass

# 101
Честит празник, Юл4е! [/color] [/size]
Поздрав за бебо!

# 102
Честито на Барбаклечо, Йоанна и Иван.
Искаме и ние в Южния парк Cry
Нуни, много се радвам че Янчето вече е добре.
Кате, сега се молим за вас Hug

# 103
Честито на Барбаклечо, Йоанна и Иван.
Благодаря за поздравленията!    bouquet Аз си ви чета, въпреки, че много рядко имам възможност да се включа с писане. Надявам се, нямате нищо против  Blush Ние от два дена се захранваме с един варен картоф с кърма и се приема доста ентусиазирано, та мисля, че много лесно ще стане приемането на твърди храни при нас  Laughing Желая ви усмихнат ден  Hug  bouquet

Честито на Ивайло, да расте здрав за радост на мама и тати!
Честито на Йоанка, желая и щастливо детство!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 09:51 от adyto

# 104
Здравейте,
Ние пък нито гимнастика правим,нито масаж newsm78
Някой може ли да ми каже за колко време е готова домашната каша с кафяв ориз?Говорим за количество 50мл вода и една чаена лъжица каша newsm78

Общи условия

Активация на акаунт