Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 868
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Дея чай от джоджан много помага нашта това препоръчва винаги, защото затопля коремчето Hug
Много сте сладки на снимките
Честито на месечковците   bouquet кога мина тази половин година незнам Laughing

# 211
Зеления банан запича, узрелия, почти угнил (който се препоръчва за бебета, с точки по кората) - разхлабва. Цяла тема за банана пуснах в Хранене... Laughing

Дея, каква ти е проходилката?

На Бертони е eto само че оранжева

Благодаря ви момичета ,ще пробвам каквото сте ми писали,а дали може да е от зъбите  Rolling Eyes  newsm78
Надути и белички са горните 4-ри и долните два кучешки  Rolling Eyes

# 212
..а дали може да е от зъбите  Rolling Eyes  newsm78
Надути и белички са горните 4-ри и долните два кучешки  Rolling Eyes[/color][/b]
Да, напълно възможно, изключих го като вариант, ама добре че спомена.Тя имаше ли вече зъбче, или тепърва ще избиват?

# 213
Страхотни снимки!  Peace Много сладки априлчета!  Hug Прави ми впечатление, че някои дечица са доста разголени ... Голям мъж е Емо, наистина! Heart Eyes

Янче, Симонка е наистина бонбонка!!!  Hug Тя вече така самостоятелно ли седи!? Браво!

Татяна, тортата е страхотна идея! Ти - голям кулинар!  chef Wink

Мама 79, синът ми също се роди с физиологичен шум на сърцето. Казаха ни, че е често срещано и не е проблемно. Всяка година му правим кардиограма. При последната се установи, че шумът вече е изчезнал. Така че успокой приятелката си! М/у другото и мъжът ми като бебе е бил с шум, а да го видиш, какъв голям българин е станал! Wink

И аз съм от мамите без М.! Party

Използвайте днес хубавото време, че може да е за последно такова!!! Laughing

# 214
Мами мерси за отговорите Heart Eyes
Мнооооого сладки сте всички на срещичката.....искам и аз пък.....
Какво пространство сте заели с количките около пейките и масите:hahaha:нападение на паркоместата...
Целувки....
П.П. моя морски свинчок е болен и днес с Теди ще го водим на доктор-дано не е това което си мисля.........вече е на две и полвина години.......ама се надявам да е от дълголетните Praynig

# 215
Добро утро,

ама много сте сладки на снимките, много ме е яд 4е не мога да присъствам  Sad  Дано, живот и zдраве, другото лято си направим една национална среЩа  Flutter    Гледам 4е и бира има на масата  Mr. Green  Дан4е, много ти отиват 2 бебета, хи4 не се ослуШвай  Mr. Green

Мами, дайте акъл, нали водих малката при педито миналия петък zаЩото си мислех 4е може да съмн я zараzила. Тогава е било с леко zа4ервено гърло, дадоха ни един инхалатор и да сме правили инхалации с фиzиологи4ен раzтвор. Оба4е тя диШа трудно, 4увам неЩо като хра4ки, носът й пък не е zапуШен, няма сополи, не те4е. Кво да направя zа да облек4а положението?

# 216
Татянка, в момента и Вили е с абсолютно същите храчки  Tired - няма хрема, не кашля, само на моменти й засяда нещо на гърлото, но тя не знае как да си го прочисти - така около 3-4 пъти през деня. Не били секрети от носа, а от гърлото.
Доки й изписа Проспан /сироп за кашлица/, за да отхрачва, но аз още не съм й го дала, т.к. в листовката пише, че не е за деца под 1г.  Thinking Но аз много трудно и в най-краен случай давам лекарства, което не винаги е "+"... Rolling Eyes

# 217
Танче, и при нас е така на моменти. Чувам хрипове, дори когато ръката ми е на гръбчето на Спас ги усещам. Но не е продължавало с дни и съм го забравяла до следващия път, когато го усетя.
Енви, и аз не бих дала сироп още от сега, само за да се отхрачва. Може би като пораснат сами трябва да се научат, а не на готово нещо да ги "спасява".

# 218
Благодаря ви zа отговорите. Педито миналта седмиа преслуШа гърдите, дихателните пътиЩа били свободни. Но хриповете й пре4ат, не може да су4е като хората, не може да спи като хората, хърка....  Sad

Вени, не се притеснявай много. Има просто по мърzеливи бебета. Синът на приятелката ми е роден на 18.3. и оЩе не се обръЩа, въобЩе не му и минава преz акъла.

# 219
  • София
Ама колко сте хубави всички на тези снимки! И как ви завиждам за срещата, но уви който ходи на работа да си носи последствията. Дано да има събиране някой път в събота или неделя, за да мога да дойда!
Моите притеснения свършиха точно след като го споделих с вас, така че оттук нататък всичко ще споделям, за да има добър край.

Дея, на мен са ми слагали обеците на 6м и сега дупките ми са доста високо и това много ме дразни. Та аз ако имам момиченце именно поради тази причина бих ги сложила по-късно, когато ушичките са горе-долу пораснали, а за това че ви бъркат с момченца, ами хората са си объркани и нас ни бъркат пък с момичета, въпреки че аз не виждам как може да се сбърка такова нещо, но както и да е ще поотраснем и всичко ще приключи. Винаги съм си мислила, че някой ако има съмнение какво е бебето е по-добре да попита, а на да прави заключения, но както и да е.

Вени, дано всичко да се оправи при вас, че като прочета нещо такова и веднага решавам, че и ние го имаме, но д-р като го гледа досега не е казвала, ама аз довечера пак ще проверя.

Една гореща новина: От 2007г ще се дава убита ваксина срещу полиомиелит по здравна каса!!! Е това за мен вече е много добро решение.

Ние ще ходим три дни на събор, та ако не пиша пак в по-късните часове, ви пожелавам приятен уикенд!!!

# 220
Бяхме на консултация и ни сложиха третата Тетрактхиб и полиото! Свърши сее, ура! Hug Миналия път ми вдигна Т и сега очаквам същите гадости. Sad Иначе 68 см (тоя месец скромно) и 7450г.

Деичкааа, а готино ли свири? Силно ли, хубави ли са мелодиите? А стопери май няма, а? Сори, че те занимавам с тая проходилка. Confused

А от зъби освен разстройство /което е най-характерния признак/ може да тръгнат и яко сополи + кашлица от тях! Тука си имаме две бебета, които тръгне ли зъб направо като на бронхит вадят кашлица, ама иначе са в перфектно здраве! Да знаете...

# 221
..а дали може да е от зъбите  Rolling Eyes  newsm78
Надути и белички са горните 4-ри и долните два кучешки  Rolling Eyes

Да, напълно възможно, изключих го като вариант, ама добре че спомена.Тя имаше ли вече зъбче, или тепърва ще избиват?

Tired нямаме  Confused ама голямо мрънкане пада и отказва ядене по точно яде много по малко ,а иначе всичко си изяжда  Rolling Eyes ,казват че кучешките най трудно избиват,а отдолу единият се показва бяло връхче ,ама много леко де  Rolling Eyes

Дея, на мен са ми слагали обеците на 6м и сега дупките ми са доста високо и това много ме дразни. Та аз ако имам момиченце именно поради тази причина бих ги сложила по-късно, когато ушичките са горе-долу пораснали, а за това че ви бъркат с момченца, ами хората са си объркани и нас ни бъркат пък с момичета, въпреки че аз не виждам как може да се сбърка такова нещо, но както и да е ще поотраснем и всичко ще приключи. Винаги съм си мислила, че някой ако има съмнение какво е бебето е по-добре да попита, а на да прави заключения, но както и да е.

Ние ще ходим три дни на събор, та ако не пиша пак в по-късните часове, ви пожелавам приятен уикенд!!!

Ох права си-най добре е да се пита,но карай да са здрави децата пък после ще им личи кой кой пол е  Laughing

Я казвай къде е този събор и аз искам пък  Crossing Arms

Бяхме на консултация и ни сложиха третата Тетрактхиб и полиото! Свърши сее, ура! Hug Миналия път ми вдигна Т и сега очаквам същите гадости. Sad Иначе 68 см (тоя месец скромно) и 7450г.

Деичкааа, а готино ли свири? Силно ли, хубави ли са мелодиите? А стопери май няма, а? Сори, че те занимавам с тая проходилка. Confused

А от зъби освен разстройство /което е най-характерния признак/ може да тръгнат и яко сополи + кашлица от тях! Тука си имаме две бебета, които тръгне ли зъб направо като на бронхит вадят кашлица, ама иначе са в перфектно здраве! Да знаете...

Ми да ти кажа,не съм впечатлена от мелодиите аз  Mr. Green ,но и на малката не и харесват понеже са силни,затова аз и махам тази част и остава табличка на която и слагам всички играчки и започва игра  Grinning Стопери има да .Питай няма проблем,но аз лично мога да ти препоръчам една на чиполино/моя приятелка я има/ тя във вид на кола и като мръднеш скоростите все едно вдига обороти  Mr. Green /обяснявам ти така ,защото знам че и ти като мен се кефиш на такива неща / и също има сирени на полицейска кола,които не са силни и светят,а волан също има много е яка,но един косур-тежка е  Confused

Благодаря за инфото за зъбите-поне да съм подготвена  Hug

М/у другото ние сме с почти еднакви мерки с вас  Mr. Green -67.5 см и 7440 кг  Mr. Green

Момичета ,а мислите ли зимата да ходите някъде на почивка с мъниците?

# 222
Почивка преди първата годинка не си представям. Stop Морето ще е сефето. Mr. Green
Дай да ги пращаме манИкени Laughing!

А и Т се вдига от зъбки!

ей тук има някакъв Чиполино рейсър, да не е това, колекция 2006?

# 223
Почивка преди първата годинка не си представям. Stop Морето ще е сефето. Mr. Green
Дай да ги пращаме манИкени Laughing!

А и Т се вдига от зъбки!

ей тук има някакъв Чиполино рейсър, да не е това, колекция 2006?

И само да посмееш да ни подминете ,ще ви убивам  Mr. Green ще идем заедно другото лято ,а какво ще каже лудницата ще е пълна  Crazy

ето я

На'ште ша стават високи,ама за манекенка не става Пис /ние така я наричаме вкъщи/ понеже има коремче  Mr. Green  hahaha

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 15:59 от Дея

# 224
Брей, че са сладки всички бебоци  bouquet
Искрено ви завиждам за срещата, но и аз като Татянчето искам национална Hug
Ние продължаваме да сме със зачервено гърло и 3тото ДТК ще е в понеделник, ако сме здрави тогава. Та така - продължавам да съм си мохиканка и май ще дочакаме 6тия месец Grinning
Ама априлските госпожици са големи сладуранки бре Hug Това Ема, Симонка, Янчето, а за опашлето на Деичка младша няма да говоря  bouquet Ще дойда ще ти я открадна аз за снаха, че Миленчто на Татянчето много далеч Crazy
Относно това "хъркане" някъде навътре и ние го имаме, майка ми ме 'успокои', че е вътреболнична инфекция от родилния дом (уж частен Rolling Eyes) - стафилококи, и ще си ги носим до годинката според нея Confused
И ние сме от отбора на нощното хранене - и то по няколко пъти Tired
Да се похваля, че въпреки дебелото дупе, стоим здраво на крака, майка ми го тренира, и сега е супер, не е като в началото - на пръсти като флинстоун Joy hahaha стъпва си човечето и се опитва да стои като се подпира на мен
Хайде целувки засега на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт