Магията на изтока - тема 64

• 25 334
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Не.Те използват гей новели,но героите са представени като хетеро и всички са френд.Правят броманс.Без интимност и т.н.
По-интересното е,че китайски компании фенансират чисто тай БЛ. Joy
Вероятният отговор на въпрос "защо" се корени в политиката и желанията на ККП. Аз харесвам китайски продукци,като страна е много красива,но политиката им е пълна отврат.
С Word of Honor (тук и самата новела нямало нищо пикантно) и феновете на  The Untamed има някакъв скандал,фенски битки и незнам как да го нарека.Феновете на The Untamed не искат Word of Honor  да е с по-висок рейтинг и правят някои неприятни и неетични неща. Грозно.
На мен сериала ми харесва.
Незнам от къде го вади този поглед на гладно кученце Симончо. Просто ми се иска да го нахраня.Дали яде броколи и карфиол?

Шош,при мен нама тайвански ананаси,ако имаше щях да си купя.Обаче в Япония е било лудо.Има снимки от супермаркети как се взимат само тайвански.Япония протяга ръка и копува над 6 тона ананаси.
На снимката изкупените тайвански ананаси на двойна цена,другите са филипински.
Дори си има име - тайванска ананасова треска Joy
Скрит текст:

# 181
  • MJF
Охх, тези там "диванета" поне на орангутаните да дарят малко ананаси. Пфу.
Имах си аз някой там да не яде каквото и да било, дори карфиол и броколи, ще му добавят и тофу и воала Mr. Green
Взех да се тормозя за тръстиковия ми японски остров и козичките, сега да не ровя за името, но е  баш там до Тайван.
Филипинските ананаси да стоят там непродадени докато филипинската ми преводачка не довърши ветеринаря Сатоши. Crossing Arms

# 182
  • DE
Той Симончо май така си гледа, като гладно кутре Grinning Много харесвам Zhang Zhe Han, гледах го в няколко проекта и добре се справя с темерута говорещ само с очи. А зад кадър е толкова слънчев има страхотна усмивка.
А какво тяло крие под катовете дрехи Heart Eyes
Скрит текст:
Харесва ми, че си е оставил косата по-дълга и с добавените удължения стои много добре.

# 183
  • България
Eто, ето,  а аз се чудя тази зима какво е това изобилие на ананаси у нас. А то китайците намалили вноса. Преди време така ми изчезна едва ли не свинското заради тях Mr. Green. Аз на тях им давам цяла друга планета от слънчевата система, там да се местят. Wink Smiley Mr. Green
Много обичам ананаси, но може ли да оставим на нашата планета поне хубавите китайски актьори? Grinning
За другите претенции нямам.
Не.Те използват гей новели,но героите са представени като хетеро и всички са френд.Правят броманс.Без интимност и т.н.
Приятели с екстри. Много трябва да съм сляпа, за да не забележа химията, която блика от екрана. Мазните погледи един към друг и т.н.
То и хетеро двойките не правят нищо пикантно, само се подразбира.
Още са ми пред очите сплетените крака на Феникс с хахавата от Пепелта.Joy
И една по-еротична сцена от Вечната любов:

Joy
Не че държа на подробности, знаем как се прави, но някъде просто трябва да има поне по някоя и друга целувка и сплетени крака. Grinning

# 184
Харесва ми, че си е оставил косата по-дълга и с добавените удължения стои много добре.
Aха Heart Eyes
И за снимката Heart Eyes Heart Eyes

Имам желание да се изгорят всички китайски перуки. Smiling Imp

# 185
  • MJF
Tuon, от мен кибрита. Китайски. Mr. Green Както знаете ножиците ми редовно затъпяват от използване на фронта.
E то никой не отменя м/упланетните транслации. МоарейнД , така и така не са ти тука под ръка, та....
Иначе и един китаец да  остане пак до милярд ще се размножи ooooh!
Thinking

# 186
  • DE
Нищо не е това, Марк каква сцена направи в "Черно и бяло", но все пак това е в Тайван, там се получават много добре нещата. 1,40

Майстори са азиатците да показват чувства само с поглед, докосване, загатване, но ако започнат да показват действия става страшно Flushed Heart
Едни от най-любимите ми любовни сцени от азиатски сериали са само с докосване или поглед Heart Eyes
Но понякога си трябват и действия Sweat Smile

# 187
Tuon, от мен кибрита. Китайски. Mr. Green
Joy Joy Joy
Той няма да запали

# 188
  • България
Шош, не са ми под ръка, но ми сгряват сърцето от разстояние.
Мускулестите батки в западните продукции, а в последно време са и все по-тъмни, ме караха да мисля, че вече не харесвам мъже, а със сигурност не харесвам жени в сексуален смисъл.
Виждайки китайските актьори, разбрах, че все пак съм от тази планета. Grinning
Особено, когато са с дългите коси, така че аз съм "за" и за перуките, освен ако не си пуснат косите дълги.
Няма да се получат добре фентъзитата и историческите сериали, ако мъжете не са с дълги коси. Все пак нещата дадени от предците не трябва да се пипат. Bowtie
Така е дането, майстори са. Не им се налага да навлизат в подробности, въпреки че нямам нищо против да видя как изглеждат и под дрехите. Blush

# 189
  • гр. София
Харесва ми сериалът "Нелегална кантора".Интересно ми е Simple Smile Само нещо не ми допада гласът на Шоко Таканаши, звучи ми писклив, нямам представа какъв е той в оригинал.

# 190
  • DE
Очаквано дублажа е отвратителен. Аз обичам да слушам японската реч.

# 191
  • България
И на мен ми хареса.
Много интересен подбор на служители, особено този в последната минута. Joy

# 192
  • DE
Силно напомня на "Boss" само дето са адвокати, не полицай. Все отбор чешити.
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/948-boss-2009/

# 193
  • MJF
Ааа значи загледахте Legal V Ex-lawyer Shoko Takanashi. Хайде и аз ще се включа в текущото гледане за компания. Но и аз от тези без озвучаване, но ще се съобразия с текущия темп на гледане. Днес ще видя първи епизод, тоз отбор чешити и ще чуя как говори главната героиня. Smiley

Виждам че имам готов епизод от Мокоми. Ще обърна внимание този път какво пише за превода, защото е някой за похвала голяма от мен, "мърда" до тук редовно. Като ми го няма японския гуру.... съм в пълно невидение.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт