Магията на изтока - тема 64

• 25 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Сравнително нов.Сигурно са го купили в пакет с няколко други. Явно ще гледате японско.
Интересно какъв му е бил рейтинга в Япония??

Аз съм гледала японско с адвокати. С адаша на Шош и Хорикита Маки.

# 257
  • MJF
Сега хванах Tuon, че чете разсеяно/по диагонала Mr. Green. Тоз Legal V го повтаряме и завтаряме на последните страници. Wink Smiley
Оля каза че рекламират и някакъв друг след това, но с име на български та тепърва явно ще се разбере по-точно кое е . Сори за неточния ник на Оля Blush мързела у мен сега не ще да рови на предишните 2 страници.

Аз имам много адаши Wink но явно става въпрос за най-големия ми  Satisfied , обичат Ш на фронта.
Legal Eagle, First Class
Не съм го гледала.
Ukio препоръчва този - Legal High
Сложила съм го в Списъка.

# 258
  • гр. София
Няма проблем Simple Smile Не знам как е японското име, а още няма инфо, поне някоя картинка, която да подскаже нещо.

# 259
Сега хванах Tuon, че чете разсеяно/по диагонала Mr. Green. Тоз Legal V го повтаряме и завтаряме на последните страници. Wink Smiley
Дам.По-диагонал.Няма как да го гледам и е с адвокати. Aдвокатите са като лекари и вампири в едно. Imp

Имаш само един адаш.Как така много??? Scream
Точно този,ама недей сега,ще ти е ретро.И те не са точно адвокати,но темата е подобна.

# 260
  • MJF
Ето, точно Olia T.
Като му дойде реда , ще го разгадаем кой е всъщност в оригинал.

Как един бе Tuon?!  Naughty Искаш да ме минеш Mr. Green . Даже и Шун ми е адаш. Шо, Шома, Шун, ......Първата буква е важна Wink
Мне, тоз с адаша не съм го сложила за гледане. То така няма да стигна иначе до Такеру. А и двете имаме да го гледаме.
Но виж другия Legal High съм го "заплюла". Той цяла поредица. Като е Masato Sakai да е . След като скоро го гледах като психиатър и като Naoki Hanzawa  съм готова за адвокат Smiley

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 18:25 от Шошулчо

# 261
То така няма да стигна иначе до Такеру. А и двете имаме да го гледаме.
Пуснах първи епизод и се отчаях.  Един час и половина Scream Лакорните ли се опитват да имитират.Един час и половина Scream После видях,че другите епизоди са по-кратки,но .....Един час и половина Scream

Да пусна нещо забавно.Да се види колко са бързи китайците.Когато не става дума за пускане на някой сериал.
Миналата седмица (преди 5 дни,за да сме по-точни) в Аляска се официално се срещат Антъни Блинкен и Джейк Съливан (от американска страна) и Уан И (министър на външните работи на Китай) и Ян Дзиечъ (от китайска страна) - дрън дрън,кой какво говорил,но  част от речта на Ян Дзиечъ (член на политбюро на ККП) вече може да се купи принтирана на тениски и калъфи за телефон.
Скрит текст:

# 262
  • MJF
E по-дълъг първи епизод знаеш, че не е рядкост на японския фронт. Гледай и не мрънкай. Туй е Такеру. Smiley

Оххх, таз партия бе. Предпоследно на китайския фронт вчера се смях. На СП по фигурно третия китайски дует не дойде. Защо? От тук нататък е смешното, но го отдавам на "загубили се в превода" . Не знаели че дамската част в деута е малолетна и не може да я ваксинират. Останалата част от делегацията са ваксинирани преди да тръгнат за Стокхолм. Не знае ли те Mr. Green
Сега пък тез артикули Mr. Green

# 263
Asia Super Young  дали китайците ще го излъчат със субтитри или ще си говорят направо на английски??? Нем,това са китайци, ще има дублаж.Дано има субтитри.
Искам да го гледам.

Олмпиският огън е в Япония. Grinning
Запален във Фукушима без публика и ще премине през всичките 47 японски префектури за 121 дни.
Председателя на организационния комитет - Сейко Хашимото се надява олимпийският огън да е "лъч светлина в мрака".
По време на игрите няма да има чуждестрани туристи.

Много са сладки

Скрит текст:
Олимписката факла е водена от членове на националния отбор по футбол за жени в Япония, който спечели Световната купа през 2011 година

# 264
  • MJF
Като сме на японска тема. Я да ви раздвижа с едно приятно изпълнение на японския спортен дует  Рику Миура- Рюичи Кихара. Такова нещо не се вижда всеки ден.
Riku MIURA / Ryuichi KIHARA Short Program
И чудесните изпълнения на двете мои любимки Рика и Каори.
Rika Kihira (JPN) | Ladies Short Program
Kaori Sakamoto (JPN) | Ladies Short Program

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:50 от Шошулчо

# 265
Толкъва тъжно и неуютно е с тези празни зали. Жал ми е за спортистите, че не могат да усетят поне малко признанието на публиката за труда, който са положили.

Подобно ще е и с Олимпиадата, ако не я отменят пак. Дори и да допуснат някаква публика, усещането ще е доста различно от еуфорията на предишните.

# 266
  • MJF
2в1, така е за спортистите.  А пък тук конкретно говорим и за програми с хорео и има такива , които доста са разчетени за пуликата,..... пък нея я няма и това се усеща. Но аз конкретно предпочитам тако отколкото като тази във футбола и сие - на запис. Шоу във фигурното и без това правят съдиите та ми е достатъчно , в повече ми и картон- и запис- публика WinkSmile. Предвид за кой конкретно спорт говоря за повечето се чудя от къде въобще вадят още мотивация за ей това всичко.
Горе съм направила грешка с едно име и ще редактирам.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Можете ли да ме насочите към някакви книги за историята на Корея. В уикипедия пише за следвоенното разделение, а не преди това. Интересно ми е да науча повече. И как така са станали католици, каква им е вярата и т.н.

Докато чакаме последните четири превода на Господин Кралица /въпреки че видях в ютуба спойлер /направоооооо.../ започнахме Gu Family Book. Любимецът ми Choi Jin-Hyuk само две серии ли ще играе Simple Smile ?

# 268
  • България
В рекламата по ТВ казаха името на следващия японски сериал - "Ангели в бяло".
Предполагам, че е Itsumademo Shiroi Hane (2018)

# 269
.............................. Любимецът ми Choi Jin-Hyuk само две серии ли ще играе Simple Smile ?
Не. Към 13-14 епизод се появява отново и остава почти до края.

За историята на Корея в уикито, но на английски има повече информация. От там вече има и препратки към различните периоди.

МоарейнД, този трябва да е Hands Thumbsup.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:48 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт