Магията на изтока - тема 64

• 25 353
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • MJF
Охо, наш Антъни на малкия екран. Ще го погледна. Той все в "не гледам" на големия се кипри. Не че съм го проверявала скоро в какво се снима там. Значи пак адвокат Mr. Green. Отива му това анплоа. Smiley

Tuon, като прочетох това "Taxi Driver" се сетих за нашия голям ирански приятел. И него не съм го проверявала жив ли е и какви ги върши. Thinking

# 481
Шоши, сега е бивш прокурор и понастоящем професор по право в университета. Още не съм гледала сериала, само хвърлих един бърз поглед на първи епизод, но ми се струва обещаващо.

# 482
Шош,последно гледах (този март) неговото обръщение за Насрин Сотуде,която в края на миналата година  е осъдена на 38 години затвор и 148 удара с камшик,заради рабатота си.
Tук

И чакаме CELLES QUI CHANTENT - документален филм,който е ко продукция с други трима режисьори.Включва 4-ри късометражни филма:
A Night at the Opera- Sergei Loznitsa
 Les Divas du Taguerabt - Karim Moussaouis
Violetta- Julie Deliquet
Hidden -y Jafar Panahi
Интересното е,че те не обсъждат информация за своя избор на тема и чак накрая избират обидиняващата тема.
Всеки от тях разказва нещо за страната си,обществото,къде и какво пее героинята.

# 483
  • MJF
Какво да кажа?! Туй за кой е затворен и как е осъден. Чух и видях.
Чакаме значи този документален филм.

Баш в темата наш Антъни. Съвпадение се получи просто Blush

Haruka no Hikari 3
E нейсе интересна лампа показаха в този епизод. Тази е нестандартна и добре се върза с историята в епизода. 3 изгледани серии. Изненадаха ме. Приятно. Психологията не се оказа точно както очаквах за ГГ. Поднесено е ала инди, нестандартно, "тънко", .... въобще одобрявам.
Скрит текст:
ГГ е лъчезарен, емоционален, жизнен тийн когато го връхлитат събитията от 2011. Дадоха че тя и семейството ѝ- засега само майка и май брат/сестра са дали- са били приютени в някакво хале с други оцелели в началото. Въпреки обстановката тя си е тя. А майка ѝ и казва на няколко пъти неща от сорта, че не е правилно да се смее и усмихва в тази обстановка, че те може да не са загубили близък но останалите хора наоколо предимно скърбят и тъжат....

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 11:06 от Шошулчо

# 484
Джи,сори,но някой има по-хубави ръчички от твоите или поне колкото твоите.
Скрит текст:
Саймън оправя картините (или както там се казват) в имението на 4-те сезона.
Сега трябва да покажат и пръсчетата на Дже Хан.Ще следя много,много внимателно.

# 485
  • DE
Абе хубави са му на Саймън, ма чак па по-хубави от на Джи Thinking Масово имат страхотни ръце, все ги зяпам и в ръцете Grin
На Дже Хан са хубави, но нокътната плочка не е толкова съвършена като на Джи.

На Джи са създадени за реклама на пръстени Heart Grinning
Скрит текст:

Познавам една мацка дето се е здрависвала с него и той е произнесъл правилно България Sweat Smile

Забелязах, че до дългокракия слаб Саймън изглежда късокрак с дебело дупе Scream
А Саймън почна ужасно да ме дразни в ролята на опърничавия(от Укротяване на опърничавия Grin )
Е може ли хора на близо 30 години да се държат като пубери в 9 клас. Женени, влюбени и нищо, дори не се целуват Rolling Eyes
Аман от измислени драми там където ги няма, "Begin Again" има една ужасно дразнеща, истерична кифла която всячески превъртам. Двойката на втори план е по-интересна от главната, но мъжа е ужасен бастун.

# 486
  • България
Петък се радвате на нокътни плочки. Grinning
Други съм приготвила.

# 487
Нем,не ми харесват пръсчетата на Дже Хан.Все пак е перфектен,но не и невероятно перфектен.

Tова е Тик.От март месец след снимки на Навигатор.
Joy
Скрит текст:
Съдил е дръвчета.

# 488
  • DE
Веднага го познах Sweat Smile не му ли се запотяват очилата с тая маска Thinking
Тайландски хубави ръце, Вейр естествено, първо забелязах ръцете Flushed

Скрит текст:
Tuon, гледа ли Марк някъде, и неговите са хубави

Скрит текст:

# 489
Heart Eyes
На Вейр до сега не му бях гледала ръцете Joy
За първи път го видях на снимка на мотор и с разкопчана риза.
Догодина се каня да го видя в комбина с Great Sapol Assawamunkong (копирах му името,някой да не си помисли,че мога да го напиша)
Скрит текст:

Тук му се вижда лицето и пръстите.Цял сериал гледах с него.Беше полицай и носеше униформа.

Марк го гледах,да.Дори с теб и Гост. Той беше плейбой,но игра с неподходящата жена и мама набързо го ожени за момиче,което беше влюбено в него.После и той се влюби в нея,но преди това трябваше да преживеят някои забавни и не толкова забавни моменти.Имаше котка и куче в сериала.

# 490
Здравейте!!! Нова съм в тази тема,но докато открия коя е последната отворена, бая изчетох Grinning Наскоро открих фетиша си към Азиатските и по-точно Корейски любовни драмички и анимета. Само се затруднавам с намирането им с бг суб или бг аудио. БЛАГОДАРЯ, че не съм единствената "луда" по тази тема !!! Heart Heart

# 491
Здравейте!!! Нова съм в тази тема,но докато открия коя е последната отворена, бая изчетох Grinning Наскоро открих фетиша си към Азиатските и по-точно Корейски любовни драмички и анимета. Само се затруднавам с намирането им с бг суб или бг аудио. БЛАГОДАРЯ, че не съм единствената "луда" по тази тема !!! Heart Heart

Във форума на Истърн спирит....можете да намерите информация за сериалите и линкове за он-лайн гладане/сваляне с английски, руски и евентуално български субтитри(ако сериала е преведен). На заглавната страница има линк към форума.

# 492
  • MJF
Станиела Николова 656470, привет. Щом за български иде реч, както и ledenotomomiche
 е насочила, на първа страница тук в темата има "Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия" . Там има препратка за специализирания форум http://www.easternspirit.org/forum/
На български ясно че ресурса е ограничен. Руски и английски много помагат в случая.

Нищо не сте пуснали петъчно за мен , никакви чорапи не видях Mr. Green . Пръсти та пръсти.

Haruka no Hikari изгледан.
Допадна ми това бутиково заглавие. Инди-стил определено. Не бе това което очаквах но бях и приятно изненадана. Жалко че превода на английски не е качествен, заслужава това заглавие хубав превод.
Доволна , нямам забелжки.
Yuina Kuroshima ми привлече вниманието. На първо четене като загледах -графията ѝ май почти не съм я гледала. Има киноприсъствие според мен. Мда. Пожелавам ѝ повече да снима.
Темата за светлината и усмивките вървеше приятно преплетено с казусите във всеки епизод и тези лампи. В последния епизод лампата определено ми хареса.

# 493
  • DE
Честито на празнуващите с имена на цветя Kissing Heart
За добро утро, Джаксън.

Zhao Li-Ying и Feng Shao Feng са се развели. Защо въобще си правят труда да се женят като след 2-3 години се развеждат. Май е само, за да си узаконят детето Thinking Grin Съвременните китайци са напълно в световния тренд да живеят без брак. При тях поне е много лесно, подписват се лесно в общината и пак там развалят споразумението. Винаги ми е харесвало колко лесно се женят и развеждат, без административни спънки. Просто подписват нужните документи и готово.

# 494
  • България
Симпатична двойка Везни, но разликата във възрастта е голяма. Предизвестен финал.
Бих го взела, ако си нямах партньор.
Някъде срещнах, че Ден Лън и Ян Зи са се оженили, но не съм проверявала дали е вярно.
Заради Ян Зи, домашният изгледа Цели шест епизода от Пепел от любов, а после е търсил музиката към сериала в тубата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт