Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
-
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Филмът Space Sweeper е похвален за добрите си визуални ефекти, съчетаващи драма, комедия и напрежение в различни степени. Въпреки че не предлага нищо революционно, той се описва като приятен и разнообразен. Освен това се хвали с наличието на готини специални ефекти и за интересната комбинация от елементи.
-
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
-
Какви са мненията за корейския сериал "Река, където изгрява луната"?
-
Кои сериали и филми се споменават в дискусията?
, така че може да се каже че ми хареса. Успях през по-голяма част да се забавлявам с героите, по-точно с не малка част от тях. Но си давам сметка , че ако го бях гледала текущо нямаше да съм толкова благосклонна. Защо? Ами защото си имаше не малко досаден и напълно излишен за мен пълнеж, направо цели няколко героя , пък екипа им даде сума екранно време за да "вържат заветното" 16. Голяма досада но аз я избягнах донякъде с факта , че гледах на дози от по 2-4 серии. Та препоръката ми за това заглавие е такъв ритъм гледане а някой може и геройски анблок да го мине
.
. Но внимателно за да не изпусне някое моментно включване на колегата на адвоката или пък съпругата му
къде къде по -лесно с вечните им клишета а тоз образ от до клише. Жалко.
. С таз уговорка финално съм горе-долу доволна. Повтарям че се позабавлявах, това не е малко.

Майк е в традиционно амплоа, химик е човека само с поглед може да наелектризира екрана. Главната Shao Yu Wei има страхотна усмивка, но през повечето време е с една скръбна физиономия. Добра идея, но твърде разтеглено на моменти скучно.
.
.
. Както се шегувах " аз на мястото на корейците бих ѝ взела корейския паспорт на Юра Мин". Той дуета им от американец и американска корейка