Магията на изтока - тема 64

• 25 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Ясно.
Тук вече не се и учудвам.
Като кажа, че си поръчвам неща от Китай, получавам такива реакции.
А не мислят къде се произведени лаптопите и телефоните им. Joy

# 211
Вече е почти обяд, а пък е и петък, така че, налейте си каквото обичате и пийнете по едно, че отново станах баба, а Буболечето вече е кака на един малък Бръмби.

# 212
Е, честито! Всичко хубаво на цялото семейство!

# 213
  • MJF
Cocktail охо какъв радостен повод. Да е жив и здрав Бръмби ! Ако му е натоварено на човек, ей от такъв повод да е . Мда. Balloon

# 214
2в1,честито.Да е жив и здрав малкия Бръмби.Също и послушен.Много да ви радва.

Heart Келвин показва страхотна форма.
Heart Eyes
Аз съм на 30епизод,но ще дам всичко от себе си да го избутам по-бързо.

Явно съм свикнала зайчето не ми пречи,но много се хилих на момента в който Сяо Джан се прави на ковач,Зайчето иска да го целуне и да се опита да разбере какво изпитва към него,но всички им пречат.Толкова беше зле в тази сцена.Чак ми стана жал.

# 215
  • София
2в1, много хубава новина , да ти са живи и здрави и двечките, и  много, много да те радват Purple Heart

# 216
Благодаря ви, дружки Hug. Да изпитате и вие същото щастие като мен, когато му дойде времето.

# 217
  • DE
И на Сяо Джан трудно му се получава да се прави на ковач, толкова е кльощав Grinning и  така смешно замахва.
Гледам по Хистори "Изковани в огъня" ковачите там изглеждат съвсем различно, дори най-младите Grin
Нищо, такива дреболии, не ми пречат. Както обикновено за всичко случващо се са виновни родители и учителите на младежите и старите обиди изплуват с нови участници. Доста се заплете историята и става все по-интересно. Не съм превъртала и за момент което е показателно, че сериала го бива макар и детински Grinning

Едно приятно завръщане от динозаврите SJ. В стила на добрия стар кпоп.

Добре дошъл на Бръмби Heart здрави да сте и вие и той, да му се радвате.

# 218
  • България
Приключа ли с моя сериал и аз ще гледам континента, няма да чакам втори сезон.
Чакам и българския превод там, но настигна ли ги, минавам на руския.
За мен всички фентъзита са приказки за големи деца. Grinning
Точно като за мен.
И петъчно:

Вече е почти обяд, а пък е и петък, така че, налейте си каквото обичате и пийнете по едно, че отново станах баба, а Буболечето вече е кака на един малък Бръмби.
Да са ти живи, здрави и щастливи! Hug

# 219
  • София
Тая песен на SUPER JUNIOR я бях постнал още на 16-ти, но явно не всички постове се четат. Disappointed Relieved

Петъчно.

# 220
  • България
Сега изгледах трети епизод на кантората.
Беше много по-интересен от първите два.
Нямаше го симпатичния японец, обаче:

# 221
  • DE
freedoms, извинявай ако съм те засегнала. Сигурно съм помислила, че съм го гледала и затова да не съм го отворила Thinking А може и да съм забравила Flushed

Ооо, Осамо Мукай Heart онзи ден се зачетох за него след първи епизод и се впечатлих, че е учил генно инженерство. Много го харесвам, но на първо четене не се сещам къде ме е впечатлил. Май не съм го гледала много Thinking Grinning

# 222
  • MJF
Осаму снима много и аз доста съм го гледала. Голям хамелеон е, гледала съм го в доста различни роли и на малкия и на големия екран. Той е от послушните акьори, често се снима в "гледам".
Аз видях втори епизод на Legal V. От любимите ми теми, чак ме Mr. Green, голяма поредица  в тази серия
 на злоупотреба с власт/ с позиция/ психологическо насилие. ГГ ме весели със страстта си към ретро влакове , разбирам я . И за мен са много чаровни.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:44 от Шошулчо

# 223
  • вятърничава
2в1, каква хубава новина! Честито и бъдете здрави всички!
 И аз следя "неЛегална кантора" и ми харесва. Osamu Mukai не се появи в еп. 3,но Ren Kiriyama участва.

# 224
  • България
Но четвърти започна с него.
Тази серия също ми харесва. Очаквам и финалът ѝ също.
След рекламите ще разберем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт