Магията на изтока - тема 64

• 25 367
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • MJF
Хайде стига зима! Ред е на пролетта!
Нищо че при мен снежинки пак хвърчат ooooh!

Familiar Wife изгледан.
Сносно се справиха с последния епизод. Предвид цялата "времева щуротия". Но, но. Недостиг имаше в това заглавие за мен. Дадоха финално героя в семейната му среда но .... къде въобще загубиха темата деца в цялата работа м/у 1 и 11 епизод. Това сииилно се наби в очите. Нелогично. На фона на всичко останало.
Скрит текст:
Да не ми се обиждат но това , че изхвърли боклука, изтъргува гладенето на ризата си за хранене на децата, не се събуди свръхкисел и благоволи да погледне съпругата си и каже "добро утро" .... не са убедителни признаци на промяна за мене. Както и да е , героя остана не много разработен според мен. А уж той бе центъра на тези 11 серии.
Можеше и по - добре. Не ми достигна психология и съответен текст в главния герой. Остана си един такъв "плосък".
Нещо му липсваше на това заглавие.

# 226
  • България
Да се оплача - в 30 епизод от 36 на The Moon Brightens For You (2020) убиха и любимата ми героиня. Disappointed Relieved

Питам се, китайците жестоки ли са или фаталисти?

# 227
  • MJF
Smile по горната снимка реших за миг , че съм объркала темата. Виждам нещо "ала индийка" Mr. Green

Мокоми 7 видях. Не усетих кога свъши епизода. Доста кратки са сериите. То и заглавието си е за анблок гледане ама ... някой дгур така ще го гледа. Психологията продължава да е съвсем на ниво. Все едно аз съм го писала. Simple Smile

Legal V 3 също видях. Този бившия просекутор голям "напред-назад". Но и обясниха защо е такъв. Цял епизод се мотаеше едно червено якe, кой ли не го облече Mr. Green . Чак се зачудих дали и аз имам такова.

# 228
  • България
Бяла е за индийка. Grinning Така мисля, индийски, турски и други подобни с ревящи не гледам.
Във фентъзитата има герои с различни дрънкулки по косите.
В "Ориенталска одисея" едната измислена страна всъщност приличаше по-скоро на Индия и там погледахме главния герой само по препаска.
Иначе китайците са плътно опаковани да ушите в историческите им сериали.
В текущия ми сериал, главният се шегува, че ще покаже на героинята насиненото по гърдите му и онази се дърпа, сякаш нея ще събличат. Joy

# 229
В "Ориенталска одисея" едната измислена страна всъщност приличаше по-скоро на Индия и там погледахме главния герой само по препаска.
Доказателство.
Тюон не вярва да думи Yum

# 230
  • България
Отивам да извадя. Само да видя на кой хард метнах сериала.Grinning
По-добро от снимка - намерих клип:

В един епизод оставаше и без препаска, но не знам дали ще намеря мястото.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:09 от МоарейнД

# 231
  • Разпиляна във въображението
И така - изгледах всички преведени серии на Mr. Queen, като само вчера 9 епизода. Много, много, много ми харесва и със сигурност ще го запазя, за да си го гледам. Имате ли някаква представа на колко време пускат субтитрите?

Забелязвам, че това, което гледам с корейски актьори не ме привлича да пусна в китайска версия. Опитах за кратко с Лунните любовници. Потърсих и оригинала на Кралицата, но изобщо не ми харесаха кадрите и актьорите.

# 232
  • България
Китайската версия на Лунни любовноци и на мен не ми хареса, а вече гледам само китайско и тайванско, плюс японския сериал по ТВ.
Там са с ония ужасните голи глави отпред.
Иначе съм се опитвала да гледам корейско, но ми се струва някак детско, пък и актьорите на са толкова красиви.
Според моето усещане, разбира се. Grinning
Мириел, защо не пробваш с Douluo Continent (2021)?
Вече са преведени 21 от 40 епизода.
дането и Tuon го гледат, аз също му се каня.

# 233
  • DE
Аз първо изгледах китайската версия на корейските любовници и въобще не можах да изтърпя корейската версия, спрях я на 4 епизод въпреки, че обичам Джун Ги.
Но аз твърде отдавна гледам азиатско и в началото гледах почти всичко. С течение на годините корейците така ми опротивяха, че от 3-4 не съм припарвала до корейско. Иначе гледам почти всички останали, китайци, тайванци, японци, тайландци.
Един великолепен Чен Кун за космо.

# 234
  • MJF
Seven Secretaries изгледан.
Blush Smile вярно се оказа че не съм си догледала финала. Голям майтап, май чак такова нещо не ми се бе случвало. Този път бях убедена , че с този сериал съм приключила/изгледала.
На финала ме развеселиха, защото се появи Masanobu Katsumura, който вчера гледах какви ги върши в Legal V 3 . И тук героя му един такъв мушморок Mr. Green
Като цяло забавно и лежерно го карака от началото до края въпреки сериозния фон. Сносно като цяло за жанра си. Забележка нямам.
Дамския каст една от друга по-чаровни и вихрещи се Smiley . Секретарки, какво да ги правиш .

# 235
Корейските любовници въобще не ми харесаха,китайските не съм ги пробвала.
Аз преди година или две открих тайланското (Гост,благодаря) и в момента предпочитам да гледам от техните кратки и леки сериали,но гледах и няколко лакорна и то без Марио или Тик.Тази година гледах две страхотни корейски и медицинско,но Такеру Сато трябва да се гледа.Впрочем той днес има ден-ден Balloon което пък обясни,защо е пуснал клипче в канала си.

Много е прекрасен
Има кадри от снимачните дни и как е тренирал за Ронин Кеншин

# 236
  • MJF
Thinking рожденика да взема да го видя по престилка. То едва ли не само аз още не съм го видяла това заглавие.

# 237
  • Разпиляна във въображението
Мириел, защо не пробваш с Douluo Continent (2021)?
Вече са преведени 21 от 40 епизода.
дането и Tuon го гледат, аз също му се каня.

Ако е развекателен - става. Моят не желае да гледа тежки драми Simple Smile

Гледам от сравнително скоро източни сериали и корейските не са ми омръзнали. Разбирам защо се казва, че са предвидими, но ми харесват актьорите, музиката.

# 238
  • DE
Прилича на Хари Потър, интересни с различни таланти младежи се обучават в странно училище с нетрадиционни учители, накрая отиват на състезание с други училища Grin
На мен ми бе интересно, но аз харесвам детински филми Flushed Bowtie
Вече съм на финала, определено ще завърши незавършено Scream

# 239
Douluo Continent,вероятно утре ще го завърша.
Аз и преди казах,че много ми харесва,но и анимето също.
Фантастичен екшън-приключенски  сериал с различни по характер и способности герои,които успяват да направят силна връзка между себе си и да работят в екип,така успяват да се справят с различни препятствия.Освен това има семейна тайна, тайна организация и различни лични битки.
Все още не са обявили сезон 2.
Не обичам продължения.
За Fights Break Sphere се говори,че са сменени 3-ма от главните герои Lin Yun, Wu Lei Cry и Li Qin
The King’s Avatar - кога?

Шош,давай.Ти гледай Такеру като лекар,аз ще го гледам като готвач.
Дори си мисля,че Бел може да го види в If Cats Disappeared  from the World

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:43 от Tuon

Общи условия

Активация на акаунт