Магията на изтока - тема 64

• 25 394
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Полицейски може, но се моля да прескочат ученическите.
Не съм им фен и никога не съм била. Grin

И аз така си мислех, докато не гледах Dragon Zakura.

# 286
От кога корейците са толкова фрустирани? Scream

Моарейн,за повече инфо относно тайландските продукции може да питаш Гост.
На мен ми е трудно да им гледам лакорните,защото са дълги като времетраене. В повечето случаи над час и половина. Принципно гледам от кратките им сериали.Сега примерно следя Mr.Lipstick,което си е комедия с романс.
Дам,за този Pee Mak става въпрос.Това е втроия най-популярен тайландски филм. Първият е The Protector,а третият е бижуто Loong Boonmee raleuk chat.

Да пусна последната песен на баткото на Марио(има ужасна прическа и не искам да го гледам)

Не го обичам този музикален жанр.Освен ако не рапира  Static или някой с прекор на легендарно същество в азиатскат митология.

# 287
  • Разпиляна във въображението
Miriel, по статистика голяма част от корейците са атеисти,следвано от протестанти, будисти и накрая католици.
Повече християни,вероятно защото
1. Слаба религиозност заради намесите на Китай  в далечното минало
2.Мисионерите от Япония
3.По време на корейско-японската война християнството е било вид национализъм.

Интересен факт,че най-голямата общност на православни християни в тази част на Азия е в Япония.

За книги съм чела само The Memoirs of Lady Hyegyong. Биографична. За живота на момиче,превърнало се в корейска принцеса след брака си с психочно нестабилен принц.Много скромна и силна личност.

Благодаря! Явно съм гледала сериали, където съм попадала на кръсчета, отчета и католически църкви и останах с впечатлението, че са католици, което много ме изненадваше.

# 288
Отчитам се, че стигнах до 6 епизод на Miracles. Като го догледам, предстоят If Cats Disappearеd From The World и Wife Of A Spy (отново с Исей), който вече е преведен на английски онлайн.

# 289
  • DE
Слушам варианти на Never Enough и попадам на изпълнение от тайландско предаване "The Wall Song". Известен певец с дутна половинка изненада. Жената е известна певица, Никол, а момчето е сина и. Чак на мен ми се насълзиха очите от реакцията и Flushed Grin Много емоционални тия тайландци бе, не че не го знаехме Sweat Smile

Тия не разбрах кои са, но ми хареса изпълнението Bowtie

След което се сетих за друго любимо изпълнение на тая песен от Норвежкия войс

Ей така като ми стане музикално и правя невероятни открития Radio

# 290
Emperor’s Cook епизод 1.
Бащата на Текеру е номер 1. Много се забавлявах с него. Влиза ми в графата на любими образи.
Обаче как го изигра това с яденето на телешката пържола?Как?Страхотно,все едно е най-доброто нещо,което е опитвал.Ако ядях месо сигурно щях да рова в хладилника.
Дано да няма торти.
Шош,виж - гледам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 291
  • DE
Изгледах набързо "Oops! The King is in Love" като изключим абсолютно некадърния грим, историята и изпълнението ми хареса. Леко бие на пародия, но не прекалено. Нетипичен главен герой, дръвник, ръбат, леко фъфлещ... но пръскащ очарование като го опознаеш и ти става симпатичен Grin
Скрит текст:

Още един лайф от "The Wall Song" с участието на голям любимец Bie Thassapak Hsu, изненадах се коя песен пее на тайландски от много любимия "Goong"

Оригинала Heart

# 292
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох,ще гледам вторият сезон на онази глупост с извънземното. Когато излезне.
Обаче предпочитам да се вихри при тайландците.Може да го раздава по-горещо и секси.
Това за  Bie Thassapak Hsu. Heart Eyes

# 293
  • България
Изгледах набързо "Oops! The King is in Love" като изключим абсолютно некадърния грим, историята и изпълнението ми хареса. Леко бие на пародия, но не прекалено. Нетипичен главен герой, дръвник, ръбат, леко фъфлещ... но пръскащ очарование като го опознаеш и ти става симпатичен Grin
10ка му писах, много забавен.
Шифуто на главния беше много запомнящо се с "малката" кратунка на гърба. Joy

Започнах The Blooms at Ruyi Pavilion (2020).
Главната ми хареса в други два сериала, надявам се и тук ролята ѝ да е добра.

# 294
  • MJF
Tuon, ти може да не ядеш месо ама аз ям и сега ще трябва да проверявам тоз първи епизод. SatisfiedWink. Thinking ей на , тоз момент с поржолата не го помня.  Отделно от това аз не помня сладкиши от тоз сериал. Гледай и кажи когато стигнеш до "охлюва". Туй беше в по първите серии. Мда. А и един цял епизод посветен на картофи Mr. Green
Бел, чакам да ми припомниш за катериците и Исей в Miracles.

Blush аз съм с 2 кънки но ви проверих , щото после по-трудно ще ви догоня.

# 295
  • DE
Нищо не каза за Ханю Thinking харесах кратката му програма. Имаше нужда малко да смени амплоато.

# 296
  • MJF
дането, озъптявам се да не спамя тук, та затова иначе като почна и ..... Мда Юзу с три нови програми в ковид-сезона. Кратка, волна и гала. Представи ни ги декември и сега кратката перфектно на СП 2021. Ако искаш и волната да видиш като хората изпълнена препоръчвам изпълнението му от декември на националното му първенство. В Стокхолм сега не се получи както трябва. Той има една кратка под Принс, сравнително скоро но там имаше доста от "познатия Ханю". Сега в Let Me Entertain You има повече "нови" от Юзу неща. Както се шегувам "ковид и комуникация с треньори и хореограф  по Зуум/Скайп, му се отразиха добре" Wink

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:14 от Шошулчо

# 297
  • DE
Гледах кратката, защото прочетох, че е спечелил, но видях, че на волната е останал 3ти. После ще я проверя, не съм върл фен, но естетическото удоволствие което носи гледането на такива фигуристи си заслужава, ще видя и "американеца" Нейтън Чен Grin

Снощи ми се гледаше нещо романтично-розово и си пуснах "Make My Heart Smile" типичен младежки, с леки препратки към култови заглавия в жанра. Гг е типична главна в китайски Grin абсолютно обикновена външност, но хипер активна и напориста(хич не съм им фен на такива момиченца, но явно пазара ги изисква щом са навсякъде Rolling Eyes )Той е типичния почти гениален богаташ, красавеца на университета(тук може да поспорим, добре изглежда, но топ красавеца...) има собствен фен клуб(дали вярно имат такива на обикновени хора, не звезди от екрана Thinking ) сблъскаха се инцидентно няколко пъти и останалото е история, съвсем по калъпа. Тя има нужда от пари, той налапал въдицата и в опит да и помогне я наема за домашна помощница, заживяват заедно, другото са стандартни клишета. Второстепенните са много приятни, като цяло картинката е неангажираща история за отмора. Много хубав кампус показват.

И покрай скандалите в Китай Лей, Виктория и Джаксън отказват договори със западни марки
в подкрепа на китайското производство. Смях се с един коментар, че Лей ще остане бос и без бельо(рекламира Келвин Клайн и Конверс).
И същевременно са такова снобско общество Rolling Eyes
Коментираха Гг от горния ми коментар в сериала облечен в обикновена тениска, как може да облече нещо такова като носи само ризи(маркови) Rolling Eyes И в следващия момент всички с такава тениска да подражават на кумира си.

Улях се, но от снощи ме тресат разни разсъждения Flushed

# 298
  • MJF
За да не ровиш. Ето волна Юзу и волна Нейт. Както писах в другата тема. От този старт препоръчвам да се изгледат кратка Юзу+волна Нейт общо от тях двамата Wink

# 299
  • България
Той е типичния почти гениален богаташ, красавеца на университета(тук може да поспорим, добре изглежда, но топ красавеца...) има собствен фен клуб(дали вярно имат такива на обикновени
Не че ще е нещо ново да сме на различни мнения, но за мен Luo Zheng е красавец. Grinning

Китайците все повече ми харесват. Ясно е, че българската поговорка "Когато атовете се ритат, магаретата страдат" е точно на място за ситуацията, но ми се иска най-после някой да секне големите "демократи".
Днес погледах страхотни клипове от малко селце в Китай. Красиво, чисто, навсякъде уличките са покрити с камъни, красиви къщи, много спокойно ми се стори. Влязох с гугъл, но се оказа, че в селцето няма улици за коли.
Освен клиповете на човека, който следвам, нямаше как да видя повече. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт