Отговори
# 150
  • София
Стига сте редили Сейфи с момичетата, той е на другия бряг. Както актьорът, така и героят. Личи си от километри. 😉😅😆

# 151
И аз си мисля че Джерен ще отвори на Селин...
Макар че за нея е по-изгодно да си седи  заключена Селин и Еда и Серкан да се сдобряват
Който ще да и отваря , ама със сигурност ще закъснее за лодката Grinning . Аз си мисля ,че Ферит ще и отвори , нали Джерен с розовата коса ще отиде при Дениз . И на мен не ми харесва как изопачиха образа на Джерен .Тя беше толкова уравновесена , разумна и мила Sad
А Дениз ми е все още съмнителен .Уж играе , ама му се ще да стане истина . Дано не стане лош героят ...

# 152
1,22М
Неофициално - рекордът на Фокс в Ютуб до вчера е бил около 25 000 (според италианките). И то на свободен достъп ...

# 153
  • Плевен
И аз си мисля че Джерен ще отвори на Селин...
Макар че за нея е по-изгодно да си седи  заключена Селин и Еда и Серкан да се сдобряват
Който ще да и отваря , ама със сигурност ще закъснее за лодката Grinning . Аз си мисля ,че Ферит ще и отвори , нали Джерен с розовата коса ще отиде при Дениз . И на мен не ми харесва как изопачиха образа на Джерен .Тя беше толкова уравновесена , разумна и мила Sad
А Дениз ми е все още съмнителен .Уж играе , ама му се ще да стане истина . Дано не стане лош героят ...
Все като такъв съм го гледала и в ЗЯ и в МГ
1,22М
Неофициално - рекордът на Фокс в Ютуб до вчера е бил около 25 000 (според италианките). И то на свободен достъп ...
в момента е 33,590 watching now

# 154
На мен ми стана жал за кактусчетата (разбира се и за Ферит)... Как ги буташе грозно, добре че не ги изхвърли, как щеше да ме заболи сърцето, иначе щях утре да хващам рейса до Истанбул да ходя да ги взема Grinning

# 155
  • In the light side of the Moon!
да не отписваме Джерен съвсем, възможно е да минава през труден период и Ферит да е този, който ще й помогне да се съвземе.

# 156
  • София
Аз мисля, че Дениз ще отвори вратата на пернатото...нали Мело на него каза, че ще я затваря...

# 157
Стига сте редили Сейфи с момичетата, той е на другия бряг. Както актьорът, така и героят. Личи си от километри. 😉😅😆
А БРО , ще те чуе Ердоган Satisfied - там такова нещо нЕма ! И бебетата са от щъркела в Турция , всички го знаем Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 158
Този от яхатата, каза, че я е нагласил както Серкан и Еда обичат. Какво ли е ставало на тази яхта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 159
Мело, много сладка, толкова се старае милата, не че всеки път й се получва, ама 🙈

# 160
Наближава и сцената на яхтата. Heart Eyes
Браво на Мело, май го казвам много често напоследък, но добри планове прави Smile

# 161
Тихо, че ще чуе СЕМ - Турция ..... и айде глоба  Stuck Out Tongue Winking Eye
Този от яхатата, каза, че я е нагласил както Серкан и Еда обичат, каквото и да е ставало на тази яхта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162
Той с жилетка ,че даже и каскет ,а тя милата по презрамкии 😅 Прегърни я ,бе ,момчеее 🤭

# 163
Алекс, тук сме мила...в новата тема

# 164
  • Кърджали
Ох, обърках темите
Трябваше да мкна на теледона че компютъра юимзаби жестоко

Общи условия

Активация на акаунт