Добро утро, прекрасни момичета! 

Добро утро !Днес ще обърна нимание на моята " приятелка" Селина . До този момент тя сама си съставяше плановете и сама си ги осъществяваше относно Серкан.В последния епизод има съмишленик в лицето на Дениз.Как може да е сигурна в него и да му се доверява за пъклените си дела.Хареса ми мнението в чужд сайт , че това може да е ход на Дениз да се доближи до Перушана , за да разкрие мръсните ѝ игри/ амин, дай Боже/.Все пак той е наясно с любовта между Серкан и Еда и въпреки състоянието на Серкан тази любов я има и дори се възбновява.Ще ми се Дениз да запази образа си на истинския приятел . Селина ми стига и ми прелива с гадориите си.
Сега няколко думи за Сириус-много ми харесва това куче.Той е от породата ротвайлер според мен , някъде е забранена като опасна, но този е невероятен сладкиш. Той лае всеки , различен от Серкан, но и той като него се влюби в Еда от пръв поглед и я прие безрезервно.Защото добротата и светлината , която тя излъчва е омагьосваща.Защото при кучетата няма двуличие - или харесва и приема или не.Затова Еда е права да казва , че тя, Серкан и Сириус са били едно семейство.Връзката между тримата е била и е много силна, независимо дали Серкан и Еда са живели заедно или не.Той и сега ще продължи да бъде мост между двамата и ще помогне на Серкан да освежи емоционалнта си памет,защото където е текло, пак ще тече , а Селина ще духа супата .
Питам се, когато Серкан разговаряше с Мело и я нарече Мелтем откъде знаеше къде живее Еда ,като му се губи цяла година. Вариантите са три- попитал е някого, просветнало му е или просто не го е забравял.

Препоръчани теми