Отговори
# 525
Не се изненадвам, че е неуверен. Старият Серкан не знаеше нищо за Еда, за него беше напълно непозната, нямаше изградена представа за нея, а сега.. Селин му е промила мозък, настроила го е срещу Еда и той има очаквания спрямо нея: да е манипулаторка, да върти игрички, да се преструва и сега вижда, че това, което му е наговорила Селин и нещата, които вижда от Еда са коренно различни и това го обърква, прави го неуверен. А и според мен може би се чувства неуверен дали новия Серкан би бил достатъчнп добър за Еда като стария Серкан.. но може би тези терзания ще дойдат на малко по-късен етап.

# 526
  • Кърджали
Гости, не знаех. Ще го потърсв дали е качен другаде тогава

# 527
  • Плевен / София
Гости, не знаех. Ще го потърсв дали е качен другаде тогава
Не се притеснявай...Може да ме одобрят и да го видя.....Дано направят и тема за сериала, за да има с кого да коментирам, когато емоциите напират да излязат навън... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
Че Серкан е неуверен и то доста но и вече доста заинтересуван от Еда.Вижте колко пъти изражението на лицето му се промени, колко емоций преминаха през него след като каза  категорично че никога няма да се ожени за нея и Денис дойде и донесе кутията до отговора на Еда.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:45 от sani1212

# 529
  • Кърджали
Нормално Серкан да е неуверен. Нишо около него не е както той го помни. И Серкан всъщност не е такъв, какъвто се помни. Той е променен, но не го осъзнава. Опитва се да живее така както е живял цял живот, но нешата му се изплъзват от неговия контрол. А на всипкото отгоре и тази Еда, уж манипулаторка, пък зашо се чувства толкова странно около нея, защо се дразни, на това ся ревност ли му викат, шо пъкнда ревнувам, аз нали обипам Селин, ама обичам ли я, щом нешо не преливам от желание да е около мен....Ей такива неща.

Гости
Скрит текст:
Изглежда ще е интересен, макар пе първата серия май ще е малко повече тежка. Хюкия Авшар е казала в едно интервю, че нейната героиня (тя е майката на момчето) или много ще я харесат или много ще я мразят. Средно положение - тц...
Надявам се че ще се намери групичка, където да се коментира. И сериала да се задържи, че Фокс са го пуснали в труден ден...

# 530
Вчера Керем качи стори само с Ханде но днес вече и с другите

# 531
Има и друга разлика - старият Серкан се вълнуваше от работа до такава степен, че нямаше доверие на никого и искаше цялата власт за себе си, дори и с баща си не искаше да дели холдинга.
Старият Серкан при всяка възможност изтъкваше, че иска да купи дела акции от Селин и да разкара Ферит.
Не веднъж го каза и на Алптекин, и на Селин, и на Енгин.
При появата на Ефе, старият Серкан почна да търси слабото му място , пропуски и се опитваше по всякакъв начин да изключи Ефе от управлението.
Старият Серкан винаги имаше план в главата.

Новият Серкан изглежда неуверен, един такъв плах с Еда...  и същевременно объркан и неориентиран пред Селин.
На моменти си казвам дано това е маска, дано да е част от някакъв план на Серкан да си изясни коя от двете жени го лъже. Hands Pray
Но той преживя такъв инцидент, че се съмнявам да е постановка - твърде вероятно е наистина да се чувства така. Cry

Мислех си че планът на Серкан е да разкара Еда от живота и от холдинга - поне в 29 ти епизод останах с такова впечатление - открито и каза, че вече не е в живота му, че е със Селин и че не я иска на срещи нито пред медии, нито с клиенти.

Ама в 30 епизод - той отбеляза, че е свършила добра работа и че е талантлива в професионален план - че може да е полезна в офиса с работата си и че иска да го информира в работен аспект - т.е. май се отказа от идеята да я разкара от холдинга. Thinking

А в 31 епизод, почна да се интересува от нея и в личен план - пита я за какво са си говорили преди, защо не е знаел завръзката й с Дениз, пита я каква е била лююбовта им в сравнение с тази на Дениз - т.е. допусна я в живота си.

Усещам липса на фирмени интриги и конкурент като Каан, но може би тепърва предстои Селин да забърка някоя каша като види, че не може да изгони Еда от сърцето на Серкан, да се опита да я махне от офиса. Току виж изтекла някаква секретна информация в медиите или пък някой дизайн изчезне.

# 532
  • София
Честно казано, аз не искам Серкан да си връща паметта на този етап. Твърде рано е. А и връщането на паметта означава събиране след 2-3  епизода и финал. Загубата на паметта трябва да продължи поне още няколко епизода, за да има време Серкан да опознае Еда и да се влюби отново в нея, както обеща в края на 28 еп. След като си върне паметта, трябва да се бори отново за нея, осъзнавайки колко я е наранил. Еда в момента играе игра, за да го накара да си спомни и да си го върне. Но ще го приеме ли с отворени обятия, ако това стане? Ако Серкан си върне паметта в 32 еп., без да се е влюбил категорично в нея отново, без да сме видяли вътрешния катарзис, който преживява, докато осъзнава чувствата си отново и промяната, която настъпва в него, в следствие на тези чувства, то поне при мен всико би стояло някак си изкуствено, недомислено и абсолютно безсмислена ми идва цялата история с амнезията. Тоест едно излишно протакване на сериала, за да имаме още 5-6 епизода. За да имаме качествено съдържание и балансиран сериал, трябва да имаме около 15 епизода още, за да могат да си разкажат сюжетните линии, които заложиха при второстепенните герои. Да продължат с амнезията поне още 2-3 епизода, докато Серкан отново се влюби в Еда. Може би трябва да я нарани и тя наистина да се откаже от него, преди той да си върне паметта, за да имаме истинска борба за спечелването на Еда след това. Не знам какво са измислили сценаристите, но ако приключим след 2-3 епизода, за мен това е по-скоро провал и амнезията беше напълно излишна. Wink

# 533
  • Пришълец
Просто този път Селин много му обърка мислите на Серкан, разказала му е каквото ѝ изнася, но той вече открива несъответствия в онова, което знае благодарение на нея и онова, което вижда в действителност като е около Еда. И иска да чуе за голямата им любов, в която всички се опитват да го убедят - може да не си спомня, но поне повярва, че е обичал. Интересна му е, но се приближава към нея изключително плахо, защото не е наясно със самия себе си - какво изпитва, какво мисли, какво иска. И все пак търси поводи да я вижда, ако Сириус остане с  Еда, тогава му се предоставя възможност тримата да прекарват време заедно.
Той и преди трудно допускаше някого до себе си, а сега е един такъв неориентиран вследствие на инцидента, първоначалната му реакция спрямо Еда си беше донякъде адекватна. Не груб, а по-скоро дистанциран и поставящ граници, за да не ѝ вдъхва напразни надежди. Още повече, че беше с предубеждението, че това не е истинското ѝ лице, Селин нали му я представи като манипулаторка.

И аз не искам да си спомня всичко изведнъж, нека спомените му се отключват поетапно, за да има смисъл от тази амнезия. И дано Еда не му се метне веднага на врата след като си спомни, нека имат време в което да осмислят случилото се, Серкан въпреки че си е върнал паметта да се чувства за кратко изгубен, да намерят отново път един към друг и да потърси сметка на Селин.... за да изглежда правдоподобно.

А Дениз още с появата си не ми вдъхва доверие - обича Еда и тайно се надява да погледне на него с други очи. Сега ще се възползва максимално от предоставената му възможност, макар да осъзнава, че чувствата му са несподелени.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 12:34 от Маргарита Н.

# 534
Ново от Ханде. Simple Smile

# 535
  • София
Без коментар. 😅👌🏽

# 536
Керем е харесал снимките

# 537
  • София
Няма само сърцето на Керем да е пълно, ето че и на Ханде е заето с любов   

# 538
Привет, прави ли ви впечатление, че преди наблягаха на работата, имаше проекти вълнения около тях, работеха денонощно, срещаха се с клиенти. Сега имаше една дама в началото и само се моткат в офиса, ама какво работят изобщо не се разбира. Нека Серкан да види Еда в действие, похвали я ама просто така си остана. Него основно това го интересуваше, сега умряла работа в офиса.
 Джерен, ако има повече работа няма да изпада в депресия. Всъщност някой беше писал, че се надява Ферит да и помогне да излезе от това състояние. И на мен ми се иска да е така. Аз му симпатизирам от самото начало, радвам се че не е със кокошката, защото тя не го заслужаваше. Той е готов да отдаде искренно любовта си, но както каза сам попада на жени влюбени в друг. Дано развият тази сюжетна линия между него и Джерен и да видим как любовта побеждава и лекува ранените сърца, а те и двамата са такива.
Нядавам се Джерен да разбере какъв лош елемент е Дениз и да се съвземе, че както е зациклила на него дори очаквам да изпие шишето с  хапчетата.

# 539
И на мен това ми направи впечатление за работата. Старият Серкан го показваха да работи, да печели награди, да поставя работата преди всичко, да наблюдава служителите си, а сега... само се мотае и гледа разни листи, един проект не сме гледали, върху който работи. Даже сякаш виждаме Еда да работи повече, все е пред компютър, прави записки, работи нещо си там, а той само я гледа нея, тайно я следи и си стои на столчето. Поне малко да върнат и работохолика Серкан, който наистина работи, а не да говори само за работа и да си е студен характер. Като цяло офисът малко заприлича на хан- всеки влиза, излиза, нещо си говорят, изненадват се и си пият кафе, едни имат нервни кризи, други ревностни кризи, ама никой не работи 😀

Общи условия

Активация на акаунт