Отговори
# 510
Здравейте момичета, първо благодаря ви за преводите от клипчетата на епизода в събота.
Натъкнах се на снимки от сета на новия епизод който ни очаква в събота.

Вижда се че има сняг и са пак  на някакво място. Четох че Серкан ще издирва Еда, дали е така дано стане.
Иска ми се вече да си спомня Серкан минаха достатъчно серии с тази амнезия време е вече да идва на себе си. Айде нашите да са щастливи поне един цял епизод.
То от както си казаха че се обичат няма един пълен епизод да са щастливи повече има интриги и раздели. Нека сценаристите да ни зарадват с един два епизода заедно , то нека си има пак интриги ама да се съберат.

А тук двамата са много сладки

Дано не свърши с целувката

# 511
И ето така по"аркадашки" случайно се целуват! 😍😍😜😁
Ама са много сладки!

Хайде и за лека нощ да ви пусна пак тази прекрасна песен!

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 22:52 от lady laura

# 512
  • Пришълец
Много ги обичам тези черно-белите Heart
Лаура, не назоваваш обаче кои се целуват по приятелски - Еда и Серкан или Х и К, та човек подозира и едните, и другите Joy Още ми е смешно и ”обяснението” ти в любов от по-рано днес Sweat Smile

teseto пък даде интересно предположение, как Серкан ще се опита да разубеди Еда да не допуска грешка като се омъжи за Дениз и в момента, в който тя го помоли да изтъкне поне една причина, той отново ”лудо влюбен съм в теб” Sweat Smile

Не е лъжа- около амнезията на Серкан има видимо нагласени и преувеличени моменти, влюбването е не така въздействащо и убедително като първия път, но пък откакто изгледах сцената край камината, съм на мнение, че още не е късно сценаристи и режисьор да получат проблясъци, че и нас да развълнуват пак истински Stuck Out Tongue Winking Eye

# 513
  • София
Един много интересен репортаж от днес, в който водещият накратко обясни как са изкарали вчера денят на влюбените нашите ХанКер.
Макар и да имат някакво споразумение да не показват открито взаимоотношенията си, Керем е намерил много сладък и деликатен начин да покаже на феновете, че е романтик и е поздравил с една песен обекта на своите чувства. И то точно подбрана песен. А Ханде е качила в телефона си сърчице и също така небрежно го е показала.
Това е бил техният начин да покажат на милионите си почитатели как са отпразнували този ден, макар че са били принудени да работят.
Ето го и целият репортаж. А аз ще кача само части от него, за да онагледя някои от по-важните неща от него с български превод.
Качвам го в спойлер за да не заема много място.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 00:43 от БлагаВест

# 514
Ако ХанКер се окаже една красива фенска илюзия просто не знам Ханде и Керем как ще покажат половинките си после . Феновете ще ги заклеймят 😅
   И все пак журналисти ги следят постоянно по пътища ,молове ,на сета ...Как пък един път не ги уловиха ако не заедно ,то поне с други партньори ?Едва ли красиви и харизмитачни хора като тях са сингъл вече толкова време .

# 515
  • София
Ако ХанКер се окаже една красива фенска илюзия просто не знам Ханде и Керем как ще покажат половинките си после . Феновете ще ги заклеймят 😅
   И все пак журналисти ги следят постоянно по пътища ,молове ,на сета ...Как пък един път не ги уловиха ако не заедно ,то поне с други партньори ?Едва ли красиви и харизмитачни хора като тях са сингъл вече толкова време .

Надали е фенска илюзия. Ако беше така, бившият на Ханде нямаше да е толкова бесен и да изтрива всички общи приятели наред. Тяхното вече е обществена тайна, всички в техните среди знаят, но никой не смее да говори...

Нека им се порадваме на тези толкова харизматични сладури. То каквото е предначертано ще се случи. Я как хубаво се забавляват между снимките. Пък и страхотен екип се събраха, разбират се и се уважават. Така и работата им върви много по-леко.

# 516
  • София
На мен какво ми направи впечатление - днес Керем беше тагнат в доста сторита на хора от каста, но сподели само това, в което присъсъства Ханде. Случаенос? Не мисла. Очаквах поне сторито с котката да ришерне, но те си нямат лаф за “малко коте” явно... 🤣

# 517
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, усмивки и положителни емоции Hug

# 518

Добро утро и от мен, мили момичета! 💙
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много усмивки!

Днес очакваме фрагман и нямам търпение да го видя! Вълнението ми е същото като в началото. Дано ни разкрият малко повече от това, което ще се случи през епизода.. 💙

# 519
  • Кърджали
Добро, снежно утро!
Днес е ден за фрагман.... Нямам търпение.
А докато чакаме новия фраг, в скрит тексг ще ви сложа фрага със субритри на "Невинност",, за тези на които им предизвика интерес.

[
Скрит текст:
https://www.facebook.com/groups/241699536662629/permalink/883100082522568/
Само в превода има малко разминаване на едно място, което малко губи идеята.
"Колко странно, нали, и жертвите и насилниците не падат от небето. Колко е трудно да повярваш, че детето над което цял живот си треперил, е способно да припини такова нешо на детето на друга майка"
Определено силно ще започне

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 08:24 от Aлекcандрa

# 520
  • София
За втори път гледам със субтитри филма от събота ,може да повторя някой ,да не съм обърнала внимание ,но това което аз сега осъзнах е ,че вечерта на яхтата Селин ги покани да празнуват годежа на Еда с Дениз и Свети Валентин ,или поне с руските суб.е така.Оказа се ,че Еда получи подарък пръстена-колие помислено и направено за нея ,а любимата Селин получи покана да се прибере сама в къщи за да може робота Болат да си припомни новите моментите които вече е пеживял с Еда.И то на празнуването на деня на влюбените.Извинявайте ,ако повтарям някой.Колкото до това ако Керем и Ханде не са двойка ,ще мине много време докато покажат партнюрите си публично ,

# 521
Добро утро, мразовито, но и слънчево!
Nature Snowflake Nature Sun With Face
Днес е денят на фрага!
https://pin.it/1rajm12
Ей така в очакване, сме феновете!  Joy

# 522
  • Плевен / София
Добро, снежно утро!
Днес е ден за фрагман.... Нямам търпение.
А докато чакаме новия фраг, в скрит тексг ще ви сложа фрага със субритри на "Невинност",, за тези на които им предизвика интерес.

[
Скрит текст:
https://www.facebook.com/groups/241699536662629/permalink/883100082522568/
Само в превода има малко разминаване на едно място, което малко губи идеята.
"Колко странно, нали, и жертвите и насилниците не падат от небето. Колко е трудно да повярваш, че детето над което цял живот си треперил, е способно да припини такова нешо на детето на друга майка"
Определено силно ще започне
Алекс, трябва да си член на групата, за да видиш фрага....Изпратих заявка...

# 523
Sen Çal Kapımı
Нашето желание е ясно, #EdSer да сключим мир, какво е вашето желание?
😍

# 524
Добър ден! След като изгледах за втори път епизода със субтитри, открих доста разлики между стария и сегашния Серкан. Предишният беше връхлетян от чувства към Еда, самите му чувства бяха някак по- концентрирани. Сегашният ми е някак неуверен, все едно стъпва върху лед.Това, което показва сега към Еда ми прилича повече на раздразнение, отколкото на ревност. Тя също ми е някак по-плаха. Вярно хапят се със Селина, но не виждам бойната Еда. Че има интерес към нея, има, но не усещам прилив на чувства.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:25 от Mery18

Общи условия

Активация на акаунт