Отговори
# 495
За нас е чудесно, че е сряда. Малко трудно за "Невинност" ще е предвид конкуренцията, която има в този ден. Остана само "Войници", който писахте, че гласят за неделя. Дано е така и нас да не ни закачат. Simple Smile

# 496
  • Плевен / София
За нас е чудесно, че е сряда. Малко трудно за "Невинност" ще е предвид конкуренцията, която има в този ден. Остана само "Войници", който писахте, че гласят за неделя. Дано е така и нас да не ни закачат. Simple Smile
Мисля, че той се излъчваше тогава, но какво ще правят със сериала на Нургюл рейтингът му е по голям от нашият...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 17:04 от gostenka68

# 497
Мисля, че той се излъчваше тогава, но какво ще правят със сериала на Нургюл рейтингът му е по голям от нашият...
Скрит текст:

Така е. Говореше се, че и Бараж ще приключва. И неговият рейтинг е по-висок според Dizilah.
Радвам се, когато покачваме рейтингът дори и с малко, но също така съм склонна и да не го вземем като основен фактор, предвид другите резултати от Somera.
То е ясно, че не зависи от нас, но кой би се лишил от сериал, който е толкова масово харесван и продаван навън.

Поживём увидим. Simple Smile

# 498
  • Кърджали
Какво е да забравиш?

Е:  Да седна ли?
С: Разбира се, може… Селин още не е дошла .
Е: И Дениз пътува
С: Да седнем. Ще пиеш ли нещо?
Е:  Не..Ще пия като дойде Дениз.
С: Добре. Да…Какво има?
Е: Какво е усещането?
С: Кое?
Е: Да забравиш последната една година.Особено свързаното с мен, тоест последната една година по принцип означавам аз…Да забравиш мен?Всичките си спомени с мен?
С: Еда, осъзнаваш нали, че не аз съм избирал какво да забравя или какво да помня…
Е: Да, вярно.Но например казваш ли си „ако“?
С: За кое?
Е: Или например, липсва ли ти?
С: Кое?Разбрах. Така…Как може да ти липсва нещо или някой, който изобщо не помниш?
Е: И ти си прав.Но това не се казва така в очите … Оффф
С: Какво стана?
Е: Дениз..Попаднал в задръстване..Затова още не може да дойде
С: Ммм.. Тогава предлагам да пийнем нещо. А през това време ще се обадя на Селин.Не знам и тя къде се загуби.Става ли?Червено вино?
Е: Може
С: Добре

# 499
  • София
Пожелавам на сериала "Невинност" да е първи по рейтинг в сряда. Изглежда обещаващ и има потенциал за това. Simple Smile

За да съм по темата - на мен ми прави впечатление поведението на Керем, държи се като едно голямо дете. Много е сладък. Виждам този детския ентусиазъм в него, когато прави бели и кара скейтборд, например. В същия момент е много зрял и отговорен, когато говори по сериозни теми (съдя за това от интервютата му и начина му на мислене). А пък чувството му за хумор няма какво да го коментираме. На лайфовете много се забавлявам с него. Единствено това дали е романтичен или не остана загадка. В едно интервю каза, че е романтична душа, а в друго... че хич го няма в романтиката. Grinning Кого да питаме сега - Серенай като негова бивша или, може би, Ханде, която евентуално може да има някакви впечатления като негова близка приятелка. Не, не, най-добре да питаме родината - нали сподели, че сърцето му е пълно с любов към нея. Grinning

# 500
Довечера чакаме нещо ново. Нови снимки за Signal.

https://www.instagram.com/stories/signalturkiye/2509729788093076913/?hl=bg

# 501
  • София
Според мен ще повторят и злополуката с Еда - тя пак ще се изгуби и отново Серкан ще я намери. Без да разбира защо, но отново ще знае къде да я потърси, просто сърцето му бие за нея и го води. Може би... това ще отключи някой от спомените. Много ми се иска Серкан да чуе песента - тази на Башак. Мисля си, че тя също може да събуди някакъв спомен в него. Simple Smile

# 502
  • София
Признавам си, че при Ханде има едно много голямо израстване като артистка. Това, което преди й беше трудно да пресъздаде - плача, сега направо ме прободе в сърцето. Толкова истински  изигра болката, такава реакция изразяваше лицето й, все едно е готова всеки момент да се разплаче, но тя успя да се овладее  и без да пророни сълзи ме накара да повярвам в това, че много страда от факта, че Серкан не може да си спомни нищо от тяхната голяма любов. Това лице показва една огромна безисходица от ситуацията.

А Серкан, когато няма вече листчета, започва да мята снежни топки   

# 503
Бамби Wink

Sunglasses

"Кевин" 2

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:59 от mi_si

# 504
  • София
Керем е като Дениз белята, но и с Кевин имат общо, да. 😅🤘🏼 Абсолютно съм съгласна с Блага Вест относно играта на Ханде - великолепна е. Хайде да пускат официално, че Войниците ще са в неделя и какво ще правят с Кефарет, за да сме спокойни. Да се знае, че ние продължаваме, че няма да ни спрат. 😉

# 505
Сторита на Елчин с Мелиса и Керем.

https://www.instagram.com/stories/elciinafacan/2509793252377884878/?hl=bg

И котараните го обичат. Animal Cat  
Да ти се прииска, да си котенце. Trollface

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 19:53 от midnight__sun

# 506

Gift Heart

След "ласките" на Керем, котака е доволен ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink
https://twitter.com/i/status/1361338518589624326

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 20:21 от mi_si

# 507
Скрит текст:
Абсолютно съм убедена ,че няма да спрат сериала на Нургюл , още повече при такъв рейтинг . Освен този военния да го забавят и да изчакат нашият да завърши . Защото и Последно лято си вдигна рейтинга . Не знам какво да мисля , но Фокс са решили вече .

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт